Endişe Haberleri

Endişe Haberleri

Genç asker, beylik tabancası ile canına kıydı!

Altınova da görev yapan ve Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Uzman Çavuş Yusuf Yetkin evinde henüz bilinmeyen bir neden ile canına kıydı.

Facebook Üzerinden Tabanca Satışı Endişesi!

Günümüzde silah edinmek, internetin sunduğu kolaylıklarla oldukça basitleşmiş durumda. Kocaeli genelinde yapılan asayiş uygulamalarında sıkça ruhsatsız silahların ele geçirilmesi, bu endişeyi artırıyor.

Kaytazdere'de hırsızlar cirit atıyor!

Kaytazdere Mahallesi'nde yaşanan hırsızlık olaylarının artması belde halkını tedirgin etmeye başladı.

Facia yaşanmadan yetkililer müdahale etmeyecek mi?

Karamürsel'de Yol Çökmesi Endişesi! Karamürsel'de büyük bir tehlike sinyali: Felaket resmen geliyorum diyor.

Hatsan Tersanesinde Patlama Meydana Geldi

Altınova bölgesinde faaliyet gösteren Hatsan Tersanesi'nde bugün meydana gelen bir patlama, endişe ve panik yarattı. İlk raporlara göre, can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.

Kimya Fabrikasındaki Yangın Kontrol Altına Alındı

Karamürsel'den dahi görünen dumanlarıyla endişe yaratan yangın, ancak bu sabah itibariyle söndürülebildi.

Tersaneler bölgesinde bir işçi feci şekilde yaralandı

Altınova Tersaneler Bölgesinde bir işçi ağır yaralandı: Güvenlik İhlalleri ve İşçi Hakları Endişeleri Artıyor

İsmail Yıldırım; Gençler uyuşturucu batağına çekiliyor

Karamürsel'de son yıllarda ilçe genelinde uyuşturucu vakalarının hızla artması ve her geçen gün çakmak gazı sorununun ilkokul çağındaki çocuklara kadar inmesi endişe verici bir durumdur.

Hırsızlar Karamürsel'de cirit atıyor

Karamürsel'de hırsızlık olaylarının hızla artması ve hırsızların özellikle İznikyolu ve Sarıkum gibi bazı mahalleleri mesken edinmesi, mahalle sakinlerinin büyük endişe ve tepkisine neden olmaktadır.

Karamürsel'de sahte tarikat etkinliği!

Karamürsel'de sahte tarikat uyarısı: Diyanet'i çok acil göreve çağırıyorum! Hayriye köyü cami imamı deprem bölgesine gidince, camide Diyanet’ten habersiz kadınlı erkekli toplantı yapıldı. Mahalle sakinleri endişelerini sosyal medya fenomenleriyle paylaştı.

Kocaeli genelinde sirenler çalacak, sakın endişelenmeyin!

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82.yıldönümü münasebetiyle

HAYATINDAN ENDİŞE EDİLİYOR!

Karamürsel’de üç gün önce kayıplara karışan Durdi Küçükçolak (39) isimli kişinin ailesi ve yakınları hayatından endişe ediyor.

Altınova’da tersane işçileri: Önlem alınmıyor. Endişe içindeyiz.

Yalova’da tersane çalışanı olduğu iddia edilen bir kişi ateşi 40 dereceye çıkınca bir başka işçi tarafından Corona virüsü şüphesiyle İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi’ne getirildi.

Özen: Hiçbir personel bavulunu toplamayacak

Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan adayı Ahmet Özen, işimden olurum endişesiyle belediye başkanı değişikliğinden korkan belediye personeline seslendi. “Bizim için siyasi düşüncenin bir önemi yok.”

Ailesi çok endişeli 19 yaşındaki Furkan, kayıp!

Öğretmenler Mahallesi'nde oturan 19 yaşındaki Furkan Yağız, 4 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Küçük Yasemin kayıp lürfen paylaşın

Körfez'de yaşayan 15 yaşındaki kız kayboldu. Ailesinin ise kızlarının bulunması için endişeli bekleyişini sürdürüyor.

Gölcük'te kayboldular, her yerde aranıyorlar!

Müge Anlı'da arıyor. Gölcük’te ikamet eden biri 12 diğeri 13 yaşında iki kız kayıplara karıştı. Ailelerin endişeli bekleyişi devam ediyor.

Deprem Sonrası Hasar Çok İşte Son Durum

Bodrum açıklarında meydana gelen ve vatandaşlara büyük endişe yaşatan deprem sonrası Bodrum ve Datça'nın belediye başkanları önemli açıklamalarda bulundu.

Görenler insanlık namına haber versinler

Karamürsel'de arkadaşları vardı. Hayatından endişe eden ailesi gören yâda haberi olan kişilerin güvenlik güçlerine haber vermesini istedi.

Karamürsel’de Sapık Alarmı !

Karamürsel’de 12 yaşındaki bir kız çocuğuna taciz ettiği iddia edilen zanlı, halkı alarma geçirdi. Sapık ilçe’de korku yaratırken, aileleri de endişelendiriyor.

Ahmet Taşçı ateş püskürdü

YAĞLI GÜREŞ ÖZÜNDEN UZAKLAŞTIRDI Tarihi Kırkpınar'ın 2 altın kemerli efsane başpehlivanı Ahmet Taşçı, Türkiye Güreş Federasyonu'nun aldığı kararlarla yağlı güreşin genetiğiyle oynadığını söyledi. İki altın kemer alarak Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza atan başpehlivan Taşçı, ata sporun geleceği hakkında endişe duyduğunu belirtti. Taşçı, federasyonun yağlı güreş üzerine aldığı kararla yağlı güreşi özünden uzaklaştırarak yıprattığını iddia etti. Taşçı, yağlı güreşin geleceği ve duyduğu endişeler hakkında açıklamalarda bulundu.

77 yaşındaki Alzheimer hastası Ahmet Limon Bir Haftadır Kayıp

Hayatından endişe edilen 77 yaşındaki Alzheimer hastası Ahmet Limon'un aranmasına havanın kararması ile son veren kurtarma ekiplerini çalışmalarını yarın tekrar sürdürecekler. İki çocuklu Ahmet Limon'u bulmak için onlarca insan dağ bayır aradı diyen yakınları," Her geçen gün ümitlerimiz azalıyor. Köyümüzün çevresinde ve çevre köylerde de aramalar yapıldı.Tek umudumuz onu yolda görüp birilerinin yardım için Yalova'ya götürülmüş olması.

Karamürsel'de Dereler zehirlendi'mi ? Balıklar Neden Ölüyor ?

Karamürsel Yalakdere’de Esrarengiz Balık Ölümleri Karamürsel Yalakdere’de yaşayan balıklar esrarengiz bir şekilde öldü. Balıkların bir anda ölümü ve suyun aniden renk değiştirerek pis bir koku yayılması vatandaşı endişelendiriyor. Balık tutulan, hayvanların susuzluğunu gideren dereyi balık ölüleriyle kahverenginde gören vatandaşlar, ‘Yetkililerden yardım bekliyoruz" dediler.

Karamürsel'deki Denizin Rengine İhbar yağıyor !

Karamürsel’deki Denizin Rengine İhbar yağıyor! Karamürsel sahilinde yaklaşık bir ay önce ortaya çıkan ve hala kaybolmayan kahverengi tabaka görenleri hem şaşırtıyor, hem de ‘Kirlilik mi acaba?” korkusu yaşatıyor Karamürsel’de ilk olarak yaklaşık olarak bir ay önce görülen kahverengi tabaka ‘kirlilik’ olarak algılanmıştı. Karamürsel sahilini ve özellikle Balık Adası’nın içinde görülen kahverengi tabakanın evsel atıklar, fabrikalar veya gemilerden denize bırakılan pisliklerden kaynaklanmış olabileceği iddiası üzerine çok ihbar alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı yaptığı inceleme sonrasında İzmit Körfezi’ndeki kahverengi görüntünün kirlilikten kaynaklanmadığını, biyolojik bir durum olduğunu açıkladı. Yetkililer, bu durumun geçici olduğunu söylese de kahverengi tabakanın yaklaşık bir aydır yok olmaması vatandaşı endişelendirdi. Havanın da güzel olmasını fırsat bilerek sahillere akın eden vatandaşlar gördükleri manzara karşısında büyük bir şok geçiriyor. Karamürsel’in mavi sularının kahverengiye dönmesi, üstüne üstlük sahilleri köpük kaplaması üzerine telefona sarılan vatandaşlar ihbarda bulunuyor, önlem alınmasını istiyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri “Denizde mevsimsel değişiklik nedeniyle bu durum yaşanıyor. Yağışlar ve sıcak havayla birlikte denizdeki azot fosforu artıyor. Bu nedenle çoğalan mikroorganizmalar ölerek denizin yüzeyine çıkıyor. Bu olay, suyun renginin kırmızı veya kahverengiye dönmesine neden oluyor. Bu durum doğal bir olay” açıklamasında bulunarak vatandaşların endişe edecek bir durumun olmadığını belirtti.

Karamürsel'de Deniz Kıyıları Kızıl Olunca İnsanlar Korktu

Açıklama Yapan Kocaeli Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Başkanı Şükrü İlikhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, denizdeki pas rengini andıran olayın ani sıcaklık değişimi nedeniyle planktonlardan kaynaklandığını belirtti. Bu değişim nedeniyle endişe edilecek bir durumun olmadığını kaydeden İlikhan, şunları kaydetti:

Kendi Sesiyle Cenazesinde Helallik İstedi

"KOMŞULAR BEN GİDİYORUM, HAKKINIZI HELAL EDİN" Karadon Site Camisi İmamı Fikri Karslı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir hafta önce kıldıkları cuma namazının ardından Hamit Küçük'le sohbet ettiğini ve Küçük'ün kendisine "artık çok yaşlandım, öleceğimi hissediyorum" dediğini söyledi. Küçük'ün öldüğünde yakınlarından kendi sesiyle helallik almak istediğini aktaran Karslı, "Bunun üzerine ben de Küçük'ün 'Komşular ben gidiyorum, hakkınızı helal edin, ben size hakkımı helal ediyorum' sözlerini cep telefonu kamerası yardımıyla kaydettim. Küçük bu kayıttan bir hafta sonra geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Küçük'ün cenaze namazını ben kıldırdım. Cemaate cep telefonumdan Küçük'ün söylediklerini dinleterek ve helallik istedim.