Geçirme Haberleri

Geçirme Haberleri

Karamürsel'de Baba ve Çocuk Etkinliği: Babalar Çocuklarıyla Keyifli Anlar Yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Anne Şehir Mimoza Merkezi'nde düzenlenen baba ve çocuk etkinliği, Karamürsel'de babaların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı.

Huzur ve güven içinde ailenizle havuz keyfi için bölgede tek adres

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Susuyorlar ama söyleyemiyorlar !

İlçemizdeki sokak ve yaban hayvanlarının sıcak yaz günlerini rahat geçirmesi için herkesin evinin önüne bir kap su koyması gerekli.

Karamürsel yeni terminal inşaatı hızla devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Karamürsel Otobüs Terminali projesini hayata geçirmek için çalışmalar hızla devam ediyor.

Huzur ve güven içinde eğlencenin adresi!

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Kocaeli genelinde alınan bayram tedbirleri açıklandı

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve

KARAMÜRSEL EMNİYET TAM KADRO YILBAŞINA HAZIR

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü, Karamürsel halkının yılbaşı kutlamalarını güven dolu ve huzurlu bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla

Büyük Ada ve mehtap turları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’in muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyen vatandaşlarımıza kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Köyünüzü özlediyseniz bu fırsatı kaçırmayın!

Kocaeli'nin seyir terası olan ve inanılmaz manzarası ve püfür,püfür esen rüzgarı ile serin ve oksijen dolu havası ile misafirlerine muhteşem zamanlar geçirmeye ne dersiniz?

Büyük Ada ve Mehtap turları başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin her hafta sonu cumartesi ve pazar günleri gerçekleştireceği ‘Mehtap ve Ada Turları’ başlıyor. Büyükşehir Belediyesi, Körfez’in muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

Kulaktaki bu bölgelere bastırırsanız... ŞAŞIRACAKSINIZ

Bu noktaları hafifçe sıkarsanız, ağrılardan kurtulabilirsiniz. ayrıntılar haberimizde.

Karamürsel'de bir ilk bu etkinlik kaçmaz

Şenliğin Amacı: İlkokul ve okul öncesi düzeydeki çocukların, birlikte oyunlar oynamalarını sağlayarak güzel ve mutlu bir vakit geçirmelerini sağlamaktır.

Facebook yeni özellik

Facebook uzun süredir kullanıcılarının kendisinden beklediği bir özelliği hayata geçirmeye hazırlanıyor. Fakat bu özellik şimdilik tam olarak istediğimiz yerde çalışmayacak gibi görünüyor.

Eski İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres' ÖLDÜ

Felç geçirmesinin ardından iki hafta önce hastaneye kaldırılan eski İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'ÖLDÜ.

Karamürsel, Ada turları BAŞLADI

Körfez’in o muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

TATİLDEN DÖNENLER "DİKKAT"

Bayram tatilini geçirmek için Karamürsel’den ayrılarak memleketlerine giden vatandaşların dönüş çilesi erken başladı.

Susuyorlar, Söyleyemiyorlar ! Sokak Hayvanlarını Koruyalım

İlçemizdeki sokak ve yaban hayvanlarının sıcak yaz günlerini rahat geçirmesi için herkesin evinin önüne bir kap su koyması gerekli.

Karamürsel'de İntihar girişimi

İlçemiz'de yeni yapılan, belediye hizmet binası inşaatında bir şahıs intihara kalkıştı. Olay yerine gelen polisler, şahısı vazgeçirmeye çalışıyor.

Ayakkabılarınız Su Geçirmesin

Hayatı kolaylaştıracak pratik fikirler Su çeken ayakkabıları pratik bir yöntemle su geçirmez hale getirmeniz mümkün.

Karamürsel Kaymakamı Narinoğlu Karamürseli karış karış geziyor

Ahmet NARİNOĞLU, ilçe jandarma komutanı ve kamu kurum ve kuruluşları amirleri ile birlikte mahalle ziyaretlerine başladı . Ahmet NARİNOĞLU, 5442 Sayılı İl İdaresi Yasasının 36. maddesi ve 4541 sayılı Şehir ve Kasabalarda Muhtar ve İhtiyar Heyetleri Teşkiline İlişkin Kanun'un 18.maddesi hükümlerince İlçemizi tanımak ve bölgemizin kalkınması için yapılacak yatırımları tespit etmek, halkın dilek ve ihtiyaçlarını yerinde görmek, mahalle muhtar ve ihtiyar heyetlerinin vazifelerini ifada herhangi bir eksik uygulama olup olmadığını gözden geçirmek amacıyla Mahalle ve Muhtarlıklarımıza yönelik inceleme gezilerine İlçemizdeki tüm kamu kurum amirlerinin katıldığı kalabalık bir heyetle birlikte başlamıştır. Gezi kapsamında Akpınar, Senaiye, Suludere ve Safiye Muhtarlıkları ziyaret edilerek, bölge ihtiyaçları ile ilgili muhtarlıklardan bilgiler alınmış ve, halkının dilek ve ihtiyaçları dinlenmiştir

SOYGUNCUNUN REHİNELERLE BANKADAN ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Bu akşam saat 17:00 sularından Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu.Yaklaşık 5 saatlik bekleyişin ardından soyguncunun istediği aracın Halk Bankasının önüne getirilmesi ile hareketlilik başladı. Bankanın önüne getirilen aracın kapıları açılarak soyguncunun yanındaki rehinelerle araca binmesi bekleniyor. REHİNELERDEN BİRİ HAMİLE Banka içerisinde 4 rehine var. Bunlardan ikisi kendisini bir odaya kilitledi. Öte yandan rehinelerden birisinin hamile olduğu ileri sürüldü. Soyguncuyla tek muhatap olan isim İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel. Özel Harekat timleri ve Müdahale timleri hazır bekletiliyor. Operasyonun amacı rehineleri ve soyguncuyu sağ ele geçirmek. Bu nedenle müdahale edilmek yerine soyguncu ikna edilmeye çalışılıyor.

Okulların açılış tarihi ertelendi.

Bakan Çelik daha sonra şu açıklamayı yaptı: "Okulların açılışının Kurban Bayramı sonrasına ertelenmesi" talebimize, Milli Eğitim Bakanı'mız, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin bayramı aileleri ile geçirmeleri yönünde talepleri var" diyerek olumlu baktı. Konuyu Başbakanımıza sunduk. Onay verdi. Okullar, Kurban Bayramı sonrası açılacak. Turizm Camiamıza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun.

1 yaşındaki çocuğa araba çarptı

1 yaşındaki çocuğa araba çarptı Karamürsel'de bir annenin karşıdan karşıya geçirmeye çalıştığı bebek arabasına otomobil çarptı. Çarpmanı etkisiyle bebek yola savruldu.

Karamürsel'den Ada Turları Başladı

Mehtap ve Ada turları başladı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Körfez’in o muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin her hafta sonu gerçekleştireceği ‘Mehtap ve Ada Turları’ geçtiğimiz hafta sonu start aldı. Turlara katılan vatandaşlar Mehtaplı geceler eşliğinde Körfezin muhteşem görüntüsüne tanıklık etti.

Bayramda Tatile Çıkacaklara Müjde Detaylar Haberimizde

Kocaeli Valiliği Ramazan Bayramı nedeniyle alınan tedbirleri açıkladı. Bayram öncesinde ve bayram süresince yollarda bakım ve onarım çalışması yapılmayacak. Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı nedeniyle ilimizde vatandaşlarımızın bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve vatandaşlarımızın istek ve şikâyetlerinin zamanında değerlendirilmesi bakımından, aşağıda belirtilen tedbirler alınmıştır.