Öys Haberleri

Öys Haberleri

Enver Demirsoysal başkanlıkta yine tam destek aldı

Geçtiğimiz günlerde kendi bölgelerinde yapılması planlanan büyük bir taş ocağı projesine karşı direnen ve yapımına engel olmayı başaran Karamürsel Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği ve başkanı Enver DEMİRSOYSAL, tüm Kızderbentlilerin oybirliği ile görev sürelerini yeniledi.

Taş ocağı yapılsaydı 50 bin ağaç katledilecekti

Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Enver Demirsoysal, “Bölgemize taş ocağı yapılsaydı, Kocaeli’nin iki en büyük merasından biri olan alanın yanına yapılacak ve 50 bin ağaç kesimine neden olacaktı” dedi    

YKS başvuruları için önemli hatırlatma

ÖSYM, 2019-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvurularının bugün sona ereceği uyarısında bulundu.

Karamürsel'de Trafik kazası, 1 ölü "VİDEO HABER"

Karamürsel'de merkez ışıklardan kırmızı ışıkta karşıya geçmek isteyen Hasan Demirsoysal'a tır çarptı.

Karamürsel'de Tır'ın çarptığı adam kurtarılamadı !

Karamürsel merkez ışıklardan karşıya geçmek isteyen Hasan Demirsoysal'a tır çarptı.

Karamürsel'de yaşlı adama tır çarptı

Karamürsel D-130 karayolu merkez ışıklar mevkisinde yolun karşısına geçmek isteyen Hasan Demirsoysal isimli yaşlı adama tır çarptı.

Kızderbent’ten hakem isyanı

28.02.2016 tarihinde saat 14:00'da Hisareyn Stadı’nda oynanan Asarköyspor ile Kızderbentspor maçında hakem triosunun verdiği kararlara kulüp başkanı Erol Akkır isyan etti.

BUGÜN BİRLİK ZAMANI TAKIMINA SAHİP ÇIK KARAMÜRSEL

Karamürsel'in futbolda gurur kaynağı Karamürsel Spor bu gün 20/09/2015 Saat:17:00 Karamürsel İlçe Stadı Karamürselspor - Tavşanlıspor maçında bütün Karamürsel kol kola stada .

Hasan Taşkan, yerlerde sürünüyor!

Hasan Taşkan, yerlerde sürünüyor! Karamürsel’in tanınmış isimlerinden Harita Mühendisi AKP Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Hasan Taşkan’nın tabelası günlerdir yerlerde duruyor.! Atatürk Caddesi üzerindeki iş yerinin dış cephe mantolama olması nedeniyle çalışmaya engel olduğu gerekçesiyle asılı duran tabelanın sökülerek yolun ortasına konmasına Karamürselli vatandaşlar bu tabelayı gördüğünde ‘Hasan Taşkan yerlerde sürünüyor, esprisini yapmaya başlamışlar. Bizden uyarması Hasan bey, hiç olmazsa o tabelayı bir kenara koysanız da seni tanıyanların esprisine maruz kalmasanız!

Karamürsel Spor Namağlup.

2. Küme E Grubu’nda İlçemizde oynanan müsabakalar sonucunda Karamürselspor, Akçatspor’u 9-2 yenerek namağlup şampiyon oldu. Gölcük Asarköyspor ise hükmen aldığı galibiyet ile Play –Off’a kalmayı başardı. İlçemiz Stadı’nda karşılaşan Karamürselspor ile Karamürsel Akçatspor’un mücadelesinde Karamürselspor çok fazla bastırarak adadeta rakibine nefe aldırmadı

Karamürselde oy kullanacak seçmen sayısı açıklandı.

İl Seçim Kurulu, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde oy kullanacak seçmen sayısını açıkladı. Buna göre Kocaeli’de 1 milyon 220 bin 924 bin seçmen var. 2011’de yapılan seçimlerde ise bu rakam 1 milyon 94 bin 965 kişi idi. En fazla seçmen İzmit’te, en az seçmen ise Dilovası’nda bulunuyor.İlçemizde oy kullanacak kişi sayısı ise 40.731 kişi olarak belirtildi.

Şampiyon Karamürsel..

Bu gün sahasında oynadığı karşılaşmada Gölcük Asarköyspor'u 2-0 deviren temsilcimiz puanını 21'e yükseltti. Karamürselspor rakibini 2-0 yenip Şampiyonluğunu ilan etti.Goller Emre Karabela ve Uğur Bayraktar.

Yelken Kulübü Başkanı Toksoy güven tazeledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesinin desteğiyle ilçeye tesisler kazandırıldığını vurgulayan Toksoy, "Bu gururu hep birlikte yaşamanın vermiş olduğu mutluluk, 2009 yılından itibaren sporcularımızın almış olduğu başarılı sonuçlarla artarak devam etmektedir" dedi.

Asarköy liderliği devraldı

Asarköy liderliği devraldı 2. Amatör Küme E Grubu’nda mücadele eden Gölcük Asarköyspor önceki gün deplasmanda karşılaştığı Karamürsel Akçatspor’u 1-2 yenerek grubunda ilk haftayı lider tamamladı