Karamürsel Ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Haberleri

Karamürsel Ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Haberleri

Osman Aslan Canbaba sağlık için hareket etmeliyiz dedi

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karamürsel İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel'de 29 Ekim etkinlikleri hızlı başladı

Karamürsel’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri atletizm yarışması ile başladı. Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Spor Müdürlüğü birlikte

Karamürsel' düzenlenecek kitap fuarına davetlisiniz

7-13 Ocak 2019 tarihinde Karamürsel Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan kitap fuarına davetlisiniz.

Karamürsel'de yöresel lezzetler yarıştı

Karamürsel'de düzenlenen yarışmada bir birinden güzel lezzetler bir biri ile yarıştılar. Jüri üyelerinin çok zorlandığı yarışmada genç yetenekler ellerinden

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KARAMÜRSEL’DE COŞKU İLE KUTLANDI

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğretmenler günü etkinliği Atatürk Anıtına konulan çelek ile başladı.

Milli Eğitim anıta çelenk koydu. İlçede ilk ders zili çaldı.

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçede 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması nedeniyle İlçe Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Karamürsel ihale ilanı

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 387 öğrencisi bulunan Karamürsel Anadolu Lisesi’nin kantin işletme ihalesini bugün saat 14.30’da yapacak.

Milli Eğitim Müdürlüğünden Başkan'a Ziyaret

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine karşı yapılan darbe girişimin püskürtülmesinde liderlik yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarının genel sergisi açıldı.

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde ki tüm okullarda gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarının genel sergisi açıldı.

Karamürsel'de Bilgi Yarışması

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar ve liseler arası Bilgi-Kültür Yarışması bugün gerçekleşti.

Karamürsel'de 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı

Karamürsel'de 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77. yılı anma etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Karamürsel'de de gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen anma etkinliğine Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Cumhuriyet Savcısı Zafer Birinci, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, öğrenciler ve sivil vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan anma etkinliğinde kaymakamlık, belediye, jandarma, AK Parti, CHP ve ADD çelenk bıraktı. Çelenk bırakılmasının ardından, sirenler çaldı, saygı duruşu gerçekleştirildi. Türk bayrağı göndere çekildikten sonra yarıya indirildi. Çelenk Törenin ardından Karamürsel Kültür Merkezinde Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Mustafa Kemal Atatürk konulu slayt gösterisi, Atatürk oratoryosu, şiirler okunarak tören sona erdi. Törenin ardından Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan okullar arası şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Program sonunda kaymakam Ahmet Narinoğlu ve Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım programı hazırlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Karamürsel'de 19 Mayıs Gençlik Koşusu Yapıldı

Karamürsel’de 19 Mayıs Gençlik Koşusu Yapıldı 2015 Yılı 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde, Liseler arası Kız-Erkek 19 Mayıs Gençlik Koşusu Kros yarışması Altınkemer Kültür Merkezi, Öğretmenevi arasındaki güzergahında yapıldı.

MATE Projesi Karamürsel Yaygınlaştırma Toplantısı

MATE Projesi Karamürsel Yaygınlaştırma Toplantısı İspanya, İtalya ve Türkiye’den toplam 5 kurumun ortaklaşa yürüttüğü 2012 yılından kabul edilen Avrupa komisyonu altında ispanya Ulusal Ajansının fonladığı ve Hayatboyu Öğrenme Leonardo Da Vinci Yenilik Transferi kapsamındaki "Çok Disiplinli Yaklaşım Kullanılarak Erken Çocukluk Eğitimi Bölümü Meslek Dersi Öğretmenlerinin Kapasitelerinin Geliştirilmesi" (MATE) projesinin yerelde yapılan yaygınlaştırma ve tanıtım toplantısı Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonunda katılan personel ile Karamürsel’de gerçekleştirildi.