Kurban Kesim Haberleri

Kurban Kesim Haberleri

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayram namazı saat kaçta kılınacak.   İslam alemi bir bayrama daha erişti.

Modern mezbahalarda kurban kesimi için sıra dağıtımına başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kurban kesimi için modern mezbahaları seçen vatandaşlar için 16 Temmuz Perşembe (bugün) saat 08'00 den itibaren sıra dağıtımına başladı.

Diyanet kurbanlık fiyatlarını açıkladı

Diyanet'in kurban kesim bedeli belli oldu

Karamürsel'de Acemi kasaplar hastanelik oldu

KARAMÜSEL'DE 25 KİŞİ HASTANELİK Bayramın ilk günü kurban kesimi sırasında bıçakları yanlışlıkla kendi el, kol ve bacaklarına isabet ettirerek ya da hayvanların darbeleriyle yaralanan 25 kişi Karamürsel Devlet Hastanesi Acil servisin'de tedaviye alınan yaralılar ayakta tedavileri yapılarak taburcu edildi.

Kurban atış yerleri pırıl pırıl

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesinde ilçelerde kurulan kurban çadırlarında ilaçlama uygulaması yapıyor.

Karamürsel Mezbahanesi kurban kesim yeri olarak hizmet verecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Karamürsel Mezbahanesi, Kurban Bayram'ı süresince kurban kesim yeri olarak hizmet verecek. 

Sokakta kurban kesenler yandı cezası artırıldı

Belediyelerin gösterdiği yerler dışında park, bahçe, cadde, sokak ile bina önleri, meydan gibi umuma açık, kurban satış ve kesimine uygun olmayan yerlerde

Karamürsel'de Kurban Kesme Eğitimi

Karamürsel'de Kurban Kesimi Eğitim Kursu açıldı.

Karamürsel Kızılay'dan kurban için vekalet çağrısı

Karamürsel Kızılay'dan kurban için vekalet çağrısı Türk Kızılayı'nın 2007 yılından bu yana geleneksel olarak sürdürdüğü "Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası" bu yıl da “Kurban Vekaletinizle Tüm Yıl Bayram” sloganıyla başladı. Vatandaşları her yıl olduğu gibi bu yıl da Kızılay’a kurban bağışı vekaleti vermeye çağıran Türk Kızılayı Karamürsel Şube Başkanı Yusuf Alemdar, “Kurban paylaşmak demektir. Toplumumuzda bayramlar, kardeşliği, birlikteliği, paylaşmayı öne çıkaran anlamlı günlerimizdir.