Genel Seçim Haberleri

Genel Seçim Haberleri

Kocaeli CHP 4 vekil çıkardı!

Hepsi yeni isim 2018 genel seçiminde Kocaeli’de 243 bin 606 oy alan CHP, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde oy sayısını 333 bin 159’a yükseltti. Bu artış ile CHP Kocaeli örgütleri meclise 4 milletvekili gönderdi.  

Karamürsel DEVA iki aday adayı çıkardı

Demokrasi ve Atılım Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı’nda milletvekili aday adaylık heyecanı yaşanıyor. Partinin yönetim kurulu üyesi İzzet Harun Ok ve Yunus Katı Milletvekili Aday adaylığı başvurularını gerçekleştirdi. DEVA Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, yaklaşan genel seçim öncesi milletvekili aday adaylığı heyecanı yaşıyor.

Kocaeli genelinde seçmen listeleri askıya çıkıyor

Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için geri sayım devam ediyor. Muhtarlar, seçim listelerini teslim almaya başladı. 20 Mart Pazartesi günü itibari ile Kocaeli genelinde mahalle muhtarlıklarında seçmen listeleri askıya çıktı

YSK kesin aday listelerini bugün açıklayacak

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin takvim işliyor. Yüksek Seçim Kurulu kesin aday listelerini bugün ilan edecek.

AKP, Kocaeli'de en az kaybı Karamürsel'de verdi! Peki diğer ilçeler?

AKP Kocaeli’de başarılı oldu mu? 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde alınan oy oranları, 24 Haziran’da ne kadar düştü? Hangi ilçede ne kadar düşüş yaşandı? Tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Kocaeli'nin ilçe ilçe seçim sonuçları

Kocaeli'de 24 Haziran Genel Seçimlerinde sandıklardan çıkan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim sonuçları haberimizden ulaşabilirsiniz.

Karamürsel'de sandıkların hepsi açıldı, tüm sonuçlar

Karamürsel'de 24 Haziran seçim sonuçlarının çoğunluğu belirlendi. 42745 seçmenin bulunduğu Karamürsel'de sonuçlar.

Genel Seçim 2018 İl ve İlçeler Anlık Canlı Sonuçlar

Canlı seçim sonuçları ve sandık sonuçlarını internet sitemiz karamursel.tv'den takip edebilirsiniz. Anlaşılır grafikler ve sunumlar ile illerde açılan sandık sayılarını görebilir ve oy oranlarını inceleyebilirsiniz. Partilerin yanı sıra aynı anda Cumhurbaşkanı adaylarının da ne kadar oy aldığını görebilir ve rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Canlı seçim sonuçları anbean karamursel.tv'de

Son Dakika: CB Erdoğan'dan ilk açıklama: Bir şey söylemek için daha çok erken

Erdoğan sandıklar kapandıktan sonra ilk açıklamayı yaptı

Kocaeli'de 3 vekil adayı değişti!

24 Haziran Pazar günü yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin kesin aday listesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karamürselli Yahya Coşkun aday oluyor

7 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti Milletvekili adayı olan Yahya Coşkun 24 Haziran Genel Seçimleri öncesi tekrar aday adaylığını açıklayacağı öğrenildi

İngiltere'de erken seçim kararı

İngiltere Başbakanı Theresa May hükümetin ülkeyi 8 Haziran'da erken genel seçime götürme kararı aldığını açıkladı.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Kaymakamımız Ahmet Narinoğlu'na Başarı Belgesi Verdi

Kocaeli Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Yasalarla verilen görevlerin ifa ve icra edilmesinde ve 07 Haziran 2015 ile 01 Kasım 2015 tarihlerinde yapılan Milletvekili Genel seçimlerinin ilimizde huzur ve güven içinde yaşanmasında göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmalardan dolayı Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'na başarı belgesi verdi. Kurumlar arası uyumlu çalışmalarından dolayı Kaymakamımıza teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi ve günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Saatler ne zaman geri alınacak?

2015-2016 Kış Saati uygulaması Türkiye'de 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri sebebiyle 25 Ekim'de 1 saat geri alınacaktı, ancak bu tarih ertelenmişti.Yaz saati uygulamasının sona erdirilmesine ilişkin düzenleme Başbakanlığa gönderilmiş, alınan karar ise Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti.

MHP ve SP 'nin Sandık Müşahitleri Okula alınmadı

1 Kasım genel seçimleri tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de gerçekleşti. Sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar sandıklara gelmeye başladılar. 7 Haziran genel seçimlerine nazaran vatandaşlar 1 Kasım seçimlerine daha fazla ilgi gösterdiler. Bütün siyasi parti temsilcileri alanda dolaşırken HDP’nin olmaması ise dikkat çekti.

Karamürsel'de seçmen sayısında 3 ayda büyük artış

Karamürsel’de 3 ay içinde 484 seçmen artışı oldu 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde 54 milyon 75 bin 851 seçmen, cezaevlerinde kurulacak 358 sandıkla 175 bin 6 sandıkta oy kullanacak. Karamürsel’de ise 39 sandık bölgesindeki 128 sandıkta 41 bin 239 kişi oy kullanacak.

Büyük ekibimizle an an seçim sonuçlarını sizlerle paylaşacağız bizi takip edin.

1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek milletvekilliği genel seçimleri, karamürsel.tv’den anlık olarak aktarılacak. Anadolu Ajansı verileri kullanılarak hazırlanan sistem sayesinde, seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte, YSK’nın sonuçları detaylı olarak görülebilecek.

Karamürsel'de oy kullanacaklar bu haberi mutlaka okuyun

Oy Nasıl Kullanılır 1 Kasım Oy Kullanma İşlemleri 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan erken seçim günü oy nasıl kullanılır özellikle ilk defa kullanacak olanlar için haberimizi dikkatle okuyunuz. Sandık görevlisinin verdiği birleşik oy pusulası, zarf ve mührü alarak oyunuzu kullanmak üzere kabine geçin.

Nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz?

Nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz? Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçmen sorgulama sistemi erişime açıldı. 1 Kasım genel seçimlerinde nerede oy kullanacağınızı internet üzerinden öğrenebilirsiniz. NEREDE OY KULLANACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Saatler geri alındı mı ? Saat şu an kaç ?

Akıllı telefonların otomatik ayarı kafalatı katıştırdı... Kış saati uygulamasına bugün saat 04.00 itibariyle geçilmesiyle birlikte dünya genelinde birçok ülke bugün saatlerini 1 saat geri aldı. Türkiye ise kış saati uygulamasına, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle iki hafta ertelemeli olarak 8 Kasım’da geçecek. Türkiye'deki bu ertelemenin farkında olmayan ve 'otomatik ayarla' özelliğinin kapatılmadığı akıllı telefon ve masaüstü bilgisayarlar ise kendisini otomatik olarak bir saat geri aldı.Yanılmamak için cihazların ayarlanması gerekiyor.

Karamürsel SP Kadınların toplantısına üç milletvekili adayı katıldı

Kocaeli Saadet Partisi, büyük önem verdiği 1 Kasım genel seçimleri öncesi çalışmalarını arttırdı. Karamürsel Kadın Kolları Teşkilatının Botanik Aile Çay Bahçesinde düzenlendiği toplantıya Kocaeli Saadet Partisi milletvekili adaylarından Ahmet Özen, Emine Erbaş Yıldırım, Şafak Yamak İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, Karamürsel Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı İsmail Aydın ve çok sayıda Saadet Partili kadınlar katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Kasım'da yapılacak erken genel seçimler nedeniyle okulların 2 gün tatil edildiğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Kasım'da yapılacak erken genel seçimler nedeniyle okulların 2 gün tatil edildiğini açıkladı. MEB'den yapılan açıklamaya göre, seçimlerin iki gün öncesi 30 Ekim Cuma günü ile seçimlerin bir gün sonrası 2 Kasım Pazartesi günü, okulların tatil edildiği duyruldu.

HDP Milletvekili Aday Listesi Belli Oldu

HDP'de 11 kişilik milletvekili aday listesi açıklandı. Bakan Konca 7 Haziran Genel Seçimleri'nde olduğu gibi yine ilk sırada yer aldı.

Karamürsel'de Seçmen Listeleri Askıya Çıktı

Koalisyon görüşmelerinin sonuçsuz kalmasının ardından alınan kararla 1 Kasım'da yapılması kararlaştırılan genel seçimlerde oy kullanacak olan vatandaşların seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıktı. Mahalle muhtarlıklarına gelen vatandaşlar seçmen listelerinde isimlerinin olup olmadığını kontrol ediyor.

Yahya Coşkun Aday Olmayacak

Karamürsel'li Yahya Coşkun, 7 Haziran genel seçimlerinde AKP’den aday adayı olmuş ve 11. sıradan aday gösterilmişti. Coşkun, açıklama yaparak erken seçimde aday adaylığı için başvuru yapmayacağını belirtti. Coşkun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İstifa etmedim; dolayısıyla aday adayı olmayacağım ama AKP'nin muzafferiyeti için yine var gücümle çalışacağım… Biz, aday olduğumuz için değil inandığımız için çalışırız. Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve tüm kadrolarıyla AK Parti, mazlum coğrafyamızın umut kaynaklarıdır.”

Karamürsel'de Mahalle,mahalle seçim sonuçları

İlçemizde 2011 yerel seçimlerinde 16.478 bin oy alan AK Partiye bu kez 15.942 oy çıktı. Geçersiz oy sayısının fazlalığı ise gözlerden kaçmadı 40 bin 755 seçmenin yer aldığı ilçemizde , 34 bin 916 kişi sandığa gitti, 817 oy ise geçersiz sayıldı. AK Parti 15 bin 942 oy alırken, bir dönem Karamürsel’i ‘kale’ olarak gören Demokrat Parti sadece 93 oy alabildi. Bağımsız aday Kadir Yıldırımer’e ise sandıklardan sadece 2 oy çıktı. İLÇEMİZDE SANDIĞA GİDENLERİN SAYISI DÜŞTÜ İlçemizde sandığa gitmeyen seçmen sayısı ise 5 bin 839 oldu. Peki bu sandığa gitmeyenler yöneticilere neyin mesajını vermek istedi. Bu kadar büyük bir kitle neden oy kullanmadı.

Seçim sonuçları canlı

Seçim sonuçları canlı

Karamürsel'de İlk Sonuçlar

Karamürsel'de İlk Sonuçlar

Karamürsel'de Oy İşlemi Bitti Sandıklar Açılıyor

Karamürsel genelinde oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Sandıklar kapanırken, müşahitler gözetiminde oy zarfları sayılmaya başlandı. Sonuçlanan sandıklar hemen akabinde paylaşılacaktır.

Karamürsel'de oy verme işlemi sabah erken saatlerinde başladı.

Karamürsel’de oy verme işlemi sabah erken saatlerinde başladı. Karamürsel’de oy verme işlemi devam ederken oy vermeye giden vatandaşların ve sandıkların görevlilerin sakinliği gözlemlendi. 128 SANDIKTA Bugün saat 08’den itibaren milletvekili seçimine, Yurt içinde 53 milyon 765 bin 231, yurt dışında ise 2 milyon 867 bin 658 seçmen sandık başına giderken Karamürsel’de 40.755 kişi 128 sandıkta oy kullanmak için sabah erken saatlerden itibaren sandıklarına giderken vatandaşların ve sandık görevlilerin sakinliği gözlemlendi.