Kuvvetli Haberleri

Kuvvetli Haberleri

Kocaeli ve Çevresinde Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu raporunu yayımladı ve ülke genelinde sağanak yağış bekleniyor.

Kocaeli Valiliği'nden önemli açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli ve çevresi için fırtına uyarısında bulundu. Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Dikkat! Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası, Körfez ve Karamürsel

Yarına dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yarın Kocaeli'de kuvvetli rüzgar ve zaman zaman Fırtına olacağı tahmin ediliyor.

Kocaeli valiliği ve meteoroloji art arda uyardı!

Kocaeli Valiliği, 8 Aralık 2023 Cuma günü Kocaeli'nde etkili olması beklenen kuvvetli rüzgara karşı vatandaşları uyardı.  

Meteoroloji Kocaeli geneli için son dakika uyarısı yaptı!

Meteoroloji'den Marmara'nın kuzeydoğusu için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Kocaeli geneli için gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Son Dakika Meteoroloji'den Kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarıda şu ifadeleri yer verildi: "Yapılan son değerlendirmelere göre bugün akşam saatlerinden sonra Gebze, Karamürsel ve Gölcük civarında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda şöyle denildi: "Yarın (07.04.2022) öğle saatlerinde Karamürsel, Gölcük, Altınova genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Meteoroloji'den SON DAKİKA sağanak yağış uyarısı!

Kocaeli geneli için 'sarı kodlu' yağmur uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den son dakika sağanak yağmur uyarısı yaptı.

Art arda dolu ve sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yarın sabah saatlerinde Kocaeli ve Yalova genelinde kuvvetli yağış ve dolu beklendiği uyarısı yapıldı.

Meteoroloji uyardı! Kocaeli geneli dikkat, FIRTINA geliyor!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü uyardı: Fırtına geliyor. Hızı 70 kilometre/saati bulacak olan rüzgar bugün gece itibariyle başlayacak ve yarın etkisini artırarak devam edecek.

Kocaeli geneli DİKKAT! Önce sel, sonra bahar!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, önce sel konusunda uyardı, sonrası için de baharın başladığını gösteren raporunu duyurdu. Kocaeli’de önce kuvvetli yağış görülecek

Kuvvetli lodosta Sedaş'tan kesintisiz mücadele!

Bölgemizi etkisi altına alan şiddetli lodos ile mücadele eden SEDAŞ ekipleri, fırtınanın şebekeye verdiği zararları ortadan kaldırmak ve her noktada enerjinin var olması için görev başında.

Kocaeli geneli dikkat! Yağmur ara ara ama kuvvetli gelecek

Kocaeli Meteoroloji son hava tahminlerine göre, Kocaeli genelinde 4 gün aralıklarla sağanak yağmur bekleniyor.

Kar geri geliyor, Bugün ve yarın hava değişecek

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, bugün Kocaeli'de karla karışık yağmur etkili olacak. Rüzgarın kuvvetli olması beklendiği ve fırtınaya karşı da uyarı yapıldı.

Kocaeli geneli için soğuk ve kuvvetli yağış uyarısı!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü uyardı, kuvvetli yağmur geliyor. Sel ve su baskınlarına karşı dikkat!

Meteoroloji’den Kocaeli için kuvvetli yağış uyarısı!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü uyardı, çok kuvvetli sağanak yağış geliyor. Alt yapısı sıkıntılı olan kentimizde sel ve su baskınlarına karşı dikkat!

Kocaeli geneli için sel ve su baskını uyarısı!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü uyardı! Güneş yerini tekrar sağanak yağmura bırakacak, gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış, kent genelinde

Meteoroloji dolu konusunda uyardı! Vatandaş önlemini böyle aldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış açıklamasının ardından uzmanlardan gelen dolu uyarısı vatandaşları alarma geçirdi.

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı!

Marmara Bölgesi'nde Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak geçeceği tahmin ediliyor.

Kocaeli geneli hafta sonuna dikkat! Meteoroloji uyardı

Meteoroloji, son bir haftadır parçalı bulutlu havanın etkisinde kalan Kocaeli'de hafta sonu kuvvetli sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu.

Meteoroloji Müdürlüğü’nden kuvvetli sağanak yağmur uyarısı

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nden kuvvetli sağanak yağmur uyarısı yapıldı. Vatandaşlar, sel ve su baskınlarına karşı uyarıldı

Meteoroloji Uyardı Şiddetli Yağış ve Sel Tehlikesi

Meteorolojiden uyarı, çok kuvvetli ve şiddetli yağış beklendiği bildirildi.

Son dakika meteorolojiden önemli uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli için gök gürültülü ve kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi

23 Nisan için Meteoroloji'den Kritik Uyarı

Meteoroloji, 23 Nisan Pazar günü için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Kar yağışı Karamürsel'e geri geliyor: 3 gün sürecek

Karamürsel'e yeni yılın ilk kar yağışı geliyor.  Perşembe günü ülke genelinde yağış bekleniyor. Kıyı Ege ve Akdeniz'in batısında kuvvetli

Karamürsel köylerde tedbir yok, rezillik ve kaza çok

Karamürsel'de hafta başından beri kuvvetli bir yağışı beklendiği uyarısı, bangır bangır duyurulurken yetkililer bu uyarıları çokta dikkate almamış.

Karamürsel için önemli uyarı

Meteoroloji genel müdürlüğü resmi İnternet sitesinden akşam saatlerinde yapılan açıklamada Karamürsel'de yarın (Salı) günü için şiddetli yağmur uyarısı

Meteorolojiden önemli uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Marmara Bölgesi'nin güneyi için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu.

Meteoroloji Uyardı !

Meteoroloji Karamürsel ve Marmara'da Gök gürültülü sağanak kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteorolojiden ''Kuvvetli yağış ve Sel'' Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun batı kesimlerinde devam eden yağışların bu akşam saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağışa dönüşmesinin tahmin edildiğini bildirdi.