Kuaförler Haberleri

Kuaförler Haberleri

Kocaeli genelinde berber ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti!

Kocaeli genelinde Ramazan Bayramı öncesinde yaşanacak yoğunluk göz önünde bulundurularak berber, güzellik salonu ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti.

Son dakika: İçişleri Bakanlığından 81 il valiliğine gönderildi

Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine 11 Mayıs'ta açılacak olan berber, güzellik salonu, kuaförler ile ilgili yeni bir genelge gönderdi.

Büyükşehirden berber ve kuaförlere büyük destek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya hesabından duyurdu.

AVM ve kuaförlerin mesai saatleri değişiyor!

Türkiye, ilk olarak Aralık ayında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve giderek yayılan yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında bazı önlemler almıştı.

O saçma yasak sonunda kaldırıldı!

Koaceli genelinde berber ve kuaförlere getirilen zorunlu tatil kararı kaldırıldı. Artık berber ve kuaförler için yasak uygulaması olmayacak.

Kuaförlere yıl başına kadar izin çıktı

Kocaeli Valiliği tarafından berberler için alınan pazar tatili kararı onaylanırken, kuaförler için alınan salı tatili henüz onaylanmadı.

Kocaeli'de kuaförler artık ‘salı’ günleri kapalı olacak...!

Kocaeli Valiliği bir genelge yayınladı. Kadın kuaförleri artık salı günleri kapalı olacak. Erkekler ise pazar günü tıraş olamayacak

Amerikalılar Karamürsel hava üssünde arkeolojik kazılar yapılmış .!

Uluslararası Çoban Mustafa Paşa ve Kocaeli Tarihi-Kültürü Sempozyumu’nda Amerika’nın kullandığı Karamürsel hava üssünün ilginç hikayesi aktarıldı