En Yüksek Haberleri

En Yüksek Haberleri

Kocaeli'de Su Faturaları İçin Flaş Karar: TÜFE Zammı İptal Edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSU (İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi), vatandaşlardan gelen yüksek su faturaları şikayetleri üzerine önemli bir karar aldı.

Coinpara.com Kripto Para Saklama Ve Cüzdan Hizmetleri

www.coinpara.com Kripto Para Saklama Ve Cüzdan Hizmetleri Alanında Dünya Lideri BitGo Ile Dijital Varlıklarınız, Türkiye’de Kurulu Veri Merkezlerinde Çalışan Sistemlerimiz Ile Tüm Verileriniz, Güven Altında Yüksek Performans Coinpara'da Tek Tuş Ile Alım Yapabilme Imkanı Sağlayan, Saniyede Binlerce Işlem Adedine Ulaşabilen Yüksek Performanslı Platform Altyapısı

Eğitim Çalışanları hayal kırıklığına uğradı…

Yaklaşık 700 Eğitim Çalışanının ilgiyle beklediği Promosyon İhalesi bugün yapıldı. İhalede en yüksek rakam 11,500 TL’de kalınca Karamürsel’deki yüzlerce eğitim çalışanı hayal kırıklığına uğradı.

Karamürsel’de koronavirüs vaka sayıları hızla artmaya devam ediyor

Karamürsel geneli için Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulamasından alınan risk haritasında 2 Mart tarihinde büyük çoğunluğu mavi renkte olan Karamürsel'de, harita yeniden yüksek riskli anlamına gelen kırmızı renge dönmeye başladı. 

2019 En yüksek ve en düşük işsizlik maaşı belli oldu, işte rakamlar

Asgari ücretin belli olması ile birlikte işsizlik maaşları arttı. İşte tam rakamlar.

Kar İstanbul'da başladı bölgemize geliyor

Yetkililerin yaptığı son uyarıların ardından kentin en yüksek ilçelerinden Beylikdüzü'nde gece saatlerinden itibaren yağan yağmur yerini kar yağışına bıraktı.

Meteoroloji'den kar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan duyuru; Marmara'nın doğusunda yarın yağmur şeklinde başlayacak yağış, sabah saatlerinden itibaren yükseklerden başlayarak kar yağışına dönüşecek.

Kocaeli'nde ilk kar yağdı!

Kocaeli’ni en yüksek noktası olan Kartepe’ye mevsimin ilk karı düştü.

Karamürsel'de esnaf ateş püskürdü! Sabah erken kalkan dükkan açıyor!

Karamürsel'de özellikle son dönemde ilçede bir dönerci furyasıdır gidiyor. İlçe esnafı bizler yıllardır zaten yüksek kiralar nedeni ile zor ayakta dururken

DİKKAT ! Yağmur Geliyor

Bölgemiz serin ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına giriyor!..

Havalar ne zaman ısınacak ?

Karamürsel ve Kocaeli'de bugün hava sıcaklığı en yüksek 20 derece olacak. Bugün güneşli bir gün yaşanacak yağış ise beklenmiyor.

Karamürsel'de buzlanmaya dikkat!

Karamürsel’de erken saatlerden itibaren yüksek kesimlerde yoğun, merkezi kesimler'de ise hafif şekilde başlayan kar yağışı trafiği olumsuz etkiliyor.

Yüksekdağ ve Demirtaş tutuklandı!

Terör soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, tutuklanması talebiyle sevk edildiği Diyarbakır 2. Sulh Ceza

HDP'ye terör operasyonu

Diyarbakır, Hakkari, Van, Şırnak ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine yönelik operasyon

Figen Yüksekdağ gözaltına alındı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın evine operasyon düzenlendi. HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ Ankara'da gözaltına alındı

Kandilliden Fransız Bilim Adamlarına Cevap Geldi

Fransızların 'İstanbul'da deprem basıncı en yüksek seviyede' iddiasına karşılık Kandilli'den açıklama geldi.

Dikkat kavurucu sıcaklar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, yapılan aylık tahmin değerlendirmelerine göre hava sıcaklıklarının bu hafta sonundan itibaren tekrar yükseleceğinin ve ay

İHALE BİTTİ KARAMÜRSEL'E HAYIRLI OLSUN

BİN 214 M2 ALAN ÜZERİNE YAPILACAK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Karamürsel İHL Spor ve Seminer Salonu, bin 214 metrekare alan üzerine kurulacak. Voleybol ve basketbol sahalarının yer alacağı spor salonunda 150 kişi kapasiteli tribün bulunacak. Ayrıca spor salonu içerisinde 160 kişi kapasiteli seminer salonu yapımı gerçekleştirilecek. 3 FİRMA TEKLİF VERDİ Hizmet binası ihale salonunda yapılan ihaleye 3 firma katıldı. İhale kapsamında en yüksek teklif 3 milyon 101 bin TL ile Süleyman Doğan+Atlas İnşaat tarafından gelirken, en düşük teklifi Özpol Mühendislik tarafından 2 milyon 843 bin TL ile verildi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. FİRMA TEKLİF Özpol Mühendislik 2 milyon 843 bin TL Özgür Modern Yapı 3 milyon 087 bin TL Süleyman Doğan+Atlas İnşaat 3 milyon 101 bin TL

Karamürsel'de yağmur uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre yarın ve salı günü ilçemizde gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak ama bu durum hava sıcaklıklarını etkilemeyecek. Pazartesi günü 31 dereceye kadar çıkacak olan sıcaklık salı günü en yüksek 29 derece olacağı tahmin ediliyor. İlçemiz çarşamba gününden itibaren tekrar güneşli bir havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Karamürsel'de Sıcak Havaya Karşı Uzmanlar Uyardı

Karamürsel sıcak havadan adeta kavruluyor yaprak kımıldamıyor. Dün Karamürsel bu yılın en yüksek sıcak havasını yaşadı. Nemle birlikte artan hava sıcaklığı vatandaşları bunalttı. Kimi kendini deniz kenarına attı, kimileride gölgede piknik yaptı. Sıcak havadan etkilenmemek isteyenlerde evlerinden çıkmadı.Sıcak hava dalgası geçmiş değil. Karamürsel’de hava sıcaklığı artmaya devam edecek. Bugün Karamürsel’de en yüksek hava sıcaklığı 36 derece civarında olması bekleniyor. Gece'de sıcaklığın 22 dereceğe civarında olması bekleniyor. Yarın ve Çarşamba günü ise hava sıcaklığı daha da artacak. İki gün ilimizde 37 derece sıcaklık bekleniyor.

5 Milyon Kişi İçin Borucunu Sildirme İmkanı, Son Gün 30 Eylül

5 Milyon Kişi İçin Borucunu Sildirme İmkanı, Son Gün 30 Eylül Gelir testi yaptırmadığı için en yüksek tutardan borçla karşılaşanlar dikkat! 30 Eylül'e kadar başvurun. Hanedeki kişi başına düşen gelir 424.5 liradan azsa borcunuz silinecek.

Karamürsel'de Anaokulu Öğrencilerine Çevre Eğitimi ve Ödül

İlçemizde bulunan Uçan Balon Anaokulu öğrencilerine ve ailelerine, Eko-Okullar Projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü yetkililerinden yüksek çevre mühendisi Melek Keskin Yenice ve kimya mühendisi Lokman Karagöz tarafından çevre eğitimi verildi. Eğitim sonunda öğrenciler arasında düzenlenen çevre konulu hikaye yarışmasında dereceye giren Berk Bikbay, Mert Ali Erdoğan, Merve Bozkır, Kıvanç Oruç ve Zeynep Naz Karaca' isimli öğrencilere hediyeleri verildi.

Yarın Kar Yağabilir

Yarın Kar Yağabilir Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre, bölgemizde hava yarın ve Cumartesi günü soğuk olacak. Gündüz en yüksek sıcaklık 5-6 derece, gece sıcaklıkları 1-2 derece olacak. Yarın ve cumartesi günü karla karışık yağmur, yüksek yerlerde kar bekleniyor.

60 yılın soğuk rekoru bekleniyor.

60 yılın soğuk rekoru bekleniyor... İşte gün gün hava durumu Türkiye kara kışı yaşıyor... Ülkenin hemen hemen her yerinde kar yağışı görülüyor. İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kentte okullar tatil edildi, şehirler arası yollarda mahsur kalanlar oldu. Peki soğuk hava ne kadar devam edecek? İşte gün gün beklenen en yüksek ve en düşük sıcaklıklar.