Öks Haberleri

Öks Haberleri

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Yine Altınova Yine tersane işçileri

Altınova ilçesinde bulunan bir otelde, 7 tersane işçisi karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Karamürsel'de "Gönülden Gönüle" Projesi Kapsamında 10 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, Karamürsel ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel ziyaretler gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz'un öncülük ettiği bu proje, şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor.

Salgın git gide artarak büyüyor

Bu kış hemen hemen herkes aynı dertten muzdarip: Soğuk algınlığı ya da grip geçse de ne kuru öksürük ne burun akıntısı gitmek biliyor, gitse de 1-2 hafta sonra geri dönüyor.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Şoförler mi haklı ? Yoksa vatandaş mı ?

Özel Halk Otobüsü şoförleri, beklentilerin altında aldıkları zammın ve ücretsiz kartların acısını yolculardan çıkarmaya devam ediyor.

Karamürsel'in altın çocuğu Barbaros Ege Aydın

Karamürsel'e büyük bir başarı ile dönen Barbaros Ege Aydın Türkiye 2.oldu. Karamürsel'de ünlü antrenör Erol Açıkgöz'ün talebesi Barboros Ege Aydın Bu yıl Mardin'de düzenlenen Türkiye Kickboks şampiyonasında +69 Kg da tüm rakiplerini geride bırakarak memleketine büyük bir başarı ile döndü.

Karamürsel'de garibanlar bir tas çorba içecek yer bulamıyor!

Karamürsel genelinde yoksul insanların sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Özellikle Ramazan ayının gelmesi ile iftar vakitlerinde bir tas sıcak çorba içecek yer arayan yoksul insanlar için ilçe genelinde

Her yerde aranıyordu, Karamürsel'de yakalandı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 2 yıl hapis cezası ile arandığı

Sağlıklı bir Ramazan için 12 ipucu

11 ayın sultanı Ramazan, beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmek için harika bir zaman olabilir. Peki, nasıl sağlıklı bir Ramazan geçirebiliriz? İşte sağlıklı bir Ramazan için 12 ipucu.  

Karamürsel Belediyesi ve vurgun iddiaları

Karamürsel dalçık inşaatında büyük bir vurgun mu dönüyor, yoksa belediye karşılığını aldı, alacak mı?  

Karamürsel'de zor durumda olan aileye büyükşehir sahip çıktı

Büyükşehir Belediyesi zor durumda olan ailenin tüm ihtiyaçlarını gidermeye başladı.

Maske ve sosyal mesafenin hayati önemini anlatan şema

Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Hasöksüz, salgının bitirilmesinde maske takmanın ve sosyal mesafenin hayati önemine bir kez daha vurgu yaparken, şema ile örneklendirdi.

KARAMÜRSELLİ ESNAFDAN BOMBA İDDİA

Karamürsel’de Petlas isimli iş yerinin sahibi olan Mustafa Öksüz sosyal paylaşım sitesi facebook’tan öyle bir paylaşım yaptı ki, her kesi şaşırttı.

BALKONDAN ATLADI MI ? YOKSA DÜŞTÜ MÜ ?

Karamürsel’de gece geç saatlerde yaşanan korkunç olayda Şuayip Övünç (46) isimli bir kişi evinin 2.katı balkonundan aşağı düştü.

MHP'liler Kandıra yolunda kaza yaptı 5 kişi yaralandı

MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz’ün Annesinin cenazesinden Kandıra’ya dönerken İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkisinde MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur’un içinde bulunduğu araç kaza yaptı, kazada 5 kişi yaralandı.

MHP İlçe başkanı Çetin Öksüz annesini kaybetti

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Çetin Öksüz annesini kaybetti.

YKS başvuruları için önemli hatırlatma

ÖSYM, 2019-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvurularının bugün sona ereceği uyarısında bulundu.

Gölcük'e çalışmak için geldiler ama! Biri öldü, diğeri kör oldu!

Gölcük’te alkol ve oksijenli su içtikleri iddia edilen şahıslardan biri öldü, diğer ise kör oldu.

MHP İlçe başkanı Çetin Öksüz bir basın açıklaması yayımladı

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Çetin Öksüz son günlerde çıkan haberler için bir basın açıklaması yayımladı.

Ülkü Ocakları Doğu Türkistan'da yaşanan zulme sessiz kalmadı

Karamürsel Ülkü Ocakları Doğu Türkistan'da yaşanan zulme sessiz kalmadı ve tepkilerini halkı bilinçlendirmek için

Açlık sınırı açıklandı

4 kişilik ailenin açlık sınırının 1941 lira, yoksulluk sınırının ise 6323 lira olduğu açıklandı. Evli olmayan-çocuksuz bir çalışanın 'yaşama maliyeti' ise aylık 2393 lira olarak hesaplandı.

Çetin Öksüz'ün acı günü!

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı olarak görev yapan Çetin Öksüz

Sigara içenler mutlaka bol bol tüketmeli !

Havuç içerisindeki 'beta karoten' sayesinde kanseri önlüyor. Üstelik sigara kullanan ve düzenli havuç yiyen kişiler sigara kullanıp havuç tüketmeyen kişilerden daha az kansere yakalanıyor.

ÖKSÜZ, KARAMÜRSEL’DE SEÇİMİ ALACAĞIZ DEDİ

Karamürsel Milliyetçi Harekat Partisi ilçe başkanı Çetin Öksüz, herkes şunu bilmelidir ki, Karamürsel'de Hayrettin Karacaer ile seçimi alacağız.

Binlerce fotoğraf incelendi ama bulunamadı: Adil Öksüz izini Gebze'de kaybettirmiş

Darbe girişiminin ‘kilit’ isimlerinden Hava Kuvvetleri İmamı Adil Öksüz’ün 15 Temmuz’dan birkaç gün sonra izini Gebze otobanında kaybettirdiği tespit edildi.

MHP KOCAELİ SPOR TARAFTARINI YALNIZ BIRAKMADI

Karamürsel Belediyesi Tarafından hiç bir gerekçe göstermeden sökülen Kocaeli Spor bayraklarının kaldırılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

KARAMÜRSEL MHP ŞEHİTLERİ UNUTMADI!

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Çetin Öksüz Karamürselli şehit Hüseyin Güldal ve bütün şehit

Karamürselli kaptan büyük taktir topladı

Kocaeli’de halk otobüsünde yaşananlar “Yok böyle şoför”, “Yok böyle hizmet” dedirtti. Meslektaşımız Köksal Tüfekçioğlu’nun bizzat şahit olarak anlattıklarını okudukça siz de hak vereceksiniz.

Karamürselli kızımız dünya 2. oldu

Karamürselli Göksu Kuzu “Dostluğun Büyüsü” konulu uluslararası çocuk resim yarışmasında dünya ikinciliğini kazandı.