Karamürsel Fener Alayı Haberleri

Karamürsel Fener Alayı Haberleri

29 EKİM CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNE BİNLER KATILDI

Binlerce kişi Karamürsel sahilde Cumhuriyet için birleşti.

Cumhuriyet’in 95. yılında çelenk bırakıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 95.yıl dönümünde K Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.

Karamürsel'de 30 Ağustos coşku ile kutlandı

Karamürsel'de 30 Ağustos Zafer Bayramının 95.yıl dönümü coşku ile kutlandı. Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da

Karamürsel'de iki ayrı fener alayı

Karamürsel'de iki ayrı fener alayı Karamürsel'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Karamürsel İzci Kulübü ve Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından iki ayrı fener alayı düzenlendi. Karamürsel’de, Karamürsel İzci Kulübündeki çocuklar ve ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Teşkilatı tarafından fener alayı düzenlendi. Karamürsel Kayacık Mahallesi halı saha mevkiinde toplanan İzci Kulübünün çocuklarının yürüyüşünün ardından Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatının yaklaşık bin kişilik grubu, ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Her iki etkinlik, ardı ardına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Fener alayına, Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar, Karamürsel ADD Başkanı Münteha Purut, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun ve vatandaşlar ile öğrenci izciler katıldı.