Zulme Karşı Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. Karamürsel Saadet Partisi ilçe binası önünde gerçekleştirilen programda konuşan Sağlam, İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

İsrail güçten anlar.

İsrail’in güvenliğini tesis edecek her bir adıma dün olduğu gibi bugün de karşı çıkıyoruz. Sivillerin tahliyesi adı altında Gazze’nin insansızlaştırılmasını kabul etmiyoruz! Vatanlarına sahip çıkan ve Müslümanların onurunu kurtaran Hamas’ın mücahitlerine selam gönderiyoruz. !

Gazze’yi Siyonistlerin emellerine terk etmeyeceğiz! Mazlumları asla sahipsiz bırakmayacağız. Ant olsun ki, emperyalizmin ve siyonizmin tuzaklarını boşa çıkaracağız!

Ant olsun ki, herkes sussa biz susmayacağız!

Katılımlarından dolayı Karamürsel halkımıza teşekkür ediyorum, dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN