Kocaeli Milletvekili Ilyas Şeker Haberleri

Kocaeli Milletvekili Ilyas Şeker Haberleri

AK Parti’de korkutan şema!

Herkesle temaslı çıktı Koronavirüse yakalanan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker büyük kongrede katılmadı. Ancak onun temas ettiği AK Partili yöneticilerin kongreye katıldığı ortaya çıktı.

İşte bu yüzden millet vekili! Gerekirse sizlerle yolu kapatacağım!

Kocaeli Milletvekili, Ak Parti Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Başkan Vekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete ve DSİ 1.Bölge Müdürü Yüksel Tazegül ile

Karamürsel Milli Eğitim Kocaeli'de bir ilke imza attı

Karamürsel Milli Eğitim Müdürlüğü öyle bir fuar düzenledi ki, Kocaeli'de bir ilke imza atmayı başardı.

İlyas Şeker'den, Karamürsel'e ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun geçirdiği rahatsızlık sonrası ziyaret için geldiği Kocaeli'nde ziyaret sonrası, Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Karamürsel'de Genç Kürsü Programı Düzenlendi

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Karamürselde düzenlenen Genç Kürsü programına katıldılar.

Milletvekili Şeker, “Karamürsel Körfez’in Gözbebeği”

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve Yönetimi ile birlikte Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Karamürsel Alp Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği Fidan Dikti

Kocaeli’de izcilik ve çeşitli spor alanlarında aktiviteler yapan Kocaeli Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü ile ÇEKÜD’ün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kandıra Sarışeyh mahallesinde bulunan Sokak Hayvanları Bakım Merkezi alanında “Bir Fidan Bin Hayat” kampanyası kapsamında fidan dikme programı düzenlendi. Programa Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şenol Ergüney’in yanısıra Kocaeli Bilim Kültür ve Sanat Derneği , Mahmut Esad Coşan Camii Derneği, Karamürsel Alp Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği, Gölcük Kültür ve Çevre Derneği, Gölcük Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü, Kocaeli Hanımlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği , Gölcük Arife Hanım Çevre ve Dostluk Derneği, Başiskele Reyhan Hanımlar Çevre ve Kültür Derneği ve Körfez Petek Hanımlar Derneği üyeleri katıldı.