Otopsi Haberleri

Otopsi Haberleri

Kardeş cinayetinin korkunç detayları ortaya çıktı!

Karamürsel'de 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldüren 30 yaşındaki Emre Torun'un 'Tasarlayarak canavarca hisle üst soya karşı kasten öldürme

Karamürsel'in efsane kaptanı yarın defnedilecek

Karamürsel'de çok uzun yıllar kaptanlık yapmış olan Ahmet Özdeniz'in naaşı yapılan otopsi sonrası yarın memleketinde defnedilecek.

Sapığın can güvenliği yokmuş!

Yalova’da sokakta oynarken kaybolan ve dün cesedi bulunan 6 yaşındaki Eylül U.’nun yapılan ilk otopside tecavüz bulgularına rastlandı.

Gaziantep Bombalı Saldırıda Ölen ve Yaralınanların İsim Listesi

GAZİANTEP patlamasında ölenlerin isimleri belli oldu. 'Canlı bomba' saldırısında yaşamını yitiren 50 kişiden 9'unun otopsi ve kimlik tespiti çalışmaları devam ederken 41 kişinin kimlikleri belli oldu. 5 kiyi ise gözyaşları arasında toprağa verildi.

Karamürsel'de kalp krizi geçiren kadın evinde ölü bulundu

Karamürsel'de kalp krizi geçiren kadın evinde ölü bulundu . Olay bugün sabah saatlerinde Kayacık mah.Amiral cad'desinde kendinden haber alınamayan Hanım Kutun (86) komşuların evine girerek bakması ile ortaya çıktı. Komşularının iddialarına göre yatakta cansız olarak yatan komşularının öldüğünü fark eden komşuları hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdiklerini olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin Karamürsel Devlet Hastanesine götürdükleri Hanım Kutun hastanede yapılan otopsinin ardından kalp krizi sonucu öldüğü tespit edildi.

SON DAKİKA KARAMÜRSEL'DE ŞÜPHELİ ÖLÜM

Ereğli'de oturan 48 yaşındaki Aysel Pilavcı, önceki akşam evinde bir anda fenalaştı. Durumu fark eden Pilavcı'nın yakınları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri Aysel Pilavcı'nın öldüğünü belirledi. Gizli kalp hastası olduğu öğrenilen Pilavcı'nın cansız bedeni daha sonra ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz kadının ölümünün şüpheli bulunması üzerine otopsi yapılmasına karar verildi. Asri Mezarlık’ta otopsisi yapılan Pilavcı’nın neden öldüğü ise adli tıp raporunun ardından netlik kazanacak.