Hati̇m Haberleri

Hati̇m Haberleri

Karamürsel Erzurumlular Derneği'nde 500 Yıllık Gelenek

Karamürsel Erzurumlular Derneği'nde 500 Yıllık Gelenek: 1001 Hatim Duası Coşkusu!

Ali Konuş için mevlid-i şerif ve ikram programına tüm halkımız davetli

Karamürsel`de faaliyet gösteren Konuş Elektrik`in kurucusu Elektrikçi Hacı Ali Konuş`un vefatının  18. yıl dönümüne rastlayan (17 Ocak 2023 Salı) Karamürsel Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip merhuma ve ebediyete göçen tüm aile

Kocaeli geneli 19 camide hatimle teravih kılınacak

Bu yıl Ramazan ayında ilimizde toplam 19 camide hatimle teravih namazı kılınacağı açıklandı.

Ereğli Çiçek Camii’nden Kocaeli'ye örnek program

Karamürsel Ereğli Çiçek Camii’nde 2017 yaz Kur’an kursunun tamamlanmasıyla hatim programı yapıldı.

Ereğli çiçek Cami İmamı bir ilke imza attı

Karamürsel'de örnek proje. Cami imamı mahallede camiye gelerek hatim yapan ev hanımlarına çamaşır makinası hediye etti.

Ereğli çiçek Cami'nde hatim cemiyeti programı yapıldı 

Karamürsel, Ereğli Çiçek Cami'inde yaz kuran kursunu  başarı ile bitiren ve hatimlerini tamamlayan çocuklara hatim cemiyeti yapıldı.

Şehit Öğretmenler İçin Mevlit Okutuldu

Şehit Öğretmenler İçin Mevlit Okutuldu Karamürsel İlçe Müftülüğü tarafından şehit öğretmenler için Karamürsel merkez Camiinde mevlit okutuldu. Karamürsel’de 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde, şehit öğretmenler için mevlit okutuldu. Karamürsel Merkez Çarşı Camii’nde Akşam namazının ardından düzenlenen mevlit programında konuşan Karamürsel İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, öğretmenlerin kutsal bir görevi ifa ettiğini söyledi. Müftülüğe bağlı din görevlilerince okunan Mevlid-i Şerif ve Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin okuduğu ilahilerinin ardından, hatim duası Karamürsel İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük tarafından yapıldı. Okunan Mevlid-i Şerif’e Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Durna, Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Cami çıkışında, vatandaşlara gül suyu ve lokum dağıtıldı.