Etkinlikler Haberleri

Etkinlikler Haberleri

Onay Sanat Atölyesi Kapılarını Açtı

Karamürsel'de Onay Sanat Atölyesi Kapılarını Açtı: Yerel Sanata Yeni Bir Nefes

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

Son dakika öğrenciler son hafta ders yapmayacak

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 2023-2024 eğitim öğretim yılı için aldığı yeni karar, öğrenci ve velileri yakından ilgilendiriyor.

Demirci, adaylık sürecindeki etkinliklerini sürdürüyor

Yalova'nın Altınova ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il genel meclisi aday adayı Samet Demirci, adaylık sürecindeki etkinliklerini sürdürüyor.

Derince Belediyesi çalışanı korkunç kazada hayatını kaybetti

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün karıştığı kazada iki kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de yaralandı.

Cumhuriyetin 100. Yılı Karamürsel'de coşku ile kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık Binası önünde tebriklerin kabulü ile başladı. Tebriklerin ardından Karamürsel İlçe Stadyumu alanında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.

Cengiz Kurtoğlu’ndan muhteşem konser

Cengiz Kurtoğlu’ndan muhteşem konser 4 Temmuz Karamürsel’in Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Karamürsel kordonda sahne alan Cengiz Kuruoğlu yıktı geçti

Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönüllere dokundu

Karamürsel'e atandığı günden bu yana gerek sosyal sorumluluk projelerinde, gerekse camii ve yaptığı etkinlikler ile bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Çiçek Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönülleri fet etti.

Karamürsel'de yelken yarışları muhteşem geçti

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında yelken yarışları yapıldı.

Hande Yener binlerce kişiyi doyasıya eğlendirdi

Hande Yener’den muhteşem konser Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında şarkıcı Hande Yener sahneye çıktı.  

Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu göz kamaştırdı

Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu Cumhuriyetin kuruluşunun 98. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başladı.

Karamürsel kurtuluşunun 100.yılını muhteşem geçirdi

100.Yıl dönümü münasebeti ile tertip edilen bir, birinden güzel etkinlikler ile hem ilçe halkı, hem de ilçeye misafir olarak gelen binlerce vatandaş 2 gün boyunca hiç bir sorun ve aksilik yaşanmadan doyasıya eğlendi.

Yılların Özlemine Tahir Büyükakın son verdi

Haluk Levent’le yaz neşesi Kocaeli’nin 12 ilçesini kapsayarak vatandaşları kültür, sanat ve eğlenceyle buluşturacak yaz neşesi etkinliklerinde, Ece Seçkin ve Haluk Levent sahne alacak.  

Düğün ve cemiyet kısıtlaması kaldırıldı

Kademeli normalleşme kararıyla birlikte 1 Haziran'dan itibaren düğün, nikah, nişan gibi etkinlikler yeniden yapılmaya başlayacak.

Karamürsel'de 29 Ekim etkinlikleri hızlı başladı

Karamürsel’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri atletizm yarışması ile başladı. Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Spor Müdürlüğü birlikte

Elektronik atıklar sanat eseri oldu

Başakşehir Belediyesi, Teknoloji ve İnovasyon Merkezi'nde öğrencilere yönelik eğitimler veriliyor ve çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Yapılan çalışmalara ek olarak elektronik atıkların geri dönüşümü sağlanarak farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Kabotaj Bayramı Karamürsel'de yelken yarışlarıyla kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Karamürsel'de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Denizcilik Şenliği, kabotaj bayramını dolu dolu kutlayacak

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubes, 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı'nı, 'Denizcilik Şenliği' adı altında, renkli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

Karamürsel İmam Hatip Orta okulu muhteşem etkinlik

Kızılay haftası münasebeti ile Karamürsel'de yapılan etkinliklere Karamürsel İmam Hatip Orta okulu damgasını vurdu.

Cumhuriyet’in 95. yılı Karamürsel'de coşkuyla kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Karamürsel’de coşku ile kutlandı Cumhuriyet Bayram'ının 95. yıl dönümü etkinlikleri Karamürsel’de de gerçekleştirildi.

Düşman İşgalinden Kurtuluşumuzun 97. Yıl Dönümü

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü kapsamında bir takım etkinlikler düzenlendi. İlk tören Karamürsel Alp’ in mezarı başında yapıldı.

Karamürsel'de muhteşem 19 Mayıs kutlamaları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Karamürsel’de yapılan bir birinden güzel etkinlikler ile kutlandı.

KARSAD'da Festival Tadında 10. Yıl Kutlaması

Karamürsel Sualtı Sporları Derneği bu hafta sonu düzenleyecek olduğu etkinliklerle şenlik tadında bir organizasyona imza atıyor.

Bisikletleri ile Karamürsel'den Dilovası'na geçtiler

Avrupa Günü ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bir araya gelen 150 bisikletli, yağan yağmura aldırış etmeden bisikletleri ile 20 kilomelik yolu katederek Osmangazi Köprüsü'nden geçti.

Karamürsel'de 23 Nisan Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karamürsel’de yapılan etkinlikler ile kutlandı. 

Çarşı Karamürsel ve Karamürsel Gıda Kahvaltılık Açılışı

Karamürsel Belediyesi Yeni Hizmet Binası altında yapımı biten dükkanlarda 2 işletmenin açılış töreni bugün yapılan açılış etkinlikleriyle gerçekleşti.

Yarıyıl Tatili Kid's Corner'da Yaşanır....

Çocuk eğlence merkezi Kids Corner, Yarıyıl tatili boyunca birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocukları şenlendirecek.

Bu yarışma kaçmaz

Karamürsel'de Usta fotoğrafçı Mehmet Vonal öncülüğünde kurulan Karamürsel Fotoğraf, Sinema ve Sanat Derneği kurulması ile birlikte etkinlikleri'de başladı.

KARAMÜRSEL HALK EĞİTİM KURSLARINDA MEME KANSERİ EĞİTİMİ VERİLDİ

01-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı etkinlikleri kapsamında, Karamürsel Devlet Hastanesi eğitim birimi tarafından eğitim programı düzenlendi.

Karamürsel'de 30 Ağustos coşku ile kutlandı

Karamürsel'de 30 Ağustos Zafer Bayramının 95.yıl dönümü coşku ile kutlandı. Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da