Kar Yağdı Haberleri

Kar Yağdı Haberleri

Karamürsel'e İlk Kar Yağdı

Karamürsel'e mevsimin ilk kar yağışı akşam saatlerinde başladı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü.

Karamürsel'e lapa lapa kar yağdı

Karamürsel ilçesinin yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı aralıklarla devam ederek ilçenin bir bölümünü bem beyaz

Kocaeli'nde ilk kar yağdı!

Kocaeli’ni en yüksek noktası olan Kartepe’ye mevsimin ilk karı düştü.

Karamrüsel'e ilk "KAR" yağdı

Karamürsel'de mevsimin ilk kar yağışı gece saatlerinde başladı. Gece geç saatler'de başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü.

Karamürsel'de gökkuşağı büyüledi

Karamürsel'de gece kar yağdı, sabah yağmur ve sonrasında havanın açması ile birlikte çıkan gökkuşağı bütün vatandaşları adeta büyüledi.

Karamürsel ve Kartepe zirvelerin'de kar yağdı

Samanlı Dağları'nın zirvesinde bulunan Kartepe'de kar kalınlığı 30 santime ulaştı.

Karamürsel'de Kar sürprizi

Karamürsel'de Sabah erken saatlerde etkili olan sağanak yağmur ilçenin yüksek kesimlerinde kara dönüştü. Mart ayında lapa lapa yağan kar Karamürsellileri şaşırttı.

Karamürsel Merkeze İlk Kar Yağdı

Karamürsel merkeze mevsimin ilk kar akşam  saatlerinde başladı. Akşam saatlerinde kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü.

Meteoroloji Karamürsel için tarih verdi! Kar geliyor.

Karamürsel'e kar geliyor. Meteoroloji genel müdürlüğü tahminlerine göre Karamürsel Pazar günü itibarı ile başlayacak olan yağmurlu hava Çarşamba günü

Karamürsel’e İlk Kar Yağdı

Karamürsel’e mevsimin ilk kar yağışı öğlen saatlerinde başladı. Öğlen saatlerinde kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü.