Görev Yeri Haberleri

Görev Yeri Haberleri

HSK'nin mazeret kararnamesi yayınlandı

HSK Mazeret Kararnamesi'ne göre, Kocaeli’de görevli bulunan 4 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.

Kocaeli'de mülki idare amirleri değişti!

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile birlikte 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 471 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değişikliğe gidildiği bildirildi.

Başbakana Yeni Görev

Gelecek hafta, AK Parti Grup Toplantısı 24 Mayıs Çarşamba günü basına kapalı olarak gerçekleştirilecek

TAM LİSTE HSYK 2017 yılı ihtiyaç kararnamesiyle 1045 hakim ve savcının görev yerlerini belirledi

HSYK, adli ve idari yargıda bin 45 hakim ve savcının görev yerini değiştirdi. HSYK'nın internet sitesinde değişiklik listesi yayınlandı.

Karamürsel Müftüsü Yılmaz Küçük, İstanbul'a atandı

15.10.2012 tarihi itibariyle Karamürsel İlçe Müftüsü olarak göreve başlayan Yılmaz KÜÇÜK aradan geçen 5 yılın ardından yeni görev yeri olan İstanbul'a müftü yardımcısı olarak atandı.

Gölcük kaymakamının gidişi Gölcük'lüleri üzdü

Resmi Gazetede yayımlanan mülki idare amirleri atama kararnamesine göre, 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Resmi Gazetenin bugünkü sayısında

Metin Balatlı Hakkındaki Asparagas Haberlere İtibar Etmeyin

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Balatlı görev yeri değişikliği.

Karamürsel Emniyet Müdürlüğünde görevli Hüseyin Duran İzmir'e tayin oldu

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubede çok uzun zamandır görev yapan ve gerek sempatik tavırları ile gerekse insanlara karşı olan duyarlı davranışları ile çok kişi tarafından sevilen ve saygı duyulan Hüseyin Duran çocuğunun İzmir'in Urla ilçesinde kazandığı okul nedeni ile tayinini istemişti.Tayin haberini yeni alan Duran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sayfamda bulunan sevgili yakınlarım, sevdiklerim ve Karamürsel' de yaşayan abilerim, ablalarim, kardeşlerim ve arkadaslarim... Kendi isteğim ile İzmir iline atandim. Yarından sonra çok sevdiğim Karamürsel'den ayrılıyorum. Mümkün olduğunca herkesle vedalasmaya çalışıyorum. Ancak tayin apar topar çıktığı için yetistiremeyebilirim. Gorusemediklerim lütfen gönül koymasin. Hakkınızı helal edin. Bilinki İzmir ilinde bir telefon kadar yakın Hüseyin Duran var. Kendinize iyi bakın. Allah'a emanet olun... " notu ile karamürsel'e veda etti . Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Karamürselli Şeyda Öğretmen İçin Birlik Olma Zamanı

Karamürselli hemşehrimiz Şeyda Gökçe Bakan, 2014 yılında ataması gerçekleşince ilk görev yeri Van olmuştu. 28 Kasım’da da mesai bitimi okul çıkışında da şehir merkezine gittikleri sırada yoğun kar yağışı dolayısıyla araçlarının kontrolünü kaybederek bariyerlere çarpması sonucunda kaza meydana gelmiş ve Şeyda öğretmenin boynu kırılmıştı. Bir ayda art arda 4 ayrı ameliyata girdi.

Karamürsel Adliyesinde Tayinler Belli Oldu Değişen Savcı ve Hakimler

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), yaz kararnamesini açıkladı. 2 bin 664 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. HSYK 1. Dairesi’nin 2015 Ana Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 2 bin 401’i adli, 263’ü idari olmak üzere toplam 2 bin 664 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. HSYK Adli Yargı Kararname listesi şöyle:

Karamürsel Devlet Hastanesine Yeni Göz Doktoru Atandı

İlçemiz Devlet Hastanesine Yeni atanan Göz Hastalıkları Uzmanı,göreve başladı. 1976 doğumlu olan Op.Dr. Halil Vatansever Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2000 yılında mezun oldu, 2006 yılında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’n de uzmanlık eğitimini tamamladı. En son görev yeri Antalya Devlet Hastanesi olan Op.Dr. Halil VATANSEVER, evli ve 1 çocuk babası.