Görevlisi Haberleri

Görevlisi Haberleri

Öğretmenevi Resepsiyonist Olarak Katılın – Hemen Başvurun!

 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Karamürsel Öğretmenevi'ne resepsiyon görevlisi alımını duyurdu. İdeal adayın lise mezunu olması, mükemmel iletişim becerilerine sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması ve iyi derecede İngilizce bilmesi gerekir. Bu makale, başvuru süreci, gereksinimler ve pozisyon için beklentiler hakkında ayrıntılı bilgi sağlayacaktır.

EMŞAV İstanbul İl Başkanlığı Dualar ile açıldı

Açılışa birçok isim, kamu görevlisi, işadamı ve halk topluluğu iştirak etti. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Yaşar Kemal Çamur ile Ak Parti Başakşehir Şehit Gazi Komisyon Başkanı Tekin Sağlam açılışta bulunan EMŞAV İstanbul İl Başkanı Neslihan Vona ile

Kendisini uyaran güvenlik görevlisi kadına darp etti!

İzmit’te, tramvaya maskesiz binen E.F. kendisini uyaran güvenlik görevlisi kadını, saçından tutup boğazına sarılarak darp etti.

Polis yarın yaya nöbeti tutacak

Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla yarın 20 bin yaya geçidinde 200 bin kolluk görevlisi, ikişer saat yaya nöbeti tutacak.

Sandık görevlisi paraları ne zaman ödenecek? Hangi bankadan alınacak?

31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçim paraları hangi bankadan nasıl alınır sorusuna dair araştırmalar sürüyor. Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatar?

Kocaeli'de kan donduran olay ! Kanser hastalarının ilaçlarını sattılar !

Kocaelideki özel bir hastanede eczane teknikeri olarak çalışan A.K. onkoloji hastalarının tedavilerinde kullanılan ilaçları çaldı, Hastanede kurdukları çetenin diğer görevlisi hastanede şoförlük yapan İ.O.'ye verip, dışarı çıkarttı. Başka bir eczane teknikeri ile sattı.

Metin Topuz o gece Karamürsel'deymiş

Casusluktan tutuklanan ABD Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Karamürsel'deki elma bahçesinde olduğunu ifade etti.

KOCAELİ İŞKUR, AÇIK İŞ İLANLARINI YAYINLADI

İşkur, Kocaeli’de açık olan 320 iş pozisyonu ile ilgili ilan yayınladı.

Kocaeli genelindeki okullar için 200 güvenlikçi alınacak

Kocaeli’nin 12 ilçesindeki okullarda çalıştırılmak üzere 200 güvenlik görevlisi alımı yapılacak...

Karamürsel'de Camiler ve Din görevlileri haftası kutlandı

Karamürsel İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası bu gün gerçekleşti.

Yeni KHK ile Kocaeli üniversitesin'de ihraç edilen kişiler

Yeni yayınlanan KHK ile beraber Kocaeli Üniversitesinde görevli araştırma görevlisi

94 bin kişiye iş!

3 bakanlık 93 bin 550 kişilik alım için düğmeye bastı. Hizmetliden güvenlik görevlisine, doktordan hemşireye, öğretmenden hakim ve savcıya kadar pek çok meslekte bu yıl yeni istihdam sağlanacak.

İşte Kocaeli'de Kurum, Kurum Görevden İhraç Edilenlerin Tam Listesi

Son olarak yürürlüğe giren Kanun Hükmünde Kararname kapsamında ilimizde toplam 893 kamu görevlisinin işten çıkarıldığı belirtildi. 626 öğretmen ile rekoru elinde bulunduran Milli Eğitim’i, 115 kişi ile TÜBİTAK izledi

Kocaeli Üniversitesinden İhraç Edilenler Öğretim Üyeleri Tam Liste

“Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi”nin, “Bizler bu suça ortak olmuyoruz” başlıklı bildirisine Kocaeli Üniversitesi’nden imza atan 19 akademisyenin de içinde bulunduğu 39 akademisyen ihraç edildi.

Elazığ'da Büyük Patlama

Elazığ Emniyet Müdürlüğü yakınlarında patlama meydana geldi. 3 güvenlik görevlisi şehit oldu.

Değirmendere Eski Belediye Başkanın oğlu gözaltında

Eski Değirmendere Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın’ın Kocaeli Üniversitesinde öğretim görevlisi olan oğlu Çağrı Skalın gözaltına alındı.

PTT Bin Otuz Sekiz Personel Alacak

PTT bu ilanda 35 mühendis, 5 mimar, 5 avukat, 711 gişe ve büro görevlisi, 25 tekniker ve 257 dağıtıcı olmak üzere toplam bin otuz sekiz sözleşmeli personel alacak.

Dil ve Konuşma Terapisti Mücahit Kuzu ile Özel Röportaj

Yalova Edinim Dil Konuşma ve Ses Bozuklukları Merkezi görevlisi Dil ve Konuşma Terapisti Mücahit Kuzu ile özel bir röportaj gerçekleştirdik.

İdil'de Çatışma: 2 Şehit, 3 Güvenlik Görevlisi Yaralı

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 özel harekat polisi şehit oldu, 3 güvenlik görevlisi yaralandı.

4 Şehit 39 Yaralı İçimiz Kan Aglıyor !

Mardin'in Nusaybin ve Şırnak'ın İdil ilçelerinde gerçekleşen terör saldırılarında 4 güvenlik görevlisi şehit oldu, 39 kişi de yaralandı.

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar oyunu kullandı

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar 1 Kasım seçimlerinde oyunu kullanmak için eşinin sandık görevlisi olduğu Gazanfer Bilge İlköğretim Okulu'na geldi. Yazar, 1107 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Karamürsel'de oy kullanacaklar bu haberi mutlaka okuyun

Oy Nasıl Kullanılır 1 Kasım Oy Kullanma İşlemleri 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan erken seçim günü oy nasıl kullanılır özellikle ilk defa kullanacak olanlar için haberimizi dikkatle okuyunuz. Sandık görevlisinin verdiği birleşik oy pusulası, zarf ve mührü alarak oyunuzu kullanmak üzere kabine geçin.

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti   Karamürsel Devlet Hastanesi acil polikliniğinde nöbetçi olan doktor, sağlık çalışanı ve güvenlik görevlilerini hasta yakını tarafından darp edildi.   Edinilen bilgiye göre, M.T.(28) adlı şahıs annesini Karamürsel Devlet Hastanesinin acil polikliniğinde muayene olmak için getirdiği sırada ilk önce hastanenin güvenlik görevlisi Coşkun Şişman’a tokat attıktan sonra acil serviste bulunan nöbetçi doktor Gamze Öztürk’ün üzerine doğru gitti doktor Gamze Öztürk acilin arka kapısından dışarıya kaçarak 155 polisi aradığı sırada dışarıya kadar gelen M.T. doktorun elindeki telefonu aldıktan sonra koluna da zarar verdikten sonra acil polikliniğinin önünde süper vayzır görevlisi Metin Bayır’ı, Hasta Bakıcısı Hizmetli Saim Şen ve acilin diğer doktorlarından Arda Bilgeli’ye de saldırdıktan sonra olay yerinde hastaneye muayene olması için getirdiği annesiyle birlikte uzaklaştığı belirtildi.

Karamürsel Şehidini Dualarla Andı

Karamürsel Şehidini Andı 19.10.2011 Çarşamba günü menfur bir saldırı sonucu Hakkâri Çukurca’da Şehid olan Karamürselli Onbaşı Hüseyin GÜLDAL 4. Senesi münasebetiyle bugün düzenlenmiş olan anma programında mezarı başında anıldı . Anma programına Karamürsel müftüsü Yılmaz Küçük ve bir çok din görevlisi dualarla Şehidimizi anarken ismi verilen 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal ilk öğretim okulu öğrencileri Üzerlerine giydikleri şehidimizin fotoğrafının bulunduğu tişörtlerle çok güzel ve duygusal bir manzara sergilediler. Anma programına bir çok vatandaşımızla beraber Karamürselli gazilerde katıldı.Mezarı başında duygusal anlar yaşanırken Şehidimiz tekrar dularla anıldı.

Karamürsel'de Telefon Dolandırıcıları Gene İş Başında

Cep telefonu ile ülke genelinde şüpheli şahıslar tarafından çeşitli GSM hatları kullanılıp vatandaşlarımız rastgele aranmakta ve arayan şahıs kendisini Emniyet görevlisi, Cumhuriyet Savcısı,Abone merkezi görevlisi ya da kamu görevlisi olarak tanıtıp arama esnasında Polis Telsiz sesi dinleterek; Cep telefonu kartınız kopyalanmış terör örgütleri ile görüşülmekte, bu nedenle faturanız yüklü miktarda çıkacağından dolayı terör şüphelisi olabileceğiniz, Cep telefonunuzdan üst düzey devlet memurları ya da üst düzey adliye personeli ve ailesinde bulanan şahıslar aranarak küfür edildiği, cinsel tacizde bulunulduğu söylenerek,

1081 Nolu sandıkta ismi olmadığı halde oy kullan kişilerin oyları iptal edildi

TUTANAK TUTULDU Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1081 nolu sandıkta ismi olmadığı halde oy kullanmalarına karşılık yapılan incelemede sandıktan iki oy iptal edildi. Karamürsel Alp Anadolu Lisesinde iddiaya göre bir sandık görevlisinin bir vatandaşa bir partinin adı verilerek o partiye oy artırması ile yaşanan tartışmanın ardından Karamürsel İmam Hatip Lisesinde ise iki vatandaş cep telefonlarına oy pusulalarının fotoğraflarını çektiği iddiasıyla haklarında tutanak tutulduğu belirtildi.

KAU'den Karamürsel'de Sinema Semineri

------------------------------ Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ile Karamürsel İlçesi Çevre Kültür Derneği ortaklığından planlanan Sinema Semineri Karamürsel Anadolu Meslek ve teknik Lisesi’nde gerçekleştirildi. Öğrencilerin, yaşadığı coğrafyayı tanıması ve sanatsal etkinliklere bilinçli katılımını sağlamak amacıyla oluşturulan Kültür Eğitim Programı kapsamında gerçekleştirilen Sinema seminerinde Kocaeli Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Nigar Pösteki, Öğretim Görevlisi İren Didem deveci ve Yard. Doç. Dr. Özgür Velioğlu tarafından, Dünya Sinema Tarihi, Bir Film Nasıl Okunur, Sanat Sineması ve popüler Sinema Farkı konular işlendi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin sorularını da yanıtlayan öğretim üyeleri, ‘üniversitede kapımız her zaman açık olacaktır dilediğinizde ziyaret edebilirsiniz’ dediler. Okul yöneticileri ve öğretmenlerin teşekkürleri ile üç saat süren etkinlik sona erdi.

Kocaeli ve Birçok İlde 'Yasa dışı dinleme' iddiasıyla 28 polise gözaltı

Emniyet eski Müdür Yardımcısı Mustafa Aygün, İstihbarat Şube eski Müdürü Mustafa Arık'ın da bulunduğu 12 ildeki 28 polis için 'usulsüz dinleme' soruşturması kapsamında gözaltı kararı verdi. Eskişehir Valiliği, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, kurulan örgüte üye olmak, örgüte üye olmamakla birlikte yardım etmek, kamu görevlisinin resmi belgede bahteciliği, iftira, özel hayat ve haberleşmenin gizliliğini ihlal, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak kaydedilmesi, kamu araçlarının usulsüz olarak suçta kullanılması' iddiları ile ilgili operasyon başlatıldığını açıkladı. Açıklamada, Eskişehir merkezli eş zamanlı operasyonun Kırklareli, Kırşehir, Kastamonu, Karabük, Antalya, Kayseri, Kocaeli, Diyarbakır, Mersin,Sakarya ve Ankara ili olmak üzere 12 ili kapsadığı vurgulandı. Açıklamada, "Operasyon sonucunda; 1 ikinci sınıf Emniyet Müdürü, 2 üçüncü sınıf Emniyet Müdür, 1 dördüncü sınıf Emniyet Müdürü, 2 Emniyet Amiri, 1 başkomiser, 3 komiser yardımcısı ve 19 polis memuru olmak üzere 28 kişi hakkında adli işleme başlanılmış, 1 kişinin aranmasına devam edilmektedir."