Fırtına Uyarısı Haberleri

Fırtına Uyarısı Haberleri

Kocaeli Valiliği'nden önemli açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli ve çevresi için fırtına uyarısında bulundu. Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Dikkat! Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası, Körfez ve Karamürsel

Yarına dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yarın Kocaeli'de kuvvetli rüzgar ve zaman zaman Fırtına olacağı tahmin ediliyor.

Kocaeli Valiliğinden fırtına uyarısı

Valilikten fırtına uyarısı Kocaeli Valiliği yarın Marmara Denizinde etkili olacak fırtına nedeniyle uyarıda bulundu. Fırtınanın saatte 75 kilometre hızla esmesi bekleniyor.  

Kocaeli valiliğinden çok önemli uyarı!

Valilikten vatandaşlara uyarı üstüne uyarı: Fırtına pazartesiye kadar sürecek Kocaeli Valiliği, vatandaşları fırtınaya karşı uyardı. Kocaeli genelinde etkili olacak olan fırtına Pazar gününe kadar sürecek.  

Marmara için kritik Fırtına uyarısı !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Marmara için fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den kar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan duyuru; Marmara'nın doğusunda yarın yağmur şeklinde başlayacak yağış, sabah saatlerinden itibaren yükseklerden başlayarak kar yağışına dönüşecek.

Kocaeli geneli için son dakika sağanak yağış ve fırtına uyarısı

Marmara Bölgesi'nde bugün parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Kocaeli bölgesi'nde akşam ve gece saatlerinde fırtına bekleniyor.

Çok önemli Meteoroloji'den Marmara için fırtına uyarısı

Meteoroloji, Marmara Denizi'nde bugün akşam saatlerinden itibaren yıldız/poyraz fırtınası beklendiğini duyurdu. Rüzgarın hızının 75 km'ye kadar çıkabileceği tahmin ediliyor.

Meteorolojiden önemli uyarı

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Marmara'da 'fırtınamsı rüzgar' şeklinde esmekte olan rüzgarın, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak

Meteoroloji Yarın İçin Önemli Uyarıda Bulundu

Yarından itibaren hava sıcaklığı düşecek, yağmur ve fırtına uyarısı.