Koptu Haberleri

Koptu Haberleri

39 yaşındaki işçi tonlarca ağırlıktaki makinenin altında can verdi

Howon Fabrikası’nda işçi olarak çalışan 35 yaşındaki, Adem Bozkurt tonlarca ağırlıktaki pres makinesinin altında ezilerek feci şekilde can verdi.   

Talihsiz kadının trafik kazasında kolu koptu!

Körfez’de meydana gelen trafik kazasından iki kişi yaralandı. Yaralılardan birinin kolunun koptu.

Kocaeli'nde 4 yaşındaki çocuğun oyun parkında ayağı koptu

Alışveriş merkezinde bulunan oyun parkına giden 4 yaşındaki Muhammed Hamza Başaran'ın ayağı, lunapark oyuncağının altında kalarak koptu. Muhammed, hastanede tedaviye alındı.

Karamürsel'de kaza yapan aracın kapısı koptu 2 yaralı

Karamürsel D-130 Şirin Kaptan otolin önünde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç otelin girişine çarptı.

Gölcük yolunda korkunç kaza, sürücünün kolu koptu

Kullar Varyant Yolu’nda korkunç bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; İzmit yönünden Gölcük istikametine seyir halinde olan İran plakalı bir TIR

İzmit'te fırın işçisi çocuğun kafası asansöre sıkıştı ve öldü

Korkunç kaza gencecik bir çocuğu hayattan kopardı.

Beşiktaş kutlamalarında feci kaza

Beşiktaş'ın İstanbul Boğazı'ndaki kutlamaları sırasında 2 tekne birbiriyle sürttü. Meydana gelen kazada teknenin burnunda oturan bir çocuk ve kızın bacakları koptu.

Karamürsel'de kaza yapan aracın tekeri koptu

Karamürsel Ereğli'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada aracın amortisörü ve tekeri koparken araç kullanılamayacak bir hale geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre İzmit istikametinden Karamürsel'e doğru gelen 35 AE 062 plakalı H.D (37) yönetimindeki araç D-130 karayolu bilgiçler köftenin önüne geldiğinde birden direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarındaki beton bariyere çarptığı ve çarpmanın etkisi ile aracın amortisörü ve tekerinin fırladığını gören çevredeki vatandaşlar kaza yapan kadın sürücü ve araçta arka koltukta bulunan 5 yaşındaki oğlunu araçtan çıkardıklarını ve 112 acil servis ekiplerini aradıklarını bildirdiler. Kazada araç sürücüsü ve küçük oğlu yara almadan kurtuldular. Kazadan sonra D-130 karayoluna bir müddet tek şeritten trafik verilirken olay yerine çağrılan çekici ile araç yoldan kaldırıldı.

Japon Mühendisi İntihara Götüren Hata

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'ndeki halatın kopmasından kendisini sorumlu tutarak intihar eden Japon mühendis Kishi Ryoich, bir çok sırrı da beraberinde götürdü. Ryoichi'nin halatın kopmasına sebep olan, Türkiye'de imal edilen bağlantı noktasındaki çatlağı birkaç gün önce gördüğü, bu yüzden cumartesi günü olmayan fırtınayı gerekçe göstererek çalışmaları durduğu iddia ediliyor.

KÖRFEZ KÖPRÜSÜ'NDE KABLO KOPTU, GEMİ TRAFİĞİ DURDURULDU

KÖRFEZ KÖPRÜSÜ'NDE KABLO KOPTU, GEMİ TRAFİĞİ DURDURULDU Hla yapımı devam eden İzmir otoyol projesinin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü inşaatında iki yakayı bir araya getiren kılavuz kablolar daha yeni takılmıştı ve bugün bu kablolardan birinin koptu. Bu nedenlede İzmit Körfezi'nde gemi trafiği geçici süreyle durdurulduğu bilgisi verildi.

AHMET TAŞÇIYA PACSAL NOUMA GÜREŞTE KAFA TUTARSA

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Taşçı TRT ekranlarında yayınlanan Kadir çöpdemirin sunduğu koptu geliyor isimli yarışma programına katıldı.