Kaldı Haberleri

Kaldı Haberleri

Karamürsel'de korku dolu anlar!

Karamürsel'de yaşanan olay, adeta yürekleri ağızlara getirdi. Karamürsel Kayacık mahallesinde polis ekiplerinin şüphelenerek dur ihtarında bulunduğu 41 ART 315 plakalı araç, içinde bulunan S.T ve Ö.Z isimli kişilerin kaçmasıyla başladı.

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Ramazan Bayramı için sayılı saatler kaldı. Ramazan Bayram namazı saat kaçta kılınacak.

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Altınova İlçesinde İşçi Dairesinde Yangın: Facia Kıl Payı Atlatıldı!

Altınova, Yalova - 25 Ocak 2024 – Altınova ilçesinde, gurbete çalışmaya gelen işçilerin kaldığı dairede çıkan yangın, facia kıl payı atlatılarak kontrol altına alındı. Olay, işçilerin yaşadığı kötü koşulları bir kez daha gündeme getirdi.

Uzmanlar Karamürsel halkınıda uyardı

Bu balık siyanürden daha zehirli. Buna yönelik zehri ortadan kaldırabilen bir antidot yok maalesef.

Fevzi Utaş taziye mesajı yayımladı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Sayın Hasan Bitmez'in, Meclis çalışmaları esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığına şahit olmuştuk.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Deniz suları Karamürsel sahilini bastı

Kocaeli genelinde fırtına nedeniyle dev dalgalar oluşurken, coşan denizin suları Karamürsel sahilini bastı. Sahil sular içerisinde kaldı.

21 Yaşındaki gence kamyonet çarptı! Ağır yaralandı!

Karamürsel'de 21 yaşındaki gence yolun karşısına geçerken kamyonet çarptı. Ağır yaralanan genç Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Korkunç kaza 2 ölü 6 yaralı

Gölcük'te yaşanan feci kazada, Karamürselli işçileri taşıyan bir servis, rampa aşağı indiği sırada freni boşaldı ve kaldırımda yürüyen bir anne ile 5 yaşındaki kızına çarptı. Kazada anne ve kızı hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Sait Mete seçim startını erken verdi

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete belediye başkanlığı seçimleri için adeta start verdi. İsmail Yıldırım'dan sonra adaylığına kesin gözü ile bakılan Mete'nin ilçede çalmadık kapı bırakmaması ve sosyal medyadan sürekli olarak piar yapması, karşılığını bulacakmı önünüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. İSMAİL YILDIRIM BÜYÜK PROJELERİN PEŞİNDE Sait Mete, halkın kapısını çalıp kapı kapı gezerken, mevcut belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise Arap aileleri ile görüşmeler yapıp, Karamürsel sınırları içinde yapılacak inşaatların özel projeleri için sokak ve caddeleri iptal ederek lüx siteler yapılmasının önündeki engelleri kaldırmak gibi işlerle uğraşması ilçenin gündem konularından.

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayram namazı saat kaçta kılınacak.   İslam alemi bir bayrama daha erişti.

Nagihan Özen şiirleri artık kitapçılarda

Karamürsel’de yaşayan 28 yaşındaki Nagihan Özen, 12 yaşından bu yana büyük keyifle kaleme aldığı şiirlerini ‘Ne Kaldı Ki Güneşe’ adlı kitabında bir araya getirdi. Sevgi, aşk, umut gibi birçok farklı konuda şiirleri içerisinde barındıran 80 sayfalık kitap okuyucuların beğenisi topluyor.

Altınova'da 50 tersane işçisi zehirlendi

Altıniva'dq tersanede çalışan 50 işçi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

İlçe ilçe seçmen ve sandık sayısı

Karamürsel’de 2 bin 994 yeni seçmene rağmen sandık sayısı aynı kaldı. Karamürsel’de 142 sandıkta toplam 45 bin 969 seçmen oy kullanacak.

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Ramazan Bayramı için sayılı saatler kaldı. Ramazan Bayram namazı saat kaçta kılınacak.

Kocaeli milletvekilleri açıklandı, Serpil Yılmaz liste dışı

Listeye girmesi kesin gözle bakılan Karamürselli başarılı isim Serpil Önder Yılmaz liste dışı kaldı.

2023 işte Ramazan pide fiyatları

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Mart Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı geride kaldı. KESOB Toplantı Salonu’ndaki yönetim kurulu toplantısında Kocaeli Fırıncılar Odası 2023 yılı ramazan pidesi fiyat

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam yapıldı!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

İsmail Yıldırım'ın annesi kalp krizi geçirdi

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın annesi kalp krizi geçirdi. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Nermin Yıldırım'a şu an anjiyo yapılıyor.

Yoldan karşıya geçen vatandaş ezildi !

Karamürsel'de korku dolu anlar. Olay Karamürsel  D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel İstikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan panelvanın çarptığı yaya hastaneye kaldırıldı.

Karamürsel’de eczaneler dolup taşıyor!

Karamürsel’de son bir haftada hastalıkların artması, eczanelerde yoğunluk oluşturdu. Yoğunluk sebebiyle hem hastane hem de eczanelerde vatandaşlar dakikalarca sıra beklemek zorunda kaldı.

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

SP Karamürsel, Büyük Kongre’ye 2 otobüs kaldırdı

İlçe Başkanlığını Mustafa Sağlam’ın üstlendiği Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, Ankara’da gerçekleşen SP 8. Olağan Büyük Kongresi’ne Karamürsel’den 2 otobüs kaldırdı.

Karamürsel'in sevilen siması kalbine yenik düştü!

Karamürsel'in sevilen simalarından ilçede şehir içi servisi kullanan ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ayhan Küçükturan geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonrası özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Araç sürücüsü hayatını kaybett!

Karamürsel Plakalı araç İzmit'te yolcu almak için durağa yanaşan özel halk otobüsüne arkadan çarptı. Kağıt gibi ezilen otomobilde sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken durakta bekleyen iki kişide yaralandı.

Muharrem Erdoğan çok şükür çok iyi

Erdoğan’dan iyi haber Karamürsel İdman Yurdu’nun efsane Başkanı, Muharrem Erdoğan önceki gün kalp krizi geçirmişti. Yalova Yaşar Okuyan Hastanesi’ne kaldırılan duayen spor adamına kalp pili takıldı, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kurban Bayramı Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayramı sabahına İslam alemi bayram namazıyla başlayacak. Bayram namazı saat kaçta kılınacak. Yılda iki kere kılınan bayram namazı nasıl kılınır?