Karaca Haberleri

Karaca Haberleri

Ahmet Çalık: Herkes Hak Ettiği Değeri Görecek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, kendisi hakkında dolaşan "Başkan olursa insanları işten çıkaracak" dedikodularına yanıt verdi. Çalık, alnının teriyle çalışan herkesin hak ettiği değeri göreceğini vurguladı.

Tarihi Amiral Karamürsel İlkokulu Yıkıldı

1923 yılında 4 Temmuz Mahallesi, Beyti Karaca Sokak No:7 adresinde açılan Amiral Karamürsel İlkokulu, 31 Ocak 2024 tarihinde başlayan yıkım ile birlikte tarihini kaybetmiş oldu.

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen ilçenin sevilen ismi namı değer (Çamur Şevket) Selahattin Karacan, hayatını kaybetti.

Cinayet görüntüleri basına servis edildi

Karamürsel'de 14 Ekim'de yaşanan korkunç cinayetin yankıları daha ilçede devam ederken araç içi kamera kayıtlarının ortalığa saçılması ve basına servis edilmesi büyük tepkilere neden oldu.

Mustafa Gülbaş ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanacak

Karamürsel’de taksi şoförü Murat Karaca’yı tabanca ile başına ateş ederek öldüren Mustafa Gülbaş’ın (43) ‘Kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacağı, şartlı tahliye koşullarını da bozması nedeniyle ayrıca ceza alacağı belirtildi.

Murat Karaca bu gün defnedilecek

Akpınar mahallesinden Osman KARACA'nın oğlu, İsmet KARACA'nın kardeşi, Fedai ve Dursun KARACA'nın yeğeni, Selma KARACA'nın eşi, Emirhan, Aziz, Batuhan ve Ezel KARACA'nın babaları Murat KARACA vefat etmiştir.

Murat Karaca'yı öldüren şahıs yakalandı

Karamürsel'de işlenen cinayetin zanlısı Mustafa Gülbaş kısa bir sürede yakalandı.

Taksiciyi vuran kişinin kimliği belirlendi

Karamürsel'de bir kişinin ölümü ile sonuçlanan olayda Murat Karaca isimli şahsı vuran kişinin tespit edildiği iddia edildi.

Başından vurularak öldürüldü

Karamürsel'de korkunç olay taksinin içinde başına ateş edilerek vuruldu. Olay 4 Temmuz mahallesinde meydana geldi.

Karamürsel'in süper minik kahramanları

Karamürselli yüzücüler başarıya doymuyor Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sporcuları  başarıya doymuyor.    

İstem Hukuk ve Av. Emir Özboğan için şikayet yağdı

Körfez, Şht. Rafet Karacan Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren İstem Hukuk Bürosu, sahibi Av. Emir Özboğan iddialara göre yüzlerce kişinin mağdur olmasına neden oldu.

Ayşe Karacan herkese örnek oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin uzun vadede toplumsal refahın anahtarının kadınlar olduğu fikrinde yola çıkarak 2017 yılında başlattığı Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı her geçen gün giderek büyümeye devam ediyor.

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANINDAN BOMBA AÇIKLAMALAR!!!

Karamürsel Deva Partisi ilçe başkanlığı görevini yapan ve ilçe genelinde geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen mali müşavir Cüneyt Yücetepe’den AKP’ye sahte üyelik iddiası;

Hayrettin Karacaer kendine yakışanı yaptı! İstifa etti!

6 Ağustos 2021 tarihinde atanmış kurucu DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer istifa etti.  

Karamürsel bir abisini daha kaybetti!

Karamürsel bir asırlık çınarını daha kaybetti. Karamürsel başta olmak üzere çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Mehmet Karacan (Deli Mehmet) yakalanmış olduğu hastalek nedeni ile

AHMET ÇALIK, ELMAS'MI ÇIKARACAKSINIZ?

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl başkan yardımcısı olan ve Karamürsel’in sevilen iş insanlarından olan Ahmet Çalık yine sessizliğini bozarak

Karamürseli yasa boğan ölüm haberi!

Karamürsel'in değerli bir ismi olan Reyhan Karacan yaşam mücadelesini ne yazık ki, kaybetti

Hayrettin Karacaer ve ekibi İade-i Ziyaretlere Başladı

Karamürsel DEVA Partisi İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer ile yönetimi ilçede muhalefetin gür sesi olmaya hazırlanıyor.

DEVA Partisi Karamürsel'e çıkarma yaptı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe Başkanı Hayrettin Karacaer ve Karamürsel teşkilâtı ilçe esnafını ziyaret etti, semt pazarında halkın dertlerini dinledi

Necmettin Karacam vefat etti!

Karamürsel’in köklü ailelerinden olan ve bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçe esnaflarından ve uzun bir dönemde Safiye Muhtarlığı görevini başarı ile sürdürmüş olan

DEVA İlçe Başkanı Karacaer'in acı kaybı  

Karamürsel’in sevilen simarından, DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer'in babası Hacı Hafız Mustafa Karacaer vefat etti.

Ali Babacan’a Karamürsel DEVA’dan büyük destek

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan DEVA Partisi Kocaeli 1. Olağan Kongresinden sonra İl Başkanlığı parti binası açılışını gerçekleştirdi.

Karamürsel Deva'da başkan Karacaer

Karamürsel DEVA Partisi İlçe Teşkilatı 1.Olağan Genel Kurul toplantısı ilçe binasında gerçekleşti.

Karamürsel DEVA ilçe öyle bir yönetim hazırladı ki

Karamürsel DEVA Partisi İlçe Teşkilatı ve ilçe binası açılış programını gerçekleştirdi.

Karamürsel DEVA’da büyük açılış Pazar

Ali Babacan liderliğinde kurulan, ilimizde Adem Koç liderliğinde örgütlenen DEVA Partisi, Karamürsel ilçe teşkilatı ilçemizin tanınmış ve sevilen bir ismi olan Hayrettin Karacaer tarafından

Karamürsel DEVA Karacaer ile Bismillah dedi

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ilçe yönetimlerini atamaya devam ediyor. Bu kapsamda Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ilçenin başarılı iş insanı Hayrettin Karacaer atandı.

DEVA PARTİSİ KOCAELİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

AK Parti'den ayrılan Ali Babacan'ın kurduğu Deva Partisi, Kocaeli'de de yavaş yavaş vites yükseltiyor.

Türkiye'de bir ilk bir tarafta AK Parti’nin bir tarafta CHP’nin adayı

Karamürsel'de iş adamı Nazif Ertürk'ün başlattığı ve Türkiye'de bir ilk olarak tarihe geçen araç giydirmesi gün geçtikçe dalga, dalga yayılmaya devam ediyor.

Ülkü Ocakları Doğu Türkistan'da yaşanan zulme sessiz kalmadı

Karamürsel Ülkü Ocakları Doğu Türkistan'da yaşanan zulme sessiz kalmadı ve tepkilerini halkı bilinçlendirmek için

Hayrettin Karacaer, Yeni yıl mesajı yayımladı

Karamürsel'in sevilen iş adamı ve Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkan adayı Hayrettin Karacer yeni yıl münasebeti nedeni ile bir mesaj yayımladı.