Olay Yeri Haberleri

Olay Yeri Haberleri

Genç yazılımcı denizde boğularak öldü!

Karamürsel'de genç yazılımcı, denizde boğularak hayatını kaybetti. Son dakika bilgilerine göre, balık tutmak için küçük bir balıkçı kayığıyla denize açılan Nusret adlı genç yazılımcı, henüz belirlenemeyen bir nedenle denize düştü.

Kardeş cinayetinin korkunç detayları ortaya çıktı!

Karamürsel'de 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldüren 30 yaşındaki Emre Torun'un 'Tasarlayarak canavarca hisle üst soya karşı kasten öldürme

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Sahile genç erkek cesedi vurdu!

Derince’de sahile erkek cesedi vurdu. Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunuyor.  

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Yine ortalık savaş alanına döndü!

Karamürsel bağlar kavşağında iki grup, sokak ortasında birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, şahısları olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ayrıldı.

Korkunç trafik kazası 1 kişi ağır yaralı

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde bir araç yayaya çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralının bilincinin kapalı olduğunu ve durumunun ağır olduğu dile getirdiler.

Büyük patlama çok sayıda itfaiye ve ambulans olay yerine gidiyor

Gölcük'te büyük patlama olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Ayrıntılar geliyor...

Karamürsel'de kaza 1 kişi hayatını kaybetti!

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu'nda yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan R.Y'ye (72) sürücüsünün kimliği ve plakası bilinmeyen bir araç çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edilen R.Y, burada yapılan tüm müdahalelere

Gazeteci Güngör Aslan'a silahlı saldırı

İzmit’te internet haber sitesi sahibi olan Güngör Arslan vuruldu. Ofisinde göğsünden ve ayağından vurulan Arslan ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin

Karamürsel'de bir kişi evde ölü bulundu!

Karamürsel'de kendisinden bir süredir haber alınamayan Ahmet G. isimli şahısın evinin kapısını kırarak içeri giren yakınları olay yerine hemen 112 Acil servis ve polis ekiplerini çağırdılar.

Karamürsel Belediyesi yanında silahlı yaralama

Karamürsel Belediye binası yanında silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerinde bulunan bir ticari taksi ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye getirilen yaralının üzerinden kimlik çıkmadığı bildirildi. Polis olay sonrası ilçe genelinde harekete geçti. Ayrıntılar birazdan...

Karamürsel'de korku dolu anlar! Bir kişi silahla vuruldu.

Karamürsel'de korkunç dolu anlar. Beyaz renkli bir motosiklet üzerinde bulunan kimligi belirsiz kişiler, silahla sokak ortasında bir kişiyi vurdu ve olay yerinden kaçtılar.

Aracı ile öz kardeşini ezdi

Karamürsel'de akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, öz ağabeyini aracı ile ezen kardeş yaralı ağabeyini olay yerinde bırakarak kaçtığı iddia edildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil servis ekiplerine haber vermesi ile

Karamürsel'de korkunç kaza yaralılar var

Karamürsel D 130 Kara yolunda önce yayaya çarpan bir araç daha sonra başka araçlara çarptı. Kaza sonrası ortalık kan gölüne döndü. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayrıntılar geliyor...

Karamürsel'de intihar!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesinde silah sesini duyan vatandaşların polis ekiplerine haber vermesi ile olay yerine kısa sürede giden polis ekipleri yerde cansız yatan henüz kimliği belli olmayan bir şahıs buldular.

Karapınar'da iki araç kafa, kafaya çarpıştı!

Karapınar mahallesinde iki araç virajda kafa, kafaya çarpıştı. Kaza sonrası yaralanan Yunus Emre Ö. (21) ve Onur A. (20) olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince

Karamürsel'de büyük yangın!

Karamürsel'de korkutan yangın. Çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.

'Polise teslim edin' yazılı çuvaldan lav silahı ile el bombaları çıktı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, kaldırımdaki üzerinde 'Bu paketi ellemeyin, polise teslim edin' yazan çuvalı görenler, polise haber verdi. İhbarla olay yerine gelen ekipler, çuvalın içinde lav silahı ve 5 el bombası ele geçirdi.

OTELİN 4 KATINDAN BETON ZEMİNE DÜŞTÜ

Karamürsel’de korkunç bir kaza meydana geldi. Karamürsel merkezde bulunan bir otelin terasından beton zemine düşen Murat K. Olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

HALIDERE'DE İŞ ADAMINI KİM ÖLDÜRDÜ?

Halıdere Yeni Mahallede meydana gelen olayda birlikte alkol aldığı iddia edilen arkadaşı tarafından lüks villada sırtından tabanca ile vurulan kişi olay yerinde yaşamını kaybetti

Karamürsel merkezde kavga! Çok sayıda polis sevk edildi!

Karamürsel Merkez sahil bandında bulunan kebabçıların önünde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga sonrası, çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi.

Karamürsel'de Bir Kişi Evinde Ölü Bulundu !

Kayacık Mah. Halil İbrahim Erdem Sok. Kalıcı konutlarda ihbar üzerine olay yerine gelen emniyet mensupları.

Eşini yanındaki pompalı tüfekle vurdu !

İzmit’te bir şahıs karısını pompalı tüfekle vurdu. Talihsiz kadın olay yerinde yere yığıldı.

Üsküdar'da bomba alarmı: Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi

Merkez binası Üsküdar Altunizade'de bulunan büyük bir holdingin binasının demirli dış kapısına bomba konulduğu öğrenildi.

Ulaşlı'da korkutan yangın çok sayıda itfaiye yardıma gitti

Ulaşlı'da bir evde çıkan yangın mahallede büyük panik yarattı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Lise öğrencisi Cihan Karaca intihar etti!

Bunalıma giren genç liseli intihar etti. Kartepe’de 18 yaşındaki lise öğrencisi silahla intihar etti. Genç, olay yerinde hayatını kaybetti.

FLAŞ HABER! Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde büyük yangın

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. Yangın, İstanbul'un birçok bölgesinden görülebiliyor.

Sıcak Haber... Nevşehir'de askeri uçak düştü

İhlas haber ajansının bildirdiği son dakika haberine göre Nevşehir’in Gülşehir ilçesi yakınlarında askeri bir uçağın düştüğü bilgisi alındı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Kocaeli'de büyük et skandalı

Kocaeli'de et skandalı. Sanat Et’in dereden çıkan sucukları için İl Afet Müdürlüğü ve belediye ekipleri olay yerine gitti. Yuvacık Barajı’na akan Serindere’den sucuklar, toplanıyor