Küfür Haberleri

Küfür Haberleri

Bekçiler kimlik soramaz! Karar mahkemeden çıktı

İzmir Bornova’da iki genç ve mahalle bekçileri arasındaki arbede ve küfürleşmenin yargıya taşınmasının ardından mahkemeden önemli bir karar çıktı.

Korkunç katliam sonrası tutuklu sayısı 2 oldu

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde engelli vatandaşı evinin önünde 30 kez bıçaklayıp 160 TL parası ve 6 paket sigarasını çalan cinayet zanlısı, vatandaşı kendisine küfür ettiği için öldürdü

Atatürk'e hakaret eden öğretmen gözaltına alındı

Sosyal medya hesabından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği belirlenen ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce inceleme başlatılan öğretmen, polis ekiplerince gözaltına alındı.

BU SAPIĞIN YAKALANARAK EN AĞIR CEZAYI ALMASI İÇİN LÜTFEN PAYLAŞIN!

+18 Ağır küfürler eden bu sapığın yakalanarak ceza alması için lütfen paylaşın.

İsmail Yıldırım'dan ünlü sanatçılara ağır hakaretler

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yine Türkiye gündemine oturmak için büyük çabalar sarf ediyor. İsmail Yıldırım son olarak yüzlerce kadının arasında, Türkiye'de büyük kitleler tarafından sevilen Seda Sayan ve Hülya avşar'a ağır hakaretler etti.

Karamürsel'de Telefon Dolandırıcıları Gene İş Başında

Cep telefonu ile ülke genelinde şüpheli şahıslar tarafından çeşitli GSM hatları kullanılıp vatandaşlarımız rastgele aranmakta ve arayan şahıs kendisini Emniyet görevlisi, Cumhuriyet Savcısı,Abone merkezi görevlisi ya da kamu görevlisi olarak tanıtıp arama esnasında Polis Telsiz sesi dinleterek; Cep telefonu kartınız kopyalanmış terör örgütleri ile görüşülmekte, bu nedenle faturanız yüklü miktarda çıkacağından dolayı terör şüphelisi olabileceğiniz, Cep telefonunuzdan üst düzey devlet memurları ya da üst düzey adliye personeli ve ailesinde bulanan şahıslar aranarak küfür edildiği, cinsel tacizde bulunulduğu söylenerek,