Harekat Haberleri

Harekat Haberleri

Merih Demiral yine gönülleri fet etti

Karamürsel'in evladı Merih Demiral yine yürekleri fet etti. Ülkemizin kara bir güne uyandığı bir çok ilimizin yerle bir olduğu yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olan deprem nedeni ile bir çok vatandaşın hayatını kaybettiği ve yine bir çok vatandaşın yaşam mücadelesini yakından takip eden Merih Demiral ülkemizin en büyük iyilik harekatı olan "AHBAB" yöneticisi Haluk Levent'i arayarak bir milyon TL yardımda bulundu.

Kızın bize emanet rahat uyu şehidim

Karamürsel ilçesinde, şehit özel harekat polisi Ahmet Durak'ın kızı muhtesem bir düğün ile dünya evine girdi

Acı haberi aldı bütün etkinliği iptal etti

Barış Pınarı Harekatı sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Ulaştırma Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun’u şehit haberi, Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki baba ocağına düştü. 

S.S.127 NOLU KOOPERATİFİ ÜYELERİNDEN TAM DESTEK

Karamürsel S.S.127 NOLU KARAMÜRSEL VE ÇEVRE KÖYLERİ KOOPERATİFİN üyeleri ve çalışanları, Suriye'nin kuzeyinde PKKK/PYD/YPG terör örgütüne karşı yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.

ÖKSÜZ, KARAMÜRSEL’DE SEÇİMİ ALACAĞIZ DEDİ

Karamürsel Milliyetçi Harekat Partisi ilçe başkanı Çetin Öksüz, herkes şunu bilmelidir ki, Karamürsel'de Hayrettin Karacaer ile seçimi alacağız.

Ahmet Çalık'ın sarıkamış harekatı mesajı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık'ın Sarıkamış harekatında hayatını kaybeden şehitlerimiz için yayımlamış olduğu mesajı

Değirmendere'de Cezaevi firarisi özel harekatçı, evini ateşe verdi

Değirmendere’de cezaevinden kaçan eski özel harekat polisi, kapısına gelen polislere teslim olmayı reddedip evini yaktı.

Sahte para baronuna lüks rezidansta özel harekâtlı baskın

Karamürsel'de bir çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Ö.F.C. ve 16 adamı geçtiğimiz günlerde İstanbul'da, yaşadığı lüks rezidans dairesinde yakalandı.

Afrin'den acı haber ! Mayın patladı 1 Asker Şehit

TSK'dan yapılan açıklamada, 'Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 03 Mayıs 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında mayın/el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.' açıklaması yapıldı.

MHP Karamürsel'den sürpriz aday

24 Haziran erken seçim maratonunda Milliyetçi Harekat Partisi Karamürsel'den sürpriz bir isim Milletvekilliği başvurusunu yaptı.

Sivil toplum kuruluşlarından Şehitlerimizin anısına helva ikramı ve dua

Karamürsel'de Sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen etkinlikte Zeytin Dalı Harekatı ve Tüm Şehitlerimizin anısına helva ikramı yapılarak, aziz şehitlerimizi dualar ile anıldı.

Karamürsel'de orman haftası kutlandı

21-26 Mart Orman Haftası, Karamürsel’in Dereköy mahallesinde düzenlenen program ile kutlandı.

Arfin'de savaşan, Mehmetçiklere bal gönderildi

Karamürsel Belediyesi ve Kocaeli Arı Yetiştiriciliği Birliği, Zeytin Halı harekatı kapsamında Afrin’de görev yapan Kahraman Türk Askerimize 1500 kg bal gönderdi.

Motosiklet sürücülerin'den şehitlere destek

Türkiye Motosiklet Platformu, Mototurk ve Yalova 77 Choppers kulübü Karamürsel ve Yalova üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'na

Şehit acısı Kocaeli'ye düştü!

Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı harekatında şehit olan askerlerden birinin acısı Kocaeli’ye düştü.

Barlar sokağında kavga 2 kişi vuruldu

Dün gece Barlar Sokağında meydana gelen başka bir ilde görev yapan ve aslen Kocaelili olan Özel Harekat Polisi eğlenmek için barlar sokağına gitti.

Son dakika... 256 günlük büyük sır!

Kamuoyunda merak konusu olan Mersin’in Tarsus İlçesi’ndeki kazı, üzerinden tam 256 gün geçmesine rağmen gizemini koruyor. Büyük gizlilik içinde sürdürülen kazının yapıldığı evde Özel Harekat ekipleri de nöbet tutuyor.

Türkiyenin En Büyük Operasyonu ANKARADA gerçekleşti

Ankara'da 3 bin polisin katılımıyla dev bir operasyon gerçekleştirildi. 257 adrese baskında 208 kişi gözaltına alındı.

Şehidimizin naaşı Kartepe'ye getirildi

SURİYE'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan askerlerden sözleşmeli er 23 yaşındaki Ömer Akkuş'un cenazesi, memleketi Sakarya'ya gönderilmek üzere Kartepe'de bulunan Cengiz Topel Hava alanına getitirildi.

Türk askerine alçak saldırı: 2 şehit, 15 yaralı

Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı harekatı kapsamında El Bab kentine ilerlemeye çalışan Türk askerlerine, terör örgütü DEAŞ unsurları tarafından saldırı düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı'ndan Valilere Önemli Uyarı

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı'ndan 81 il Valiliğine gönderilen yazıda, son zamanlarda ülkede yaşanan terör olayları ile birlikte

Karamürselliler Yuvacık'ta şehitler için yürüdü

Sarıkamış Harekatında donarak şehit olan Mehmetçiklerimizi anmak ve manevi iklimin toplumun tüm bireyleri tarafından yaşayabilmesi için düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü

Son Dakika 14 Şehit 6'sı ağır 33 Yaralı

Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanıharekatında Türk askerlerine yönelik terör örgütü IŞİD unsurları tarafından saldırı düzenlendi.

ŞEHİDİMİZ VAR

Kocaeli'ye acı haber geldi. Fırat Kalkanı Harekatı'nda görevli olan Gebzeli asker Oğuzhan Demir

Yeni KHK'larla önemli değişiklikler getirildi

Resmi Gazete'de yayımlanan 676 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye göre özel harekat polisi alımında KPSS şartı aranmayacak, Cumhurbaşkanı rektörleri doğrudan

Günün en acı haberi: Fırat Kalkanı'nda 2 şehit!

TSK'nın Suriye'de başlattığı Fırat Kalkanı Harekatı'nda 2 askerin şehit olduğu açıklandı.

Bir sınır ötesi harekât da oraya!

TSK’nın sınır güvenliğini sağlamak için başlattığı, ÖSO unsurları ile birlikte yürüttüğü Fırat Kalkanı harekâtı sürüyor.

PKK'yı boğma harekatı: Hedefte orası var!

Suriye’ye Fırat Kalkanı Harekatı başlatan TSK, yurt içinde de terör unsurlarını boğmak için kapsamlı operasyon başlattı.

Kocaeli'den yine tank sevkiyatı başladı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'de başlatılan askeri harekat sonrası İstanbul'dan gelen tankların, Kocaeli'nden demir yolu ile sınıra sevkiyatı sürüyo