Model Haberleri

Model Haberleri

Mohti Otel ve Restoran havuz başında muhteşem gelinlik defilesi

‘Gelinlik, Bindallı ve Abiye Defilesi’ göz doldurdu Karamürsel’de Neşe Sadıç’ın özel tasarımlarıyla düzenlediği gelinlik, bindallı ve abiye koleksiyonları tanıtım defilesi yapıldı.

500 bin tablet dağıtımı başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler?

500 bin ücretsiz tablet dağıtımı hakkında son dakika haberi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyreltilmiş uygulamalarla yüz yüze ve uzaktan sürdürülecek hibrit eğitim modelinde, öğrencilere destek olmak amacıyla 500 bin tabletin öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

Korkutan açıklama! Marmara hattı kırılacak!

5.8 büyüklüğündeki Silivri depreminin modelleme verilerini paylaşan Prof. Dr. Cenk Yaltırak, “Bize göre kırılma Doğu Marmara segmenti üzerinde olacak, en ağır hasarı İzmit Körfezi, İstanbul, Yalova ve Bursa alacak” dedi.

ÇOK ÖNEMLİ! MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEK TEK AÇIKLADI!

Milli Eğitim Bakanı tek, tek açıkladı! Yeni ortaöğretim lise modeli nedir? Yeni eğitim sistemi ders sayısı kaç olacak? Yeni eğitim sistemi dersleri, tatil günleri.

MEB'den liselere yeni model!

Milli Eğitim Bakanlığı lise öğretimini baştan şekillendirecek yeni model çalışmalarında sona yaklaştı. Bakanlığın, mart ayında açıklamaya hazırlandığı yeni modelde, liselerde ders saatleri azalırken

Osman Gazi’den geçiş ücretlerine kur etkisi!

Yap işlet devret modeliyle yapılan köprüler zarar etmeye devam ediyor.

Karamürsel Devlet Hastanesi temizliğe büyük önem gösteriyor

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde başlatılan, dört aydır çalışmaları sürdürülen ve bu süreçte geliştirilen yeni temizlik hizmetleri modeli ile otelcilik hizmetleri bir üst seviyeye taşındı.

A Kazanç Plus Tamer Budak, yatırımı insana yapıyoruz

Sunduğu tapu teminatlı kazanç modelleriyle Türkiye’nin ve dünyanın en güvenilir yatırım planını ortaya koyan FONS A.Ş.’nin ortağı A Kazanç Plus’ın

A Kazanç Plus’tan 30 bin kişiye iş imkanı

A Kazanç Plus’tan 30 bin kişiye iş imkanı, İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Fons AŞ, yepyeni bir yatırım modeli olan A Kazanç Plus’ın

Amiral Gemimiz A kazanç plus

Sunduğu tapu teminatlı kazanç modelleriyle Türkiye’nin ve dünyanın en güvenilir yatırım planını ortaya koyan FONS A.Ş.’nin ortağı A Kazanç Plus’ın

Son model Mercedesi ticari taksi yaptılar

Karamürsel'de ticari taksi işletmeciliği yapan Emin Kocabaş son model Mercedes marka bir otomobil alarak Karamürsel halkının hizmetine sundu.

A Kazanç Plus’tan İstanbul’a çıkarma

Türkiye’nin en güvenilir yatırım modelini sunan FONS A.Ş.’nin ortağı A Kazanç Plus’ın büyük İstanbul buluşması Gayrettepe Dedeman Hotel’de gerçekleştirildi.

Son dakika: Bakanlık Kocaelideki o Marka dahil 64 ürüne toplatma kararı verdi! İşte Ürünler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı evde bulunan tehlikeleri maddeleri toplatma kararı aldı. Ocaklar, mangallar, fırınlar, şarj cihazları ve gece lambalarının da içinde yer aldığı 64 farklı ürün, evlerde tehlikeli bulundu. Söz konusu ürünlere sahip olan vatandaşlardan üreticilerine başvurmaları istendi.

Çalışanların beklediği haber geldi !

Sistemin neleri kapsayacağı neleri dışarıda bırakacağı merak ediliyor. Güncel haberlere göre; Avusturya Modeli örnek alınıyor. Modelin avantajı çok ve isteyen internetten hesabını takip edebiliyor.

Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem

Trafik sigortasında yeni model üzerinde çalıştıklarını kaydeden Şimşek, sigorta primlerinin düşmediği algısının yanlış olduğuna dikkat çekti: "Trafik sigortası zorunlu bir sigortadır.

Karamürsel'de yeni torbacılar türedi

Karamürsel'de son dönemde yeni bir torbacılık modeli türedi. Yaklaşık bir aydır gazetemize gelen şikayetler ve ailelerin ortak sorunu yasal "TORBACILAR"

Eğitim'de yeni 'STEM' modeli

MEB, dünyanın pek çok ülkesinde uygulanan ‘STEM’ eğitim modelini Türkiye’ye getirmek için kapsamlı bir rapor hazırladı.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus tanıtıldı

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus resmen ortaya çıktı. Apple'in iki yeni cihazının özellikleri belli oldu.

Toyota 2 Bin Personel Alacak Takipte Olun !

Toyota Türkiyenin CEO’su Kato, yıl sonunda başlanacak olan Toyota C-HR modelinin üretimi için 2 bin kişinin istihdam edileceğini açıkladı.

Karamürsel Belediye Çalışanı Ne Kadar Maaş Alıyor da

Evler, Villalar Alıyor? Son Model Araçla Dolaşıyor ?

Büyük İkramiye Karamürsel'e Çıktı

Karamürsel Mopaş Marketin Yapmış olduğu çekiliş sonucu Karamürsel'den bir kişiye Çekiliş Sonucu MERCEDES CLA 200 STYLE 2015 MODEL OTOMOBİL Kazandı 01 Mayıs 2015 ile 16 Temmuz 2015 tarihleri arasında tüm Mopaş Hipermarketlerden 35 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlar çekilişe katılmaya hak kazanmışlardı. Kampanyanın çekilişi 08 Ağustos 2015 tarihinde noter huzurunda ve halka açık şekilde yapılmış olup, kazanan talihlilerin isimleri açıklanmış ve isimleri yayınlanmıştır. Buna göre ilçemizde bulunan HARUN BEZİRGAN isimli kişi çekilişten büyük ikramiye olan aracı kazandığı duyuruldu.

Karamürsel'de Ücretsiz Kurslar Başlıyor Kaçırmayın

Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından kültür, eğitim, sanat ve spor alanında birçok branşta eğitim kursları açılıyor. İğne Oyası, Saçaklama, üç boyutlu resim, Ebru, Tezhip, Model gemi, Mis sabun, Bendir, Tasavvuf, Koro (TSM), Koro (THM), Tel kırma, Mefruşat, Kırkyama, El nakışı, Ahşap oyma, Bağlama, Gitar, İngilizce (A1), Boşnakça (A1), Çocuk Korosu, Çocuk Halk Oyunları, Yetişkin Halk Oyunları, Açıktan Lise Okuyan Yetişkinlere Matematik- İngilizce Kursu açılacak. 30 Eylül 2015 Çarşamba gününe kadar müracaat alınacak. Müracaatlar, ilçe terminalinin arkasında bulunan Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Kursu binasında alınacak.

Karamürsel'de Kaza Yapan Ersin Karakaya, hayat mücadelesini kaybetti

Ersin Karakaya, hayat mücadelesini kaybetti Arıza yapan aracına bakmak için aracından inen ve o sırada başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralan Ersin Karakaya (24) yaşam mücadelesini kaybetti. Çarptıktan sonra plakası ve modeli alınamayan araç her yerde aranıyor.

Arıza yapan aracına bakmak istedi başka bir araç çarparak kaçtı

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmsa Işıklı kavşakta meydana gelen kazada, İzmir-Çeşme’den dönen ve İstanbul’da oturduğu belirtilen Ersin Karakaya Karamürsel D-130 Karayolu İmsa Işıklı kavşakta 34 ZB 9986 plakalı aracının arıza yapması sonucu aracına bakmak istediği plakası ve modeli belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Olayın ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Ersin Karakaya’nın durumunun ağır olduğu belirtilirken, polis kazaya karışan aracın sağ aynasının kazadan dolayı olay yerinde kaldığı belirtilirken, olay yerinden kaçarak kayıplara karışan araç her yerde aranıyor. Arıza yapan araç polisin incelemesinin ardından oto parka çekildi.

Karamürsel'de Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Karamürsel Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte konuşan eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Hz. Muhammed'i anlatmaya kelimelerin yetersiz kaldığını söyledi. Hz. Muhammed'in insanlık için en güzel örnek olduğunu ifade eden Nursaçan, "Allah'ın Resulü ahiret gününe inanlar için en güzel rol modeldir. Şükreden zengin, sabreden fakir olmak isteyen, ona baksın. Çünkü onu, rabbi terbiye etti. O hiçbir ilim dalını tahsil etmedi. Çünkü o, okumak için değil, okutmak için gönderildi. O, yazmak için değil, yazdırmak için gönderildi" ifadesini kullandı.

Karamürsel’e Yeni Hizmet Araçları Kazandırıldı

Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen törene Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Meclis üyeleri katıldı. Yapılan duanın ardından törende konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel’in her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, “Amacımız ilçemize daha iyi hizmet etmek. Yeni hizmet araçlarımız belediye çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Belediye personelimizin işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmeleri amacıyla 2 adet damperli kamyon, 2 adet otomobil ve 1 adet çift kabinli kamyonet alınmıştır. Geçtiğimiz ay içerisinde de Zabıta Müdürlüğümüze çevre dostu motosikletler alındı. Güçlenen araç filomuzla ilçe halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi. Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 2 adet Mercedes Benz Axor 3029 6×4 model damperli kamyon, 1 adet Ford tourneo courier model otomobil, 1 adet Ford Transit Çift Kabinli Kamyonet, Zabıta Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 1 adet Ford tourneo courier model otomobil alındı.