Mavi Bayraklı Plaj Haberleri

Mavi Bayraklı Plaj Haberleri

Karamürsel plajları tıka,basa dolu

Kocaeli'nin e çok tercih edilen plajlarından olan Karamürsel ve Ereğli plajlarına ilgi hala daha devam ediyor.

Mavi Bayraklı Altınkemer plajı bayrama hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Karamürsel’in Mavi Bayraklı plajı Altınkemer’de düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

KARAOSMANOĞLU MAVİ BAYRAKLI KARAMÜRSEL'DE DENİZE GİRDİ

İlçemizin Mavi Bayraklı plajının konuğu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu, yüksek seyreden sıcaklıklarla bunalan halkla birlikte Karamürsel Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı'nda denize girdi. Yüksek seyreden sıcaklıklar nedeniyle bunalan vatandaşların serinlediği yerlerden birisi olan Karamürsel Altınkemer Plajı dün de yoğun bir gün yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da dün Karamürsel'e gelerek plajda vatandaşlarla birlikte denizde yüzdü ve gençlerle sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Necmi Kahraman da eşlik etti.

Karamürsel Belediyesi Kitap Fuarın'da Stand Açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 7.Kocaeli Kitap Fuarı etkinliği kapsamında, Karamürsel Belediyesi tarafından stand açıldı. Denizin mavisi ile doğanın yeşilinin buluştuğu körfezin incisi Karamürsel’in tanıtımı amacıyla tarihini, Osmanlı’nın ilk kaptanı deryası Mürsel Alp’ı ve kadırgalarını, Karamürsel Su Altı Sporlarını, trekking parkurlarını, mavi bayraklı plajını ve Pehlivanlarını tanıtmak amacıyla kurulan stantda Karamürsel Belediyesi Pehlivanları tarafından gösteriler yapıldı, Karamürsel Sepeti Ustası Muharrem Uzun tarafından ise Karamürsel Sepeti örüldü.