Parkı Haberleri

Parkı Haberleri

Osman Aslan Canbaba yine isyan ettirdi!

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın kararları, ilçe sakinlerinde yeniden isyan duyguları uyandırdı. Atandığı 2019 yılından bu yana, ilçe halkı ve esnafıyla bir türlü uyum sağlayamayan ve sürekli sorunlarla karşılaşan Canbaba, bir kez daha vatandaşların öfkesini üzerine çekti.

Kaytazdere Belediyesi Yeni Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Kaytazdere Belediyesi çalışanları için yeni bir dönem başladı. Hizmet-İş Kocaeli Şubesi ile Belediye Başkan Vekili Korhan TAN arasında, Belediyemiz Hizmet Parkı'nda düzenlenen özel bir törenle yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Büyükşehir’den Karamürsel’e sentetik buz pisti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de yapılan ve içerisinde sentetik buz pisti de bulunan parkın inşaatı tamamlandı.  

Doğayla sanatı bir araya getiren inanılmaz kadın

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine bağlı Fulacık Mahallesi'nde bir devir açmayı başaran girişimci Aysel Ergül, kurduğu lavanta bahçesi ile sanatı bir araya getirerek inanılmaz bir başarıya imza attı.

Karamürsel Çarşıda Trafik Kazası

Karamürsel'de bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kateryanın otoparkına uçtu.

Hastane otoparkında jandarma ekiplerine ateş açtı!

Kocaeli’den operasyona giden jandarmaya ateş açıldı bir asker yaralandı.

Kocaeli'nde 4 yaşındaki çocuğun oyun parkında ayağı koptu

Alışveriş merkezinde bulunan oyun parkına giden 4 yaşındaki Muhammed Hamza Başaran'ın ayağı, lunapark oyuncağının altında kalarak koptu. Muhammed, hastanede tedaviye alındı.

KARAMÜRSEL'DE CAR WASH AÇILDI

Karamürsel Belediyesi Kent Meydanı Kapalı Otoparkı içerisinde hizmete giren Car Wash bu gün açıldı.

Karamürsel Belediyesi Katlı otoparkı fiyatları aşağı çekti

Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası ve Kent Meydanının altında bulunan 2 katlı kapalı otoparkın ücret tarifesinin çok yüksek olduğu gerekçesi ile bir çok vatandaşın tepki göstermesi sonrası

Karamürsel Belediyesi otopark fiyatlarını aşağı çekiyor

Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası ve Kent Meydanının altında bulunan 2 katlı kapalı otoparkın ücret tarifesi çok yüksek olduğu gerekçesi ile bir çok vatandaşın tepki göstermesi sonrası

Okulların önleri tır parkına döndü veliler isyan etti!

Karamürsel izmik yolu Raufdenktaş caddesi üzerinde bulunan okulların önlerine ve yanlarına çekilen tır, otobüs ve araçlar büyük tehlike saçmaya devam ediyor.

Koskoca ağacı kesiyorlar kimsenin haberi yok!

Geçtiğimiz günlerde gazetemize ulaşan bu fotoğraf bu kadarınada pes doğrusu dedirtti.

Karamürsel Belediyesi Otoparkı Artık Ücretli

Karamürsel Belediyesi  Otoparkına asılan yeni afişte 18.09.2017 Tarihinden itibaren otoparkın artık ücretli olduğu duyuruldu.

Çocuk parkında ölüm tehlikesi

Kocaeli Ulaşlı'da vatandaşlar isyan etti. Sürekli olarak hizmet alamadıklarını iddia eden vatandaşlar burası Gölcük ve Karamürsel'in sınırında fakat ne Gölcük'ten

Karamürsel'de otopark sorunu artık tarih olacak

Kocaeli Büyükşehir belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen, yeni belediye binası ve otoparkının yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlanmış ve bir bölümünün açılışı yapılmıştı.

Bonzai Bağımlısı, Parktan Kaçırdığı 5 Yaşındaki Eylül'ü Tecavüz Edip Öldürdü!

Yalova'da çocuk parkından kaçırılan 5 yaşındaki minik Eylül'ün cansız bedeni metruk bir binada valizin içinde bulundu. Eylül'ü, bonzai bağımlısı M.Ş.A'nın tecavüz edip öldürdüğü iddia edildi.

Son dakika haberi: Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal hayatını kaybetti

12 Nisan günü evinin otoparkında baygın halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede ciddi beyin kanaması olduğu tespit edilen şarkıcı İbrahim Erkal'dan acı haber geldi.

Bu park resmen tehlike saçıyor, aileler çok tedirgin

Karamürsel Kayacık mahallesi Raufdenktaş bulvarı, Ulu cami önün'de bulunan çocuk parkı büyük tehlike saçıyor.

Şehitlerimizin Kimlikleri Belli Oldu

Şehitlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu! İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında iki patlama meydana geldi. Vodafone Arena yakınında ve Maçka Parkı'nda iki patlama oldu

İsmail Yıldırım Açıkladı

Karamürsel'de yapımı devam etmekte olan yani belediye binası ve kent meydanındaki iş yerleri ve oto park kime verilecek ?

Karamürsel'de parklar yenileniyor

Karamürsel'de Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelindeki park revizyon çalışmalarına başladı. Ekipler 4.Temmuz Mahallesinde bulunan İnönü Caddesi

Çocuk Parkı,Tehlike Saçıyor

Altınova Hürriyet mahallesi, Nejat Uygur sakakta bulunan Hürriyet Çocuk Parkında çocuklarını oynamaya götüren vatandaşlar çok dertli. Gazetemizi arayarak ve

Çocuk Parkında Bonzai Komasına Girdi

Karamürsel'de dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda küçük yaşta bir çocuk uyuşturucu komasına girdi.

Karamürsel'de Çocuklara Özel Şenlik

Karamürsel Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuk Şenliği düzenleniyor.

Karamürsel'de sentetik uyuşturucu aldı başını gidiyor

Karamürsel'de bu hafta içerisinde Karamürsel Devlet Hastanesine getirilen yaşları 14 ila 19 arasındaki 7 genç karamürsel'de uyuşturucu neden bukadar arttı sorusunu bir kez daha akıllara getirdi. HER GÜN BİR ÇOK İHBAR Gazetemize gelen ihbarlar doğrultusunda yaptığımız araştırmalarda bu gencecik çocukların gerek ( BONZAİ ) diye tabir edilen uyuşturucu madde gerekse bali ve gaz çekerek komaya girdiklerini bildiren ihbarcılar bu maddeleri kullandıkları yerleri'de adres,adres gazetemize ihbar ettiler. Yaptığımız araştırmalar sonucu gördüğümüz manzara karşısında hayretler içerisine düştük. GENELLİKLE METRUK BİNALARDA Karamürsel'de özellikle inşaatı durdurulmuş metruk binaları kendilerine mesken tutan bu geçler çevrede yaşayanlara büyük korku veriyorlar.Geçtiğimiz perşembe günü bir çocuk parkında komaya giren daha 15 yaşındaki bir genç mahallenin küçük çocuklarına korkulu anlar yaşatırken güvenlik güçleri ve 112 Acil servisin gelmesi ile hastaneye kaldırıldı.Cuma günü ise yine metruk bir binada uyuşturucu kullandıktan sonra binadan düşen bir genç her kezin kafasın'da ne oluyor bu gençlere sorusunu neden oldu.

Karamürsel'de Akıl almaz kaza imkansızı başaran şoför kaçtı

Karamürsel;'de inanılmaz trafik kazası olay sabah saat 10:30 sıralarında 4 Temmuz mahallesi plaj yolu beyaz saray düğün salonunu otoparkında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre eğerli istikametinden Karamürsel'e doğru gelen 16 HJ 066 Plakalı binek araç bir aracın zor geçeceği ve trafiğe beton bariyerlerle kapalı olan toprak yola girdi ve burada hız yaparak kontrolden çıktı D-130 Karayolu'nu ayıran bariyerlere barptıktan sonra dönen araç denize sadece birkaç metre kala dura bildi araç kaza yaptıktan sonra araçtan inen ve kaçan iki şahsın alkollü oldukları iddia edildi. Olay yerine gelen polisler olay yerinde araştırma başlattı.

Kid's Corner Karamürsel'in İlk ve Tek Çocuk Eğlence Merkezi

Kid's Corner Karamürsel'in İlk ve Tek Çocuk Eğlence Merkezi çok yakında 4 Temmuz Mah. Ferhan Kalyon Sok. Armagaz Karşısın'da hizmete giriyor.Artık çocuklarınızı eğlendirmek için çok uzaklardaki Alış Veriş Merkezlerine gitmenize gerek yok artık Karamürselin'de bir alışveriş merkezi var. Kid's Corner içerisinde oyun salonlarının yanı sıra çocuk sineması ve doğum günü vs. gibi organizasyonları yapılacağı ve sürekli farklı aktivitelerle çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz uzman kadrosuyla çok yakında hizmetinizde.

Karamürsel'de Trafik Kazası 1 Yaralı

Karamürsel girişinde bulunan Altın Kemer Düğün Salonu otoparkında akşam saatlerinde 41 K 9645 Plakalı motosiklet sürücüsü Sinan Sarıtaş (24) Altın Kemer Düğün Salonu Otoparkında Sevir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaldırıma çarpıp takla attı. Kazayı fark eden vatandaşların olay yerine çağırdıkları 112 Acil servisi ekipleri yaralanan Sarıtaşa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Karamürsel Devlet Hastanesine götürdüler. Olay yerine gelen trafik ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Karamürsel'de Engelli Oyun Parkları Engelleri Kaldırdı

Karamürsel'de Engelli Oyun Parkları Engelleri Kaldırdı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel Dereköy Zihinsel Engelliler Beceri Geliştirme Derneğine kurulan park engelleri ortadan kaldırdı.Böylelikle engelli çocuklarımızda diğer akranları gibi parkta kolaylıkla eğlenebilecekler.

Barış Treni İzmite Geliyor

Barış Treni İzmit’e geliyor Barış sürecini topluma daha iyi anlatmak amacıyla hazırlanan, Türkiye’nin en doğusuna kadar gidecek olan Barış Treni, çarşamba günü İstanbul’dan hareket ediyor. Tren, saat 12.00’de İzmit Garı'nda karşılanacak. İZMİT’TEKİ ETKİNLİKLER Barış Treni’ni İzmit’te karşılama ve ağırlama sorumluluğunu İzmit Belediyesi üstlendi. Çarşamba günü trenle gelecek konuklar çözüm sürecine dikkat çekmek için saat 13.30’da Sabri Yallım Parkı’nda fidan dikecek, saat 14.30’da da İzmit Belediye Meclisi Salonu'nda 'Çözüm Süreci' konulu panel düzenlenecek.