Mahsur Haberleri

Mahsur Haberleri

Araç uçurumdan uçtu yaralılar mahsur kaldı

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçe esnaflarından (Cinci Metin) Metin Turan (45) ve yine araçta bulunan Tuncay Serttürk (44) 35 FUK 36 Plakalı araçları ile Karapınar mahallesinde seyir halindeyken

Karda mahsur kalan gençlerin yardımlarına belediye yetişti

Gezintiye çıkan gençler karda mahsur kaldı Karamürsel’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası traktörle gezmeye çıkan gençler, mahsur kaldılar.

Ak Partili başkanlar denizde mahsur kaldı!

Ak Parti Kocaeli İl gençlik kolları başkanı Baki Özdemir geçtiğimiz günlerde, Karamürsel ziyareti sırasında denizde mahsur kaldığı ve çağrılan sahil güvenlik botu sayesinde kurtarıldığı bildirildi.

Mahsur kalan Çinliler donmadan kurtarıldı!

Karamürsel’de kar yağışının başladığı andan itibaren bölgelerinde birçok kişinin hayatını kurtaran Karamürsel Jandarma ekipleri bu sefer iki Çin uyruklu vatandaşı

Karamürsel Altınkemer plajında boğulma tehlikesi

Karamürsel Altınkemer Plajı'nda denize giren "Paşa" isimli köpek çok fazla açıldığını gören sahibi köpeğini kurtarmak için denize atladı. Köpekle birlikte denizin ortasında mahsurkalan Muhammed ve köpeği Paşa herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Karamürsel'de hayvanlar göz göre, göre öldü!

Barakada çıkan yangında mahsur kalan köpek göz göre, göre öldü! Karamürsel’de, ormanlık alandaki barakada çıkan yangında içeride mahsur kalan köpek öldü.

Jandarma ekipleri erikli tepede hayat kurtardı

Gölcük'te gezmek için gittikleri Erikli Tepesi’nde otomobilin kara saplanması sonucunda mahsur kalan 2 kişi jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Değirmendere'de korkutan yangın, Aile bireyleri kurtarıldı

Gölcük'de 3 katlı binanın 2. katında bulunan evde elektrikli sobanın alev alması sonucunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdehaleleri tarafından söndürüldü. Yangındaki yoğun duman arasında mahsur kalan çift, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Karamürselli balıkçı denizin ortasında mahsur kaldı!

Karamürsel'de balık tutmak için denize açılan vatandaş, teknesi arıza yapınca mahsur kaldı. 52 yaşındaki balıkçının yardımına Deniz Polisi koştu.

Karamürsel Merkezde korkutan yangın!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi, Dr. Beyti Karaca Sokakta bulunan Taşçı apartmanın 1 katında çıkan yangın panik yarattı.

İtfaiye ekiplerinden nefes kesen operasyon

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde bir okulun bahçesindeki ağacın dallarında mahsur kalan yavru kedi, itfaiye ekibi tarafından ağaçtan indirildi. 

Büyükşehir ekipleri karla mücadele için alarmda

Kocaeli’de yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı kent genelinde etkisini hissettiriyor. Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler gece yarısından sabaha kadar etkisini sürdüren

Karamürsel'de bu yollara DİKKAT bir çok araç mahsur kaldı

Karamürsel'de ani bastıran kar yüzünden özellikle Oluklu ve Yalakdere arasında bir çok araç mahsur kaldı. Gazetemize ulaşan bir çok kişi yolda mahsur kaldıklarını tuzlama ve küreme araçlarının gelmediğini

Karamürsel'de ağaçları devirdi, 5 Araç mahsur kaldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı kar timleri, Karamürsel’de Selimiye-Başkiraz arasında iki ağacın devrilmesi sonucunda yolda mahsur kalan 5 aracı kurtardı.

Karamürsel’de Kar Nedeniyle Ormanda Mahsur Kalan Aile Kurtarıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, bir yandan yolları açık tutmaya çalışırken, bir yandan da yolda kalan vatandaşlara yardımcı oluyor.

O İLDE SEL FELAKETİ !

Yağmur nedeniyle dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı, yollar ulaşıma kapandı, araçlar denize sürüklendi. İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı.

Karamürsel'de Fırtına'da Deniz'de Mahsur Kalanlar Kurtarıldı

Balıkçı zor anlar yaşadı Ereğlili balıkçılar aniden çıkan fırtınadan dolayı zor anlar yaşadı. Karamürsel iskelesi ile Balık Adasında sahile yaklaşık 30 metre kala demirleyerek denizin üstünde zor anlar yaşayan balıkçıları oldukları yerden kurtarabilmek için Karamürsel İtfaiye ekipleri bir çok girişimlerde bulunabilmelerine karşılık denizin dalgalı olması ve şiddetli rüzgarla birlikte yağan yağmur bütün çabalara karşılık etkisiz kalırken fırtınanın dinmesiyle birlikte iki kişinin bulunduğu balıkçı teknesi Karamürsel Balık Adası limanın yanaşarak rahat nefes alınmış oldu.

Çukura düşen vatandaşı itfaiye kurtardı

Karamürsel'de açık olan çukura düşen vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı. Karamürsel Ereğli sahilinde akşam saatlerinde yürüyüş yapan Mustafa Y (50), isimli vatandaş önündeki çukuru göremeyince içine düştü. Yaklaşık 2 metre derinliğinde olan çukurda mahsur kalan Mustafa Y, durumu cep telefonuyla itfaiye ekiplerine bildirdi. Olayı gören çevredeki diğer vatandaşlar, çukurdan gelen sesler üzerine Mustafa Y isimli şahsa yardım etmeye çalıştı. Vatandaşların yardımı yetersiz olunca olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çukura düşen vatandaşı kurtardı. 112 Sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

60 yılın soğuk rekoru bekleniyor.

60 yılın soğuk rekoru bekleniyor... İşte gün gün hava durumu Türkiye kara kışı yaşıyor... Ülkenin hemen hemen her yerinde kar yağışı görülüyor. İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kentte okullar tatil edildi, şehirler arası yollarda mahsur kalanlar oldu. Peki soğuk hava ne kadar devam edecek? İşte gün gün beklenen en yüksek ve en düşük sıcaklıklar.

Karamürselde Kardan Mahsur Kalanlar Pikaplarla Taşındılar

Karamürselin kadriye köyünde vefat eden yakınlarının cenazesine katılmak isteyen ve yoğun tipi sebebiyle yolda kalan yakınları belediyemize ait pikaplarla cenaze evine taşındı.