Karamürsel Spor Salonu Haberleri

Karamürsel Spor Salonu Haberleri

Karamürselbey gümbür gümbür

Erkekler Basketbol 2.Lig’de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Karamürselbey Spor Kulübü, 6.hafta maçında aynı puanda bulunan Çözüm Ankara Koleji’ni konuk etti. Karamürsel Spor Salonu’nda oynanan maçı temsilcimiz 76-67 kazandı.

KARAMÜRSEL MOHTİ OTEL - SPA - FİTNESS - RESTORAN - KAFE

Mehmet Oruç Mohti Otel ile bünyesine yeni bir tesis daha kattı. Kayacık Mahallesi Dereköy Mevkiinde Şirin Kaptan

Karamürsel'de mabadıyla flüt çalan Japon yine gündeme geldi!

1996 yılında Kocaeli Karamürsel Spor Salonunda bir Japon Sumo güreşçisi ile Ahmet Taşçı'nın güreşini izlemeye gelen seyirciler müsabaka öncesi sahneye eğlendirmek için çıkan Hideharu Egashira isimli Japon şovmenin yaptıkları yıllar geçse de unutulmamaya devam ediyor.

Karamürsel Gençlik Spor İl Müdürlüğü Güreş Takımı Çok Sıkı Çalışıyor

Karamürsel Gençlik Spor İl Müdürlüğü 11-15 yaş güreş takımı Karamürsel Spor salonunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karamürsel İmam Hatip Lisesi için spor ve seminer salonu yapacak

Karamürsel İHL’ye spor salonu yapılacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel İHL’ye kapalı spor ve seminer salonu için ihaleye çıkacak. Büyükşehir Hizmet Binası’nda yapılacak ihale, 2 Kasım Pazartesi günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek

Hayde Karamürsel Şimdi Birlik Olma Zamanı

Kendinizi biraz olsun Karamürsel’e ait hissediyorsanız. Burası bizim ve buranın gençleride bizim geçlerimiz diyorsanız. Lütfen ama lütfen kayıtsız kalmayın. Bu sefer oynanacak maç çok önemli ve bu çocukların bize ihtiyacı var. Bu gençler KARAMÜRSEL ve KOCAELİNİN adını Türkiye’ye duyurdu ve devam ediyor. Bu aslan parçaları bizim Karamürsellin çocukları artık bu çocukların arkasında birlik olalım. Siyasi kimliğimizi veya Makamımızı bir yere koyup çoluk çocuk gelip bu Gençlere destek olalım. KARAMÜRSEL GENÇLİK EBBL TAKIMIMIZIN PLAY-OFF ELEME TURUNDAKİ RAKİBİ VE MAÇ PROGRAMI BELLİ OLMUŞTUR. İLK MAÇ: 17.04.2015-CUMA GÜNÜ, SAAT: 18.00' DE KARAMÜRSEL SPOR SALONUNDA OYNANACAKTIR. TAKIMIMIZA MÜSABAKALARDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.. BÜTÜN KARAMÜRSEL HALKINI BEKLİYORUZ.