Mb Haberleri

Mb Haberleri

Kocaeli geneli Bayramda Ulaşım 3 Gün Boyunca Ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımında ücretsiz hizmet sunacak. Bu kapsamda, 10 Nisan Çarşamba günü ile bayramın son günü olan 12 Nisan Cuma günü saat 24.00'e kadar 3 gün boyunca ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak.

İsmail Yıldırım'ın gider ayak verdiği ihale gündeme bomba gibi düştü

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın görevini bırakmasına günler kala, sadece tek bir firmanın katıldığı ihale büyük tartışmalara neden oldu.

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

Karamürsel Vapurunda Yolcu Fenalaştı, Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

CHP'den Anlamlı Miraç Kandili Etkinliği

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı, Mübarek Miraç Kandili akşamında Kayacık Cami ve Ulu Cami'de, 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızın anısına tulumba tatlısı ikram etti.

Yine Altınova Yine tersane işçileri

Altınova ilçesinde bulunan bir otelde, 7 tersane işçisi karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Rehine Krizi: İşyerine Saldıran Zanlı Tuvalette Yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında meydana gelen rehine krizi, ilginç bir olayla sona erdi. İbrahim Y., fabrikaya girerek 7 çalışanı rehin almış ancak tuvalete gitmek için ayrıldığı an operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı

P&G Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı Alt Başlık: İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Protesto Edildiği İddia Edilen Şüphelinin Tehlikeli Pozu Şok Etkisi Yarattı

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

İsmail Yıldırım Fevzi Utaş'ı paylaştı

Karamürsel AK Parti'de hangi aday adayı gösterilecek diye düşünülürken Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın bu gün makamında mutlu ve gülümseyerek paylaştığı resim ilçe gündemine bomba gibi düştü.

Karamürselbey gümbür gümbür

Erkekler Basketbol 2.Lig’de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Karamürselbey Spor Kulübü, 6.hafta maçında aynı puanda bulunan Çözüm Ankara Koleji’ni konuk etti. Karamürsel Spor Salonu’nda oynanan maçı temsilcimiz 76-67 kazandı.

Karamürsel halkı neden cezalandırılıyor ?

Karamürsel halkı devlet hastanesi ile cezalandırılıyor. Usta gazeteci Mesut Akbulut'un gündeme getirdiği Karamürsel Devlet Hastanesi isimli köşe yazısı gündeme bomba gibi oturdu.

Sait Mete gümbür gümbür geliyor

14 Kasım 2023 Tarihinde akşam üzeri ilçe binasında parti teşkilatı ve Ak Parti'ye gönül vermiş yoğun bir kalabalıkla, AK Parti Karamürsel İlçe başkanlığından istifa ederek belediye başkanlığı aday, adaylığını açıkladı.

Kocaeli'nin birinci ve üçüncüsü Karamürsel'den

Kocaeli’nden Karamürsel’e il birincilik ödülü geldi. Kocaeli Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası serbest güreş müsabakalarında Karamürselli öğrenci Osman Kaptan Kocaeli il birincisi oldu.

Karamürsel'in altın çocukları tarih yazdı

İşte Karamürsel'in gururları. Фируз Маммадов önderliğinde Karamürsel Samba Academy ailesi Avrupa'yı feth etti. Karamürsel'in altın çocukları, Semih Şekeröz ve Oğuzhan Yılmazer Avrupa ikincisi olurken Osman Kırbaş Avrupa üçüncüsü olmuştur.

Karamürsel Barbaros Basketbol gümbür gümbür

Karamürsel Barbaros Spor Basketbol Takımı, İzmit Kolejliler takımını 61-43 mağlup etti.

Karamürsel Barbaros Spor Kulübü gümbür, gümbür geldi

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlayan "BARBAROS SPOR KLÜBÜ" bir çok branşta bölgenin usta isimleri ile yola çıktı. İlçede büyük bir ilgi gören ve açtığı bütün branşların hızla dolduğunu dile getiren, Barbaros Spor Kulübü yönetimi halkımıza ve geleceğimiz olan çocuklara hizmet etmek için kurduğumuz kulübümüze gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

Büyük patlama çok sayıda itfaiye ve ambulans olay yerine gidiyor

Gölcük'te büyük patlama olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Ayrıntılar geliyor...

Karamürsel'de kaza 1 kişi hayatını kaybetti!

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu'nda yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan R.Y'ye (72) sürücüsünün kimliği ve plakası bilinmeyen bir araç çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edilen R.Y, burada yapılan tüm müdahalelere

Karamürsel İyi Parti'de Selim Börek gümbür gümbür geliyor

Karamürsel İyi Parti'de Selim Börek dönemi gümbür gümbür geliyor.

Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür günbür geliyor

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür, gümbür geliyor. Karamürsel gündeminde son günlerde yaşanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı

2 Kasım yani yarın okullar tatil mi? Öğretmenler iş mi bırakıyor?

Sosyal medyada “yarın zil çalmayacak” gibi etiketlerle twit’ler atılarak, 2 Kasım Çarşamba günü öğretmenlerin iş bırakma eylemi yapacağından söz ediliyor. Bu iddialar doğru mu;

Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti

Kocaeli Karamürsel İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu konferansta konuşan Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı, "Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti." dedi.  

Doktora ve sağlık çalışanlarına saldıranlar gözaltına alındı

Karamürsel Devlet Hastanesine rahatsızlığı nedeniyle ambulansla getirilen N.K. muayene sırasında henüz belirlenemeyen nedenle bir anda nöbetçi doktorla tartışmaya başladı.

Sosyal medya Karamürsel'de dönen avanta iddiaları ile çalkalandı

Ülke gündemine sosyal medya üzerindeki yorumlarla bomba gibi düşen "KARAMÜRSEL" avanta iddiaları sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Millet Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da Kocaeli’nin Karamürsel ilçesindeki Senaiye Köyü’nde mahkeme tarafından durdurulmasına rağmen çalışmaları süren Rüzgar Enerji Santrali (RES) ile ilgili TBMM Başkanlığı'na soru önergesi veren CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sürece ilişkin belgeleri basınla paylaştı. Sosyal medyadaki bir milyonluk avanta iddialarına değinmeyen CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sadece

Karamürsel-İzmit hattında yazlık saat uygulamasına geçildi    

Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre Karamürsel ve İzmit’ten kalkış saatlerinde düzenlemeye gidildi. Kooperatif, çarşamba gününden itibaren yazlık saat uygulamasına geçildiğini duyurdu.

Ramazan günü burnumuzun dibinde bomba patlattılar

Osmangazi'de cezaevi aracında yaşanan, sebebi henüz bilinmeyen patlama sonrası 1 infaz koruma memuru hayatını kaybetti, çok sayıda infaz koruma memuru ise yaralandı. Olay Mudanya yolu İhsaniye Mahallesi civarında gerçekleşti.

Karamürsel'de yine bir çok mahallede elektrik yok!

SEDAŞ'ın gerçekleştireceği bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle yarın (14 Nisan Perşembe) Karamürsel elektrik kesintisi yapılacak.