Hayvancılık Haberleri

Hayvancılık Haberleri

Yunus Emre Katı, Makedonya ile İş Birliği Görüşmelerinde

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, Makedonya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Enver Hüseyin'i Ekonomi Zirvesi'nde misafir etti.

Bakan açıkladı: Cezalar arttırılıyor!

Verilen cezaların, kademeli olarak daha da arttırılması, cezaların ağırlaştırılmasına yönelik tasarının Başbakanlıkta olduğunu söyledi.

Yasak resmen başladı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, denizlerde av yasağının bugün başladığını açıkladı.

Bakanlık açıkladı, çok önemli

Tarım Bakanlığı, sütten sucuğa, baldan çikolataya hileli ürün satan 96 firma ve 150 ürünün listesini açıkladı. Teşhir eden firmaların, insan sağlığını tehdit edecek

Yolsuzluk iddialarına basın açıklaması geldi

Karamürsel  İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü  hakkında 09/11/2016 tarihinde çeşitli basın organları ve internet yayınlarında yer alan  konularla ilgili

Okul sütü dağıtımına devam

GIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "Okul sütü dağıtımı 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlangıç tarihi olan 6 Şubat 2017'de

Karamürsel'de balıkçılara baskın

Karamürsel'de Emniyet Müdürlüğü ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri balıkçılara şok baskın yaptı.

Ekmek Fiyatları İçin Bakandan Açıklama

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, bakanlığın yeni dönem hedeflerini üç başlıkta topladı.

Kamuya 35 Bin Personel Alınacak

2016 yılı bütçe görüşmeleri son hızla sürerken, kamu kurumlarının Maliye Bakanlığı’ndan talep ettiği ve netlik kazanmaya başlayan kadro durumları ortaya çıkmaya başladı.

Son Dakika Kuduz Karantinası

Kaytazdere Merkez Mahallesi Dere Sokakta, kuduz hastalığı nedeniyle Kaytazdere karantinaya alındı. Alınan bilgiye göre, Kaytazdere Dere Sokakta hayvancılık yapan R.A. adlı kişinin büyükbaş hayvanını yaban hayvanlardan biriden kaptığı tespit edilen kuduz mikrobundan dolayı bir ineğin telef olması nedeniyle hayvan sahibinin ihbarıyla bölgeye giden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Kaytazdere Belediyesi yetkilileri inceleme yapıp, telef olan inekten numune aldı. Analizlerde kuduz mikrobuna rastlanılması sonucu karantinaya alınan mahalle ile çevresindeki tüm hayvanlar aşılama yapıldı.

Denizlerde Av Yasağı Başladı

Son dakika Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2014-2015 balıkçılık av sezonu kapanışı hakkında bir açıklama yayımladı. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada 15 Nisan Çarşamba günü itibariyle tüm denizlerde trol ve gırgır ağları ile avcılık için genel av yasağının başlayacağını duyurdu.

İLÇEMİZDE VİZYON 2023 ANKET ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İLÇEMİZDE VİZYON 2023 ANKET ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI Eğitim, Sağlık, Tarım ve Hayvancılık, Ekonomi, Kentsel Altyapı, Ulaşım ve Trafik, Sosyal Hizmetler, Kültür Turizm, Çevre ve Doğal Altyapı, Gençlik ve Spor, Güvenlik ve Yönetim sektörüyle ilişkili ilçedeki Sivil toplum kuruluşu, özel kuruluş, kamu kurum ve kuruluşlarından 600'ün üzerinde katılımcı ve 11 kişilik bir ekiple gerçekleşen toplantıların sonuncusu Karamürsel KYK Gazanfer Bilge Yurdu'nda yapıldı.

KARAMÜRSELDE 2023 STRATEJİK PLANLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Karamürsel kaymakamı Ahmet Narinoğlu tarafından Eğitim, Sağlık, Tarım ve Hayvancılık, Ekonomi, Kentsel Altyapı, Ulaşım ve Trafik, Sosyal Hizmetler, Kültür Turizm, Çere ve Doğal Altyapı, Gençlik ve Spor, Güvenlik ve Yönetim sektör başlıkları içeren ve bu sektörlerle ilişkili ilçedeki Sivil toplum kuruluşu, özel kuruluş, kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı toplantılar kapsamında bugün eğitim ve sağlık sektöründe çalışanları bugün kaymakamlık toplantı salonunda ağırlandı.