Hattı Haberleri

Hattı Haberleri

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi ve bu fayın 7'den büyük bir deprem riski taşıdığı iddia ediliyor. Ankara, Kocaeli ve Eskişehir Teknik Üniversiteleri'nin ortak çalışmasında, Bursa'da daha önce bilinmeyen bir aktif fay hattı tespit edildi. Kayapa-Yenişehir fayı

Son Dakika Deprem Haberleri: Yeni Bir Deprem daha

15 Şubat günü saat 12:55 te merkez üssü Karamürsel olan 1.5 meydana gelen depremin ardından, aynı fat hattı üzerinde bugün saat 04.25'te Akdeniz'de meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem, birçok ilde hissedildi.

Yeni Su Projeleriyle İçme ve Kullanma Suyu Temini Güvence Altında

Kocaeli Valiliği, büyük bir tüketim merkezi konumundaki bölgelerin su ihtiyacını karşılamak, endüstrinin ham madde ihtiyacını temin etmek ve ihracat gelirlerini artırmak amacıyla sanayi suyu imkanlarını genişletme çabalarını sürdürüyor.

İçme Suyu Tesisleri 2024'te Tamamlanacak

Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İhsaniye Barajı'ndan Karamürsel ve Gölcük'e içme suyu sağlamak amacıyla bir ishale hattı ihalesi gerçekleştirilecek.

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen ilçenin sevilen ismi namı değer (Çamur Şevket) Selahattin Karacan, hayatını kaybetti.

Şoförler mi haklı ? Yoksa vatandaş mı ?

Özel Halk Otobüsü şoförleri, beklentilerin altında aldıkları zammın ve ücretsiz kartların acısını yolculardan çıkarmaya devam ediyor.

MHP nin sevilen ismi genç yaşta kalbine yenildi

MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan hayatını kaybetti Sabahattin Özkan hayatını kaybetti MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Karamürsel'de icradan halk otobüsü satılık!

Kocaeli'de son günlerde halk otobüslerinin peş peşe icralık olması dikkat çekiyor. Bu kez Karamürsel'de bir halk otobüsü icradan satışa çıkartıldı.

Selahattin Altıok göz yaşları arasında defnedildi

Olay Karamürsel D-130 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya geçidinin olmadığı yerden karşıdan karşıya geçmek isteyen 68 yaşındaki Selahattin Altıok'a E.T. idaresindeki 41 AKH 623 plakalı tırı fark etmedi ve tırın çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

MTA diri fay haritası ile güncel durum paylaşıldı

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) tarafından yayımlanan diri fay haritasıyla birlikte, diri fay hattı üzerinde yer alan ve deprem riski taşıyan İzmit, Gölcük, Karamürsel ve Kaytazdere geneli için acil olarak hangi önlemler alınacak.

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam yapıldı!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Karamürsel-İzmit hattında yazlık saat uygulamasına geçildi    

Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre Karamürsel ve İzmit’ten kalkış saatlerinde düzenlemeye gidildi. Kooperatif, çarşamba gününden itibaren yazlık saat uygulamasına geçildiğini duyurdu.

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

İcradan satılık Karamürsel-İzmit 2 hat 1 otobüs

İcradan satılık otobüs hattı Karamürsel-İzmit güzergahında çalışan halk otobüsüne ait yolcu taşıma hattı icradan satışa çıkartıldı. 

Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı. İlçemizin ağabeylerinden, Merhum Balıkçı Lütfü Erdoğan'ın kızı ve güreş camisaının çok değerli ismi olan başpehlivan ve Cazgır Sabahattin Erdoğan'ın kız kardeşi 

Karamürsel'de icradan satılık iş yeri!

Karamürsel icra dairesi tarafından 4 Temmuz Mah. Selahattin Bey Caddesi üzerinde bulunan iş yeri icradan satılıktır.

Kocaeli genelinde iki gün su kesintisi yaşanacak

TCDD'nin tren hattı inşaat çalışmaları nedeniyle Kocaeli genelinde 48 saatlik su kesintisi yaşanacak 

Utaş ailesini kahreden ölüm

Uzun bir süredir İstanbul’da tedavi gören Remzi Utaş hayatını kaybetti.

BELEDİYE VE KAYMAKAMLIK İZİNLİ EZİYET

Karamürsel’de bir inşaat gece yarısına kadar çalışmalarını sonlandırmayınca mahalle ayağa kalktı.

OTOBÜSLER TIKLIM, TIKLIM

Karamürselli müzisyen yetkililere çektiği fotoğraf ile seslendi. Araba tıklım, tıklım ama korona yok?

Karamürsel Spor Ufuk Gülez ile anlaştı

Hücum hattını bir santrafor transferiyle güçlendirmek isteyen Karamürselspor, İlimtepe Kullar ile yollarını ayıran Ufuk Gülez ile anlaştı . 

Göz göre,göre gelen ölüm!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde söktükleri inşaat kalıbının yüksek gerilim hattına düşmesi sonucu akıma kapılan 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi de yaralandı.

Evinin bahçesinde kalbine yenildi

Karamürsel’in Ereğli Mahallesi meydana gelen olayda eşinin evlerinin bahçesinde düştüğünü sanarak yanına koşan

Kuvvetli lodosta Sedaş'tan kesintisiz mücadele!

Bölgemizi etkisi altına alan şiddetli lodos ile mücadele eden SEDAŞ ekipleri, fırtınanın şebekeye verdiği zararları ortadan kaldırmak ve her noktada enerjinin var olması için görev başında.

Korkutan açıklama! Marmara hattı kırılacak!

5.8 büyüklüğündeki Silivri depreminin modelleme verilerini paylaşan Prof. Dr. Cenk Yaltırak, “Bize göre kırılma Doğu Marmara segmenti üzerinde olacak, en ağır hasarı İzmit Körfezi, İstanbul, Yalova ve Bursa alacak” dedi.

Karamürsel'de halk otobüsü icradan satılık!

Karamürsel - Yalova güzergahında çalışan bir halk otobüsü icardan satışa çıktı. Halk otobüsüne, hattı ile birlikte 700 bin lira değer biçildi.

Deprem uzmanından korkutan uyarı: 6.9 büyüklüğünde bir deprem gelebilir

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İstanbul'da yıllardır kırılması beklenen Kuzey Anadolu Fayı'nın bir parçasının kırıldığını belirterek, uyarılarda bulundu.