Özgür Haberleri

Özgür Haberleri

Ahmet Çalık önce mazbatasını, sonra makamını aldı!

Devir teslim tamamlandı: "Adam bizi yendi" İlçe Seçim Kurulu Müdürü Abdurrahman Sözgün'den mazbatasını aldıktan sonra Kara Mürsel Alp'in anıt mezarına geçen Çalık, burada dua ettikten sonra Belediye binasına geçti.

Ahmet Çalık, birlikte başaracağız dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

Ahmet Çalık, Tepeköy Mahallesi'nde coşku ile karşılandı

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, "Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz."

CHP'li adaylar kendilerini Ankara'da tanıttı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yaklaşırken, CHP Ankara'da aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Karamürsel halkı ve esnafı emniyet yetkililerine seslendi

Karamürsel halkı ve esnafı ilçede her geçen gün hızla çoğalan ve nedense bir türlü çözülemeyen hatalı park ve aşarı ses nedeni ile Karamürsel Emniyeti yetkililerine seslenerek

Zulme Karşı Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın ikinci tur oylamasında Manisa Milletvekili Özgür Özel genel başkan seçildi.

Sigara ve alkole yine zam!

Sözcü Gazetesi Sözcü Plus Haberler - Ekonomi Alkol ve sigaraya büyük zam Geçen ay başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaraya dün itibarıyla 5 lira daha zam geldi. Sigaraya gelen zamların süreceğine işaret eden Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yüzde 25-30 oranında bir zammın da alkole geldiğini duyurdu. SOZCU.COM.TR Yayınlanma: 10:17 - 04 Temmuz 2023 Güncellenme: 11:04 - 04 Temmuz 2023 Alkol ve sigaraya büyük zam Sigara ve alkol ürünlerine bir zam daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sene başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaranın, haziran ayı başında 5 TL daha zamlandığını anımsatarak “Dün itibarıyla bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu” dedi.

Karamürselli öğretmenler İspanya'da

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokul Müdürü Muammer Aksoy, Müdür Yardımcısı İsmail Satır, öğretmenlerden Fuat Uzunca, Burak Yelken, Tuğba Yiğit, Özcan Aslan ve Özgür Yılmaz

Seçim bitti ama Ahmet Çalık hala sahalarda!

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerinde çok az bir fakla seçimi kaybeden Ahmet Çalık seçimin üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala sokaklarda, esnaf ve vatandaşın yanında.

Sahipsiz Karamürsel! Kimse sormuyor bu paralar nereye gitti diye?

Defalarca açıldı: 12,6 milyon lira harcanan gölet yeniden ihale ediliyor.

KOCAELİ’DE GAZETECİLİK İŞTE BU KADAR

Karamürsel Dal-Çık inşaatı ikinci bahara kaldı. Rezillik olduğu gibi duruyor.

Dövülen kadını kurtarmak isterken katil oldu! Kadir için kampanya başlatıldı

Konya’da eşini döven Özgür Duran’ı engellemek isterken ölümüne yol açan ve tutuklanan Kadir Şeker’in serbest kalması için Twitter’da “#kadiricinadalet” etiketiyle sanatçılar, siyasetçiler, kadın hakları savunucuları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar, kampanya başlattı.

Mini etekli genç kızı gören yaşlı adam otobüsü karakola çektirdi

Halk otobüsüne binen Mehmet T., aracın ön yolcu koltuğunda oturan mini etekli, askılı tişörtlü genç kızı görünce bir anda kendini kaybetti.

VALİ AKSOY'DAN,10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'dan 10 Ocak Çalışan Gzeteciler günü için bir mesaj yayımladı. Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır.

Halıdere'yi yasa boğan ölüm

Halıdereli Özgür Dağ (23) isimli genç kendini ağaca asarak intihar etti. Alınan bilgilere göre Kandıra’da ormanda işçisi olarak çalışan Özgür Dağ kendini ağaca asarak intihar etti.

İzmit Körfezi’nde 7/24 çevre denetimi sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Körfezi’nin temizlenmesi, atıklardan arındırılması ve korunması için gece gündüz demeden çalışıyor.

Son dakika... Adliyede dehşet. 1 polis şehit, CHP'li avukat yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan adliyede 1 polisi şehit etti, CHP Meclis Üyesi Avukat Özgür Aksoy’u yaraladı.

İftar yemeği hazırlarken, karışan eşini bıçakladı

Dün akşam Körfez İlçesi’nde iftar için yemek hazırlayan Kübra G., tartıştığı eşi Özgür G.’ye elindeki bıçakla saldırdı. Kolu ve bacağından yaralanan Özgür G., hastanede tedavi altına alındı.

Şehit ateşi Gölcük’e düştü

Gölcük’ten bir süre önce şark görevi için Şırnak’a giden polis memuru Özgür Korkmaz, trafik kazası sonucu şehit düştü.

Karamürsel ihale ilanı

Kocaeli İli, Karamürsel İlçesi, Camii Atik Mahallesinde bulunan ve tapunun 3 pafta, 95 ada, 1 parselinde bulunan ve Vakıflar Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Karabali Camii

CHP Karamürsel Belediye meclisine soru önergesi verdi

Kasım ayındaki Meclis toplantımızda Sayın Belediye Başkanımızın yapılması düşünülen yeni çarşı içi trafik düzenlemesi ile ilgili yapmış olduğu bilgilendirmeden

Kayseri'deki saldırı... Şehitlerin ve yaralıların isimleri açıklandı!

Kayseri’de bu sabah teröristlerin çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 13 asker ile yaralanan 56 kişinin kimlikleri belirlendi.

Vali Güzeloğlu'ndan en acı açıklama

Kayseri'deki hain terör saldırısında Özgür Kocaeli gazetesi çalışanlarından Hüseyin Özen'in oğlu Abdulsamet Özen ve Körfezli Raşit Yücel şehit oldu.

Atme çadır kentine bombalı saldırı

Suriye'nin Türkiye sınırındaki Atme çadır kentinde, Özgür Suriye Ordusu'nun nöbet değişimi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda 20'den fazla kişi hayatını

GANO EXCEL TÜRKİYE - SAĞLIK & İŞ FIRSATI (BAYİLİK) SUNUMU

Sağlık, Başarı, Maddi Özgürlük. Ganoexcel ile Şimdi Türkiye'de!.. MUCİZEVİ ÜRÜNLERİ VE AYRICALIKLI KAZANÇ SİSTEMİ İLE GANOEXCEL DE BULUŞALIM!

ABD ile Rusya arasında varılan ateşkes anlaşması yürürlüğe girdi

Rusya, Türkiye'nin Suriye'de desteklediği Özgür Suriye Ordusu'nun Kürt güçlerini vurmayı bırakması gerektiğini açıkladı.

Emniyet Uyardı: 6-7 Ekim Tarzı Olaylar Çıkarabilirler

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük bahanesiyle 6-7 Ekim tarzı eylemlerin yapılabileceği yönünde polislere uyarıda bulundu.

PKK'NIN GAZETESİ KAPATILDI

Terör örgütü PKK'nın Gazetesi, İstanbul 8. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından kapatıldı.

OHAL kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

Demokrasi, hukuk, özgürlükleri koruma ve güçlendirme amacıyla 3 ay süreyle olağanüstü hal (OHAL) uygulanmasına yönelik karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.