Saadet Partisi Kocaeli Haberleri

Saadet Partisi Kocaeli Haberleri

Fevzi Utaş taziye mesajı yayımladı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Sayın Hasan Bitmez'in, Meclis çalışmaları esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığına şahit olmuştuk.

Miting sırası Saadet Partisi'nde 100 bin kişi bekliyorlar!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Kocaelililere seslenecek. Miting alanında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Saadetli gençlerden Yemen çağrısı

2015 yılından beri derin bir insanlık krizi yaşanan Yemen için açıklama yapan Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Latif Gökhan Durtaş,” Biz buradan diyoruz ki

Mehmet Özalay'dan önemli basın açıklaması

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mehmet Özalay son dönemde yaşanan olaylar sonrası bir basın açıklaması yayımladı.

Parçalanan pankartı iğne iplikle dikti

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri kapsamında kentin birçok noktasına afiş ve pankart astı. Saldırıya uğrayan bu afiş ve pankartları dikmeye çalışan bir kadın dikkat çekti.

Saadet Partisi seçim hazırlıkları için Bismillah dedi

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 24 Haziran'da yapılacak seçimler için hiç ara vermeden seçim çalışmaları için Bismillah dedi.

Mehmet Özalay, Söz veriyorum belediyeyi alacağız

Karamürsel'de Kongre sürecine giren Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatının ilk kongresi Karamürsel İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.

'Onlar Konuşur, Biz Yaparız değil, 'Biz yaptık ve kaldığımız yerden devam'

Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı Reyhan Şengün; ‘Onlar Konuşur, Biz Yaparız değil, ‘Biz yaptık ve kaldığımız yerden devam’ Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı Reyhan Şengün, Karamürsel’de partili kadınlarla bir araya geldi. Şengün, “Saadet Partisi’ni kadınlar iktidara getirecek” dedi