Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

GRUP BAŞKANVEKİLİ KAYA KATILDI

31 Mart'ta yapılacak 2024 Yerel Seçimleri öncesinde Saadet Partisi Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimden kazanan taraf olarak çıkması halinde hayata geçireceği projeleri ilan etti. Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki toplantıda projelerini açıklayan Belediye Başkan adayı Akbaba'yı Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya, Saadet Partisi İl Başkanı Halil Kayın, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nurettin Çelik, Belediye Meclis Üyesi adayları, partililer, eş, dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. Akbaba projelerini açıklarken program sonunda Belediye Meclis Üyesi adayları da sahneye çağrıldı.

BARAJIMIZ ÇEVRESİNE TESİSLER KURACAĞIZ

Projeleri açıklayan Belediye Başkan adayı Murat Akbaba şunları söyledi: "Karamürselimiz eşsiz doğasıyla 12 ilçe arasında parlayan bir inci. İncimizin sorunlarına getireceğimiz çözümleri hazırladık. Karamürsel kadar güzelliklere sahip başka ilçelerimiz var. Örneğin Başiskele'deki Yuvacık Barajı. Barajla Başiskele yıl içinde binlerce turisti ağırlıyor ve kazanç ilçeye kalıyor. Bizim de benzer bir bölge var, İhsaniye Barajı. Göreve geldiğimiz takdirde barajımız çevresine tesisler kuracağız ve ilçemize değer katacağız.

GENÇLERİMİZİ UYUŞTURUCU BATAĞINDAN UZAK TUTACAĞIZ

Kamp alanları kurarak ilçemize turizm geliri sağlayacağız. Parkur alanları kuracağız, go-kart, zipline gibi alanlar kurarak gençlerimizin enerjisini atmasını sağlayacağız. Karamürsel sportif faaliyetlerde büyük başarılar elde etmiş ama spor tesisleri bakımından eksiklerimiz var. Eksikleri gidereceğiz. 'Güreş' denildiğinde akla ilk Karamürsel gelecek. Çocuk geliştirme merkezi kuracağız. Çocuk parklarımızda güvenliği arttıracağız. Gençlik ve yaşam merkezleri inşa edecek, gençlerimizin hizmetine sunacağız. Gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutacağız.

BELEDİYE BİNAMIZ ÖNCEKİ BİNAMIZ OLACAK

Halk Ekmek noktalarını arttıracağız. Atış poligonu çevresinde güvenliği arttıracağız. Belediye sosyal tesisleri artacak, uygun fiyatla hizmet verecek. Karamürsel AVM'sini kuracağız. AVM, Karamürsel Belediye Binası'nın dönüşümüyle olacak. Belediye binamız sahile komşu önceki binamız olacak. Esnaf da bunu istiyor. Vatandaşımız parasını İzmit'te harcayarak ilçeye geri geliyor. Karamürsel'imiz güzel bir AVM'ye kavuşacak. 5 adet Karamürsel'e gelmesi gereken marka var, bu AVM'ye bu markalar gelecek geri kalan dükkânları da esnaf alacak.

ÜCRETSİZ ÖĞRENCİ SERVİSİ HİZMETİNE BAŞLAYACAĞIZ

Kapalı pazar alanlarını ilçemize kazandıracağız. Hayvan barınağını sahilimizden taşıyacağız. İnşaat ruhsat bedelleri uygun fiyata çekilecek. 100 metrekareye kadar tek katlı yapılar için ruhsat bedeli alınmayacak. Barınma ihtiyacı önümüzdeki dönemde çok daha büyük problem haline gelecektir, bunun önüne geçeceğiz. Kentsel dönüşüm destek birimi kuracağız. Ücretsiz öğrenci servisi hizmetine başlayacağız. Köyde yaşayan vatandaşlarımız için pazar yerleri kuracağız, pet şişe dönüşümüne önem vereceğiz.

 

KARAMÜRSEL'E TELEFERİK KAZANDIRILACAK

Çöp kutularımızın dışlarını temiz tutmak adına yıkayacağız. Emekli evleri kuracağız. Kültür ve turizm seyahatleri düzenleyeceğiz. Konuk evimiz olacak. Kapalı ve katlı otoparklar inşa edeceğiz, kentteki sorunu çözeceğiz. Vizyon ortaya koymaya çalışıyoruz ve bu kentin güzelliğinin farkında olduğumuz için 'Neden teleferik yok' diye sorabiliriz. 10 milyon dolara teleferik yapılabilir, milli görüş belediyeciliğiyle Karamürsel'e teleferik kazandırılacak. Lavabo ve bebek bakım odası sorunumuz var, çözeceğiz."

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 7

  • Ahmet | 08 Mart 2024 11:10

    Murat başkanın eğer sadece akrabaları bu salonu tıkabasa doldurup dışarıda taşırdı ise zaten bu iş bitmiş demek Ercan bey yani ADAM Kazandı beyler Allah utandırmasın yolu bahtı açık olsun

  • Adem | 07 Mart 2024 12:56

    Karamürsel’in şansı inşallah kazanır daha iyisi kocaelide yok benci değil bizci anlatmıyor dinliyor bu arada saadet partisinide kutluyorum bir akpli olarak

  • Kerem | 06 Mart 2024 23:35

    Ne boş konuşuyorsun ya , köprüden atlayacakmış bu kafayla keşke atlasan.

  • Cemil | 04 Mart 2024 20:25

    Hangi köprü? Kazanamasa da Saadet kendi oyunu alır Karamürsel adına pırıl pırıl bir genç

  • Ahmet | 04 Mart 2024 16:50

    500 oy alsin kopruden atlarim

  • Murat | 04 Mart 2024 15:23

    Sizi dinledim projeler harika atmosferde cok guzeldi daha ne istenebilirki guzel seyler olucak

  • İlker | 04 Mart 2024 15:09

    Başarılar diliyorum, neden olmasın

BUNLARA DA BAKIN