Gurup Haberleri

Gurup Haberleri

Karayolunun ortasında bayıltana kadar dövdüler

D-130 Karayolu üzerinden Halıdere den Karamürsel istikametine yol ortasında Karamürselli H.A isimli şahıs olduğu iddia edilen kişi isimleri öğrenilemeyen bir gurup tarafından bayıltılıncaya kadar dövüldü.

Karamürsel'e 10 RES Türbini daha yapılacak

Bilindiği üzere, Karamürsel ilçesinde gerçekleştirilmesi planlanan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projesiyle ilgili halkın çeşitli şikayetleri bulunmaktadır. Bu projenin mahkeme tarafından 3 kez iptal edilmesinin ardından

Ortalık karıstı! Suriyeliler yine ortalığı savaş alanına cevirdi

Suriyeliler yine ortalığı savaş alanına çevirdi. Akşam saatlerinde ev basıp Türklere saldıran Suriyeli gurup Kocaeli genelinde adeta terör estiriyor.

Bir grup Suriyeli plajı bir birine kattı!

Karamürsel'de hava sıcaklığının artması ile Kayacık Mahallesi Feneryolu üzerinde bir halk plajında çıkan tartışma, Suriye uyruklu oldukları iddia edilen bazı vatandaşlarla Türk aileler arasında çıktı.

Yine ortalık savaş alanına döndü!

Karamürsel bağlar kavşağında iki grup, sokak ortasında birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, şahısları olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ayrıldı.

Karamürsel sahil bandında tehlikeli kalabalık

Karamürsel'de son günlerde yaşanan provokasyonlara bir yenisi daha eklendi. Karamürsel Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi sahil bandında henüz bilinmeyen bir nedenle toplanan kalabalık gurup paniğe neden oldu... Ayrıntılar geliyor...

İlçeyi savaş alanına çevirenler için vekil arayıp destek istediler

Karamürsel'de bıçak ve sopalarla saldırı yapan 2 kişiyi bıçakla 2 kişiyi ise sopa ile yaralayan gurup için Şanlıurfa MHP millet vekili İbrahim Özyavuz'u aradıklarını

Bıçak ve sopalarla saldırıp 4 kişiyi yaraladılar

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral caddesi beton yol mevkiinde bir lokalin önünde sohbet eden kişilere yaklaşık 20 kişilik bir gurup yanlarında getirdikleri bıçak ve sopalar ile bir anda saldırdılar. Eşinin yanında bıçaklandı.

ORHAN DEMİRER İŞÇİNİN HAKKINA SAHİP ÇIKTI

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi gurup sözcüsü Orhan Demirer, Karamürsel’de çalışan mavi yakalı işçilerin hakkına sahip çıktı.

Uyuşturucu ile yakalanan şahıs tutuklandı

Karamürsel çarşı merkezinde yüklü miktarda uyuşturucu ile yakalanan E.O (27) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DİKKAT GÖLCÜK NARKOTİK HER YERDEN ÇIKABİLİR!

Karamürsel genelinde Gölcük Narkotik Gurup amirliğine bağlı ekiplerinin uyuşturucu ve satıcılarına karşı açtığı savaş tam gaz devam ediyor. Son olarak alınan iki kişinin üzerinden çıkanlar herkesi şaşırttı.

KARAMÜRSEL ULTRA ASLAN YİNE GÖNÜLLERİ FET ETTİ

Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor günlerde, Karamürsel’de uzun bir zamandır faaliyet gösteren Mürsel Paşa’nın Aslanları, ultrAslan Karamürsel’in koca yürekli gurup üyeleri Ramazan’da yine boş durmadı ve günlerdir hazırladıkları kumanyaları yine kendi elleri ile ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

KARAMÜRSEL SAHİL KARIŞTI! ÇOK SAYIDA POLİS SEVK EDİLDİ!

Karamürsel sahilde iki gurup arasında çıkan kavgada, olaya müdahale eden polis ve bekçilere saldıran gurup gözaltına alındı.

ULTRA ASLAN KARAMÜRSEL YİNE GÖNÜLLERİ FET ETTİ

Karamürsel’de uzun bir zamandır faaliyet gösteren Mürsel Paşa’nın Aslanları, ultrAslan Karamürsel’in koca yürekli gurup üyeleri Ramazan’da yine boş durmadı ve günlerdir hazırladıkları kumanyaları yine kendi elleri ile ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

CHP Gurup üyeleri denetlensin dedi, başkan kabul etti

2018 Şubat Ayı Meclis toplantısı Karamürsel Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

AHMET ÇALIK ÇAĞRIDA BULUNDU! ERKENDEN ÖNLEM ALALIM

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi ve gurup sözcüsü Ahmet Çalık çok hassas bir konuyu gündeme getirdi.

Karamürsel Emniyet suç ve suçluya göz açtırmıyor

Karamürsel'de esmer vatandaşlar ortalığı karıştırdı. Karamürsel 4 Temmuz mahallesi Atatürk caddesi üzerinde dükkanlara girip, çıkan ve esnaftan para topladıkları belirtilen bir gurup esmer

Karamürseldeki Atatürk Heykeli Atı ile beraber kayboldu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel meclis üyesi ve gurup sözcüsü Ahmet Çalık son yapılan Eylül ayı meclis toplantısında verdiği soru önergesinde

Başbakana Yeni Görev

Gelecek hafta, AK Parti Grup Toplantısı 24 Mayıs Çarşamba günü basına kapalı olarak gerçekleştirilecek

Hayvan severler İsmail Yıldırım'a seslendi

Karamürsel'de bir gurup hayvan sever Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın kapısının önüne sokak hayvanları için yem ve birde not bıraktı.

Cumhuriyet Caddesi karıştı 1 Yaralı

Karamursel'de saat 01.00 sularında Karamürsel Merkezde Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinin önünde henüz bilinmeyen bir nedenle iki gurup arasında

Karamürsel'de Polis Aracına Saldırdılar

Edinilen bilgiye göre; Dün gece saat 03:00 sularında Karamürsel D-130 Merkez ışıklarda Karamürsel asayiş ekiplerinin müdahale ettiği bir olayda taraflardan Yaşar K. ( 39 ) İsimli alkollü şahıs önce polis otosunun camını kırdı . Olayın gece arkadaşları ile gittikleri bir mekanda başka bir gurupla tartışma yaşandığı ve ardından bu gurupla tekrar Karamürsel merkez ışıklarda karşılaşınca yaşanan tartışmaya polisin müdahale etmesi esnasında yaşandığı öğrenildi.Olayın ardından Yaşar K. önce Karamürsel devlet hastanesine ardından'da emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Karamürsel Emniyetinden Uyuşturucuya Büyük Darbe

Karamürsel Emniyetinden Büyük Uyuşturucu Operasyonu. 11 gram Bonzai, 88 adet hap yakalandı Emniyet Müdürlüğü son günlerde uyuşturucu madde kullanan şahıslara karşı göz açtırmıyor 28.02.2015 tarihinde gece devriyesi yapan emniyet görevlileri şüphelendikleri dört kişilik gurubu takibe aldı. Gurup polisi fark edince yere attıkları uyuşturucular polisin dikkatinden kaçmadı. Hemen şüphelendikleri şahısları etkisiz hale getiren ekip takviye kuvvet isteyip nöbetçi savcıya bilgi verdi. Nöbetçi savcının da duruma gösterdiği hassasiyet neticesinde 4 Temmuz Mahallesi 109. Cadde üzerinde bulunan şüphelilerin evlerine operasyon yapıldı. Yapılan operasyonun çok çabuk olması nedeni ile her şey ortaya çıktı ve şahısların evlerinde yapılan aramalarda 11 Gram Bonzai ve 88 tane uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıslardan A.K ( 22 ) evinde 11 Gr Bonzai Maddesi ve T.K ( 21 ) İn evinde ise 88 Adet Uyuşturucu Madde ele geçirildi. Alınan ifadelerin ve toplanan delillerin tamamlanması ile A.K , T. K. , M.Ç. , VE E.Y Nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildiler