Ne Kadar Oldu Haberleri

Ne Kadar Oldu Haberleri

Sigara ve alkole yine zam!

Sözcü Gazetesi Sözcü Plus Haberler - Ekonomi Alkol ve sigaraya büyük zam Geçen ay başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaraya dün itibarıyla 5 lira daha zam geldi. Sigaraya gelen zamların süreceğine işaret eden Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yüzde 25-30 oranında bir zammın da alkole geldiğini duyurdu. SOZCU.COM.TR Yayınlanma: 10:17 - 04 Temmuz 2023 Güncellenme: 11:04 - 04 Temmuz 2023 Alkol ve sigaraya büyük zam Sigara ve alkol ürünlerine bir zam daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sene başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaranın, haziran ayı başında 5 TL daha zamlandığını anımsatarak “Dün itibarıyla bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu” dedi.

Emekliye ve memura çifte zam geldi! 2020 maaşları ne kadar oldu?

Aralık enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte SSK ve Bağ- Kur emeklileri yüzde 6.50 zam alırken, memur ve memur emeklileri de yüzde 4 toplu sözleşme zamlarına ilaveten yüzde 1.50 enflasyon farkı alacak.

Sigara içenlere kötü haber zam geldi! İşte yeni fiyatlar

2019 sigara zam oranı yeni sigara fiyatları ne kadar sigara zammı son dakika fiyat listesi güncel fiyatları. Sigara zammı yapıldı, özellikle ABD menşeli sigaralara zam geldi. Peki yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?.

2019 En yüksek ve en düşük işsizlik maaşı belli oldu, işte rakamlar

Asgari ücretin belli olması ile birlikte işsizlik maaşları arttı. İşte tam rakamlar.

2019 AGİ zammı ne kadar oldu? AGİ nasıl hesaplanır?

AGİ ne kadar oldu, sorusu bugün en çok merak edilenler arasında. Yeni asgari ücretin açıklanmasının ardından gözler 2019 AGİ tutarına çevrildi. Peki, yeni yılda AGİ ne kadar oldu? AGİ, asgari ücretin içinde mi? AGİ nasıl hesaplanır? İşte merak edilenler....

Son Dakika! Doğalgaza büyük zam!

Reuters'ın duyurduğu habere göre; BOTAŞ'ın, doğalgaza bugünden geçerli olmak üzere konutta yüzde 9, sanayide yüzde 18.5 zam yaptığı bildirildi.

Gramajı düşürerek zammı gizlediler! Kocaeli’de ekmeğe yüzde 20 zam!

Kocaeli’de ekmek fiyatları zamlandı. Fırıncılar Odası ekmeğe yapılan zam tepki çekmesin diye 250 gram olan ekmeğin gramajını 200 grama düşürdü.

Karamürsel Halk Plajı artık ücretli

Karamürsel Altınkemer Halk Plajı artık ücretli. Karamürsel'de bulunan mavi bayraklı halk plajı üst, üste gelen yoğun şikayetler sonrasında belediyece alınan bir kararla ücretli hale getirildi.

Karamürsel'de Parkomat'a zam geldi!

Toplu taşıma ücretlerinin yanı sıra Parkomat'a da zam geldi. Kaynak: Parkomat'a da zam geldi

Maaşlar ne kadar oldu? İşte zamlı liste

Emeklinin Temmuz zammı yüzde 6.48’i bulacak. Tahmin tutarsa en düşük maaş 2000 yılı öncesi emekli olan SSK’lılarda bin 493 liraya çıkacağı konuşuluyor

Memura büyük müjde.Son dakika! Memur zammı kesinleşti...

Memurlar yılın ikinci zammını alacaklar. Bu rakam enflasyon farkı ile belirlenecek. Mayıs ayı enflasyon oranlarının açıklanmasıyla birlikte yılın ilk 5 ayı için yüzde 3.17 enflasyon farkı oluştu.

Son Dakika Ekmeğe zam geldi

Kocaeli Fırıncılar Odası’nın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne zam talebinde bulunmasının ardından ekmeğe zam geldi.

Son dakika... KPSS ücreti yeniden belirlendi

KPSS'de tepki çeken ücret yeniden belirlendi. ÖSYM'den yapılan açıklamada "KPSS alan bilgisi sınavlarında oluşan maliyet artışlarını önlemek amacıyla, çoklu oturumlu sınav yapma yöntemi,

Osmangazi Köprüsü geçiş ücretinde büyük indirim

Osman Gazi Köprüsü'nde geçiş ücretlerinde indirim yapıldığını belirterek, "89 lira olan geçiş ücreti 65,65 liraya düşürüldü" dedi.

2017 Asgari ücret açıklandı

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zam oranları ile ilgili son dakika gelişmeler. Peki asgari ücret ne kadar oldu? İşte zam oranları ve detayları

Yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?

Son Dakika Gelişmesi: ÖTV zammı ile sigaraya zam geldi. İlgili karar bu sabah Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni karar ile birlikte sigaraya ne kadar zam geldi?

Sürücüler dikkat! Zam geldi

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), otogaza 3 kuruş zam yapıldığını açıkladı.

Yaz bitti çeyreğin fiyatı düştü

Yaz döneminin sona erip kış dönemine girilmesiyle altın fiyatlarının düştüğü belirtiliyor.

3. köprüden geçiş ücreti belli oldu!

Ulaştırma Bakanı Arslan, 26 Ağustos’ta hizmete açılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün geçiş ücretinin otomobiller için 3

Köprü fiyatı düştü

İstanbul ile İzmir arası ulaşım süresini 5.5 saat kısaltarak 9 saatten 3.5 saate indirecek Gebze Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin