Politika Haberleri

Politika Haberleri

Gülümse Kafelerde Çay Fiyatında Büyük İndirim!

İzmit Belediyesi tarafından işletilen Gülümse Kafe şubelerinde çay fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. Daha önce 7,5 TL olarak satılan çayın fiyatı, artık sadece 3 TL'ye alıcı bulacak.

SON DAKİKA HABERİ: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Son dakika haberi! Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Yılın ilk toplantısını yapan PPK, politika faizini 250 baz puan artırarak yüzde 45'e çıkardı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karamürsel'e geliyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 26 Ocak Cuma günü Karamürsel'e ziyaret gerçekleştirecek.

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi: Birlikte Başarıya Odaklandılar

EMŞAV İstanbul İl Başkanlığı Dualar ile açıldı

Açılışa birçok isim, kamu görevlisi, işadamı ve halk topluluğu iştirak etti. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Yaşar Kemal Çamur ile Ak Parti Başakşehir Şehit Gazi Komisyon Başkanı Tekin Sağlam açılışta bulunan EMŞAV İstanbul İl Başkanı Neslihan Vona ile

Mehmet Metin Okur büyük bir başarıya daha imza attı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girmeyi başaran Karamürselli iş adamı Mehmet Metin Okur ödülünü aldı.

FBI'dan FETÖ operasyonu, FETÖ'nün kritik ismini tutukladı

2018 yılı Türk dış politikasını değerlendirme toplantısında FETÖ'nün Güney New Jersey imamının tutuklandığını açıkladı..

Kocaeli'nde AK Kadınlar salona sığmadı

AKP İl Kadın Kolları’nın 5. Olağan Kongresi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımıyla Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Merkez Bankasından Tedirgin Edici Açıklama

MB Başkanı Murat Çetinkaya, 'Enflasyonda belirgin bir iyileşme sağlanana kadar para politikasında sıkılaştırmayı sürdüreceğiz' açıklamasında bulundu.

Twitter’dan kullanıcılara önemli uyarı

Twitter gizlilik politikasını güncellediğini ve yeni kuralların 18 Haziran 2017 tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğini açıkladı.

Yunanistanda KAOS ! Polisler Bakanlığı Bastı

Polisler Maliye Bakanlığı binasını işgal etti.

Karamürsel'de kızını öldüren babanın davası ertelendi

Davacı olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı temsilcilerinin katıldığı dava 1 Şubat 2017 tarihine ertelendi

Pazartesi otobüslere ZAMLI binilecek

Şehiriçi ulaşım tam 2 lira 10 kuruştan 2 lira 30 kuruşa, indirimli tarife 1 lira 60 kuruştan 1 lira 80 kuruşa, öğrenci ise 1 lira 35 kuruştan 1 lira 50 kuruşa yükseltildi.

Türkiye; Almanya, İtalya, Japonya gibi dünya devlerini arkada bıraktı!

Lowy Enstitüsü’nün uluslararası politika araştırmalarında hazırlayıp yayınladığı 2016 Global Diplomasi İndeksi’nde, Türkiye en iyi ağa sahip 6. ülke çıktı.

Ekmek Fiyatları İçin Bakandan Açıklama

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, bakanlığın yeni dönem hedeflerini üç başlıkta topladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Ersoy’a ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy, Yalova’dan gelen misafirlerini makamında ağırladı.

Kamuya 35 Bin Personel Alınacak

2016 yılı bütçe görüşmeleri son hızla sürerken, kamu kurumlarının Maliye Bakanlığı’ndan talep ettiği ve netlik kazanmaya başlayan kadro durumları ortaya çıkmaya başladı.

ADD KARAMÜRSEL BASIN AÇIKLAMASI

ADD KARAMÜRSEL BASIN AÇIKLAMASI                 Bu günlerde uzun sessizliğin ardından, Her gün saldırı  ve şehit haberleri gelmeye devam ediyor yurdun birkaç yerinde aynı tablo yaşanıyor. Güzel şeyler olacak diye başlatılan açılım politikaları terör örgütünün yaralarını sarıp güçlenmesi, şehir merkezlerine de yayılması ile sonuçlandı. Aynı anda birbirinden farklı birkaç merkezde birden hain tuzaklar kurup eylem yapabiliyorlar.

DÜNYADA İLK Tarlalar güneşle sulanacak

Bakanlığa bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü (GAPTAEM) tarafından yürütülen TÜBİTAK-1001 110O541 nolu projesi kapsamında üretilen Mobil Güneş Pili Sulama Makinesi, mobil kullanım ve güneşe göre hidrolik hareket ve panel temizleme üniteleri açısından dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor.

Geliri Düşük Vatandaşın Elektriğini Devlet Destekliyecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Enerji Bakanlığı’nın üzerinde çalıştığı ‘sosyal tarife’ projesi birkaç aya netleşecek.Dar gelirli vatandaşın elektrik faturasının bir bölümü devlet tarafından karşılanacak. Enerji yönetiminden edinilen bilgilere göre mağduriyet seviyesinin tanımlanması ve gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi konusunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan gelecek cevap bekleniyor. Sosyal yardımların kapsamı ve miktarının artırılması kapsamında dar gelirlinin elektrik faturasının bir bölümünün kamu tarafından karşılanması çalışması netlik kazanıyor