Haberer Haberleri

Haberer Haberleri

Karamürsel’de yeni komisyonlar belirlendi

CHP’nin hem başkanlığı ve hem de meclis çoğunluğunu elde ettiği Karamürsel Belediyesinde ilk meclis toplantısı yapıldı. Encümen ve komisyon üyelerinin belirlendiği toplantıda konuşan yeni başkan Ahmet Çalık, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.  

Şampiyon Kızderbent spor

Kızderbent 1.Küme’de 2.küme Play-Off finalinde Kızderbentspor ile Gebze Yavuz Selimspor karşılaştı. Derince Stadı’nda oynanan maçı 1-0 kazanan Karamürsel Kızderbentspor 1.Küme’ye yükseldi.  

Ormanlık alana Hint keneviri eken 3 zanlıdan biri tutuklandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ormanlık alana 743 kök Hint keneviri ektiği gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Milli Eğitim Bakanı Özer'den son dakika açıklamalar

Milli Eğitim Bakanı Özer, merak edilen soruları yanıtladı. Özer, şu ana kadar 200'e yakın okulda ikili eğitime geçildiğini açıkladı. Özer, sınıflarda karantina süresi için Sağlık Bakanı'na sundukları öneriyi de anlattı.

Karamürsel'de balık sezonu muhteşem bir konser ile açılıyor

Karamürsel- Ereğli Hürriyer Caddesi Liman yanında 29 Ağustos pazar günü Balık Festivali düzenlenecek.

Karamürsel'de defalarca bıçaklanan kadın yaşam savaşı veriyor

Karamürsel'de defalarca bıçaklanan kadın boş arazide ölüme terk edilmiş halde bulundu.

Karamürsel'de nöbet geçiren genç hayatını kaybetti

Karamursel'de epilepsi nöbeti geçiren 19 yaşındaki Bedirhan G. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Denize oluk, oluk kan akıttılar!

Karamürsel'de yazın başlangıcından bu yana ilçe genelinde hiç bir olumsuzluk yaşanmazken son günlerde ilçeye verilen zarar ihanet olarak değerlendirildi.

DARP EDİLİP KAÇMAYA ÇALIŞAN KADINI VATANDAŞLAR KURTARDI

Karamürsel’in Ereğli mahallesinde 15:30 sularında meydana gelen olayda, bir kadının darp edildiğini gören vatandaşlar olaya tepki gösterdi.

Karamürselli genç yetenek devleri peşine taktı!

Ömer Faruk Beyaz kimdir? Fenerbahçeli yetenek devleri peşine taktı... Fenerbahçe'de forma giyen geleceğin yıldız adaylarından Ömer Faruk Beyaz dünya devlerinin radarına girdi.

Yeni Belediye binasında, İlk işyeri açıldı

4 Temmuz Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası ve Kent Meydanı dükkanlarında Faaliyet göstermeye başlayan Ersan Gıdanın açılışını Yıldırım gerçekleştirdi.

Karamürsel'de ilk iftar yine Kızılay'da yapıldı

Karamürsel'de gelenek bozulması ilk iftar yine Kızılay Aşevinde ilçe protokolü ve vatandaşlar ile birlikte açtıldı.