Roller Haberleri

Roller Haberleri

Karamürsel'den bir yıldız daha çıktı

Karamürsel'li yetenekli sinema oyuncusu Hüseyin Enes Ulukır, etkileyici performansıyla beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Karamürsel'in gururu olan usta oyuncunun performansı büyük övgü aldı.

Balık sezonu bitiyor

Kocaeli genelinde avlanma yasağının yaklaşmasına rağmen balık fiyatları geçtiğimiz aylardaki seviyelerini koruyor. 15 Nisan’da başlayacak olan yasak sonrasında denizlerde; büyük kayıklar, gırgırlar ve troller ile balık avlanılamayacak 09 Nisan 2022 Cumartesi 15:10 Güncel Kocaeli’de yaklaşık 7 buçuk ay boyunca süren avlanma sezonu 6 gün sonra son bulacak.

Bayram boyunca nöbetçi eczane ve petroller

Karamürsel'de sokağa çıkma yasağının uygulandığı bayram süresince açık olacak olan eczaneler ve petroller şu şekilde.

Karamürsel girişinde sıkı denetimler başladı

Karamürsel istikametine giriş yapmak isteyen vatandaşlar, sağlık kontrolleri ve gerekli evrakları incelenerek ilçeye giriş yaptılar.

Karamürsel Emniyet kuş uçurmuyor!

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler bayram öncesi ilçede belirli noktalarda hem ilçe halkını yaşaya bilecekleri olumsuzluklara karşı uyardı, hemde kontrollerde bulundu.

Karamürsel'de yapılan kontrollerde ceza yağdı

Karamürsel'de trafik ve asayiş kontrollerin'de ceza yağdı Karamürsel'de UKOME ve emniyet ekiplerince yapılan denetim sonucu

Karamürsel'de abart egzozlu araçlara ceza yağdı

Karamürsel’de abart egzoz takan araçlara ve kurallara uymayanlara ceza yağdı. 24 saat içinde yapılan kontrollerde, kurallara uymayan ve araçlarında eksiklikler olan sürücülere çok sayıda para cezası kesildi.

Ahmet Narinoğlu, yeni yıl kontrollerini bizzat denetledi

Karamürsel,Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel'de yılbaşına saatler kala ilçede emniyet müdürlüğü tarafından alınan tedbirleri denetledi.

Karamürsel Devlet Hastanesinde İnsanlar İsyan Etti

Karamürsel Devlet Hastanesinde İnsanlar İsyan Etti gazetemize günlerdir adeta şikayet yağıyor. Karamürsel devlet hastanesinde ortopedi doktoru yok. Neden ? Doktor izine ayrılmış peki bu doktor izinli iken hastaneye gelecek yüzlerce insana kim bakacak ? İnsanlar mübarek ramazan ayında oruç tutmaya çalışırken kontrolleri için bile kilometrelerce uzaklıkta bulunan gölcük veya İzmit'te doktora gitmek zorunda kalıyorlar. Peki nasıl olur'da izine ayrılan bir doktorun ( hastanedeki tek ortopedi cinin ) izine ayrılması üzerine yerine biri konulmaz biz bir anlam veremedik. Bugün Karamürsel Devlet Hastanesine gittiğimizde yaşlı bir amcamız Allah aşkına bu memlekette hiçmi bir büyük adamın yakını hasta olmuyor yada kolunu incitmiyor. Bu memlekette işler siyasetle çözülüyorsa hani bizim siyasilerimiz ? Bu konunun çok acil bir şekilde çözülmesi gerekiyor. Çok acil.

İLÇEMİZDE MERS VİRÜSÜ ŞÜPHESİ

KARAMÜRSEL’DE MERS VİRÜSÜ ŞÜPHESİ İlçemizde yaşayan bir kadın, Karamürsel Devlet Hastanesinde MERS virüsü şüphesiyle karantinaya alındı. İlçemizde yaşayan S.B (66) isimli kadın, akşam saatlerinde yüksek ateş şikayeti nedeniyle Karamürsel Devlet Hastanesi Acil servisine başvurdu. Burada yapılan kontrollerin ardından ve hastanın şikayetleri doğrultusunda S.B., MERS virüsü şüphesiyle gözlem altına alındı. Bir süre önce umreden geldiğini belirten S.B. özel kıyafetli ve maskeli 112 görevlileri tarafından Derince eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Astsubaylıktan siyasete geçti

Milletvekili seçiminde aday olma yani aktif siyasetin içinde yer almak için istifa eden Hakan Fidan, 25 Mayıs 2010’da atandığı MİT Müsteşarlığı görevinde kritik roller üslendi.

Karamürsel Kent Konutta Kırmızı Alarm

04.09.2014 Tarihinde bakımları yapılan asansörlerin tümüne kırmızı etiket vuruldu. Haberini yapalı bir ay oldu. Fakat hala kırmızı etiketleri olan asansörler kullanılıyor. Kocaeli belediyesi ise belediye olarak yaptığımız asansör kontrolleri sırasında uygun olanlara yeşil,uygun olmayan asansörlere kırmızı etiket yapıştırarak bu konuda vatandaşları bilgilendiriyoruz .Kırmızı etiketli asansörlerin de bakımları yapılıncaya kadar hizmet dışı kalması sağlanıyor. Buna rağmen kırmızı etiketli asansörlerin çalıştırılmasından ve olası üzücü bir olaydan birinci derecede bina yöneticilerinin sorumlu olacağını hatırlatmak isteriz.