Ahmet Çalık, birlikte başaracağız dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

Yalakdere ve Tepeköy mahalle sakinleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu, Karamürsel Belediye başkan adayı Ahmet Çalık, KBB adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı'nın büyük bir coşkuyla karşıladılar.

Yıldızlı, Tepeköy mahallesinde yaptığı konuşmada, "Emekli maaşıyla geçinemeyenleri, tarım işçilerini ve köylüleri biliyoruz. Yaşanan hayat pahalılığına karşı çözüm, bu iktidarı değiştirmek ve sosyal devlet anlayışına geçmektir. Bu değişimi sandıkta gerçekleştireceğiz ve Karamürsel'de gerçek belediyeciliği yaşayacağız." dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ise Yalakdere’de yaptığı konuşmada, "Kocaeli, Türkiye'nin en büyük sanayi bölgelerinden biridir ancak milli gelirden hak ettiği payı alamamaktadır. Kaynakların doğru kullanılmasıyla Kocaeli'nin hiçbir sorunu kalmaz." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çalık ise Tepeköy ve Yalakdere’de yaptığı konuşmada, "20 yıldır Karamürsel’i mutlu edemeyenler bugün gelip mutlu mesut yapacaklarını söylüyorlar. Belediye yönetmek sadece makamda oturmakla olmaz, bilimsel yöntemlerle çalışmak gerekir. Karamürsel Belediyesini yönetmek için ilk işimiz bilim insanlarıyla birlikte yol haritamızı oluşturmak olacak." şeklinde konuştu.

Tepeköy ve Yalakdere halkı, değişime hazır olduklarını göstermek için meydanları doldurarak büyük bir destek verdiler.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 6

  • Kerim | 07 Mart 2024 13:34

    Çalık kazanabilecek aday olsaydı geçen dönem kazanırdı. Kimse kimseyi kandıramaz. Bu kaar desteğe rağmen kazanamadıysa yönetimi değiştirecek adam Çalık değildir. Saadetin adayına bir bakın anlayacaksınız

  • Kadir | 05 Mart 2024 05:23

    DEM le gezip vatansever edaları ahmak bı başka değil mi çakma ATATÜRK çüler

  • Serdar YILMAZ | 05 Mart 2024 04:29

    Tolga , biraz kitap okuyup ufkunuzu genişletin. Hilafet geri gelse en çok zararı sıradan halk çeker. En başta da bu hilafet geri gelsin diye sıradan halktan olanlar. Çünkü en tepedekinden aşağıya doğru adam kayırmaca bu sefer çok daha fazla olacak. Bilmem kimin yakınına vs birşey yap veya de bak o zaman neler olacak. Ah bee ahhh. Okumuyorsunuz.

  • Hikmet | 04 Mart 2024 21:53

    Bu sefer tamam, Ahmet Çalık Kazanacak, Karamürsel Kazanacak

  • Saffet Gülnar | 04 Mart 2024 19:12

    Karamürsel de değişim şart akp ile buraya kadar Ahmet Çalık bu defa tamamdır

  • Tolga | 04 Mart 2024 17:23

    Ahmet Bey buraları okuyormusunuz bilmiyorum ama ömründe chpye oy vermemiş Bir ak partili olarak ilk defa bu seçimde size oy verecektik ailecek samimiyetiniz güleryüzlülüğünüz halkla iç içe olmanız projeleriniz için taki 3 mart hilafetin kaldırılışını instagram hesabınızdan hikayenizden kutlamanıza kadar sosyal medya hesaplarınızı kim yönetiyor bilmiyorum ama büyük hayal kırıklığı yaşattı bizde kendi kendimizi avutuyormuşuz onu anladım zihniyet aynı zihniyet değişmiyor malesef

BUNLARA DA BAKIN