Sahil Bandı Haberleri

Sahil Bandı Haberleri

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba Halkla Buluştu

Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba, ilçe sahil bandındaki kafelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla bir araya geldi.

Karamürsel'de deniz sahil bandını aştı!

Karamürsel sahil şeridinde deniz sahil bandını aşarak taştı. Vatandaşın korku ile izlediği görüntüler paniğe neden oldu.

Karamürsel sahil bandında tehlikeli kalabalık

Karamürsel'de son günlerde yaşanan provokasyonlara bir yenisi daha eklendi. Karamürsel Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi sahil bandında henüz bilinmeyen bir nedenle toplanan kalabalık gurup paniğe neden oldu... Ayrıntılar geliyor...

Karamürsel merkezde kavga! Çok sayıda polis sevk edildi!

Karamürsel Merkez sahil bandında bulunan kebabçıların önünde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga sonrası, çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi.

Karamürsel yüzme havuzunda son viraja girildi

Karamürsel ilçesi geniş sahil bandıyla zaman zaman su sporlarına ev sahipliği yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de bu sporlara katılacak yeni yeteneklerin yetişmesi için tesisler oluşturuyor.

Karamürsel'de yarı olimpik yüzme havuzu sona geliyor

Karamürsel ilçesi geniş sahil bandıyla zaman zaman su sporlarına ev sahipliği yapıyor.

Uyuşturucu komasına girdi! İnsanlar öldü sandı

Karamürsel'de gece geç saatlerde vatandaşların sahil bandında yerde hareketsiz yatan ve ağzında köpükler olan bir kişiyi öldü zannederek polis ekiplerine haber verdiler.

Alkol içip etrafı rahatsız eden kişiler hastanelik oldu

Olay gece saatlerin'de Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İlhançınar alanında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre İlhançınar alanı sahil bandında bankta oturarak alkol alan

Karamürsel sahile midilli indi.

Karamürsel sahile midilli indi. Karamürsel Kayacık Mah. İsmet İnönü Cad sahil bandında öğlen güneşli havayı fırsat bulan vatandaşlar sahile indiği sırada birden koşarak sahile dalan midilli sahilde bulunan ailelere hem korku, hemde tebessüm yarattı. SAHİBİNDEN KAÇMIŞ Öğlen saatlerinde sahile inen midilli Kayacık Mah. İsmet İnönü Cad zerinde bulunan KARAMÜRSEL SUALTI SPORLARI KULÜBÜ DERNEĞİ çevresinde bir aşağı,bir yukarı koşuşturan midilli sahibinin gelmesi ile sakinleştirilerek sahil bandından çıkarıldı. KİMSE ZARAR GÖRMEDİ Midillinin yarattığı panikten çevredeki halk zarar görmezken sahibi ile midilli arasındaki yakalamacılık görenlerin yüzünü güldürdü.

Karamürsel'in Yeni Cazibe Merkezi Dereköy Sahili 1.Etap Tamamlandı

İlçemizin yeni cazibe merkezi olacak olan Dereköy Sahil bandının ilk kısmı bitti.Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden birisi olan Karamürsel, Dereköy Sahili düzenleme projesiyle eşsiz güzellik ve uzunluktaki sahil güzergahını büyütmeye devam ediyor.

Dereköy sahili Karamürsel'in Yeni cazibe merkezi olacak

Dereköy sahili Karamürsel'e cazibe katacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karamürsel Dereköy Mahallesi’nde yapmış olduğu sahil düzenlemesinin 1. etap çalışmasında sona gelindi. 1. etap 970 metre sahil bandını kapsarken, 600 metre uzunluğundaki plajda vatandaşlar denizin tadını çıkaracak.