Hüseyin Gümüşalan Haberleri

Hüseyin Gümüşalan Haberleri

Tahir Büyükakın güreşçilerimize sahip çıkmaya devam ediyor

Karamürsel'in ağabeyi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel'in evlatları güreşçilere sahip çıkmaya devam ediyor. 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan Kağıtspor'un pehlivanlarını makamında ağırladı.

Hüseyin Gümüşalan evlendi

Karamürsel'in son dönemlerde yetiştirdiği en önemli değerlerden olan, güreş camiasının altın çocuğu Hüseyin GÜMÜŞALAN evliler kervanına katıldı.

Hüseyin Gümüşalan yine esti geçti

Karamürsel'in evladı olan ve son yıllarda Er Meydanlarında adından sık, sık söz ettirmeyi başaran Hüseyin Gümüşalan 6. Hersek Yağlı Güreşleri'nde Balıkesir Belediyesi adına birincilik madalyasını aldı.

Karamürsel'in evladı güreşlerde tarih yazdı!

Yağlı güreşin memleketinde sahipsiz kaldı! Kocaeli’de yağlı güreşin adeta merkezi olan Karamürsel’de, genç güreşçi Hüseyin Gümüşalan, aradığı desteği bulamayınca Balıkesir adına güreşmek zorunda kaldı.

Karamürsel'de Hüseyin Gümüşalan, başpehlivan oldu

37. Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde finalde İsmail Balaban’ı yenen Karamürselli Hüseyin Gümüşalan, başpehlivan oldu.

Karamürselli Hüseyin Gümüşalan güreşlerde tarih yazıyor

Aslen Karamürselli olan, fakat başka bir belediyenin sahip çıktığı Hüseyin Gümüşalan yine tarih yazıyor

Hünkar çayırında Karamürselli Hüseyin Gümüşalan imzası

Karamürselli usta pehlivan genç yaşta Hünkar çayırında yapılan güreşlerde baş pehlivanlığı kıl payı kaçırarak üçüncü oldu.

4 HERSEK YAĞLI GÜREŞLERİ MUHTEŞEM OLDU

Büyük mücadelelere sahne olan 4. Hersek Yağlı Güreşleri sona erdi. Baş pehlivan kategorisinde rakibi Hüseyin Gümüşalan’ı zorlu mücadelenin ardından

Karamürsel'de öyle bir düğün oldu ki, tarihe geçti

Kocaeli Karamürsel ilçesinde 24.03.2018 Tarihinde gerçekleştirilen nikah töreninde bir ilke imza atıldı.

Karamürselli Hüseyin Gümüşalan ve Semih Turgut üçüncü oldu

656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün başaltı güreşçilerinden Karamürselli Hüseyin Gümüşalan

Kırkpınar'ın en uzun pehlivanı Karamürselli ama...

Kırkpınar'ın en heybetli pehlivanı "REKLAM AFİŞLERİNDE PEHLİVANLAR DİYARI KARAMÜRSEL" den ama Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi adına kırkpınar'da