Şampiyonluk Haberleri

Şampiyonluk Haberleri

Karamürsel İY, U-18 Ligi Elit A Grubu'nda Şampiyon!

U-18 Ligi Elit A Grubu'nda heyecan dolu maçlar tamamlandı ve son hafta karşılaşmalarının ardından Karamürsel İY şampiyonluğunu ilan etti.

KARAMÜRSEL’İN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK  

Karamürsel yoluna hız kesmeden devam ediyor. 1. Küme Basketbol Ligi’nde mücadele ederek ligin hedefli ekiplerinden İzmit deplasmanını da kazanmayı bildi.

ÇİFTLİKTE HEM BAYRAM, HEM ŞAMPİYONLUK HEYECANI

Karamürsel'in ünlü iş insanı ve Beşiktaş Kulübü eski asbaşkanı Av. Levent Erdoğan pandemi dönemini eşi Cansın Hanım ile birlikte Karamürsel’de sahibi olduğu Satiye Hanım Çiftliği’nde geçiriyor.

Beşiktaş taraftarının şampiyonluk kutlaması kabusa döndü!

Karamürsel'de Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak isteyen bir vatandaşın yaktığı havai fişek elinde patladı.

Karamürsel'in yiğitleri tarih yazıyor

Karamürsel'in yiğitleri Süper Amatör Play-Off Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veriyor, Sırrıpaşa Futbol Kulübü’nü deplasmanda 86’da Ali Rıza ve 90+2’de Enes Metin’in golleri ile 2-0 mağlup etti.

Karamürsel'de yer-gök, sarı-kırmızı

Karamürsel Merkez'de başlayan şampiyonluk kutlamaları kalabalığın büyümesi ile, birlikte taraftarlar önce İlhan Çınar alanına giderek

Son dakika: ŞAMPİYON GALATASARAY!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon Galatasaray oldu! Galatasaray deplasmanda Göztepe'yi Gomis'in golüyle 1-0 yendi ve 75 puanla ligi zirvede bitirdi.

Şampiyonluk kupasını Yıldırım'ın ellerine verdiler

Karamürsel'in başarılı takımı Karamürselspor geçtiğimiz gün oynadığı Play-Off grubu şampiyonluk maçına katılmayan İsmail Yıldırım'ı takıma sağladığı desteklerden dolayı

Karamürsel Taekwondo Şampiyonluklarla Dönüyor

Çanakkale’de düzenlenen Taekwaondo müsabakalarında İlçemizi temsil eden sporcularımız büyük başarılar kazandı.

Karamürsel İdman Yurdu U-16'da Şampiyonluk Yolunda

Karamürsel İY, deplasmanda rakibi 1937 Sekaspor'u 1-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Boksörler'den Başkan'a Şampiyonluk Sözü

Yalova Okullar Arası Lise Gençler Boks Turnuvasında İl Birincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Altınova Anadolu Lisesi Boks Takımı, Başkan Metin Oral’ı ziyaret etti.

Sultanlardan Oral’a ziyaret

Altınova Belediyespor Minikler ve Yıldızlar Voleybol Takımları, Bölge Şampiyonası öncesi Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ettiler. Sarı-yeşilli Sultanların hedefi şampiyonluk

Çamçukur 3 Puanı Kaptı

Amatör Süper Lig A Grubu’nda şampiyonluk için mücadelesine devam eden Çamçukurspor kendi sahasında gerçekleştirdiği maçta MAP.Şener'i 1-0 yendi

Çamçukurspor Averajla ikinci

Amatör Süper Lig A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Çamçukurspor averajla grubunda ikinci.

Naci Keleş’ten Resital

Amatör Süper Lig B Grubu’nun şampiyonluk iddiasını sürdüren...

Çamçukur Farkı 5-0

Amatör Süper Lig A Grubu’nda şampiyonluk için mücadele etti.

Kaymakamlık Futbol Kupasında Finalin Adı Emniyet 2- PTT Oldu

Kaymakamlık Futbol Kupasında Finalin Adı Emniyet 2- PTT Oldu Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında sona gelindi. 18 gündür süren müsabakalarda kıyasıya geçen maçların sonunda Emniyet 2 takımı ile PTT finale adlarını yazdırırken Bankalar ve 100. Yıl takımları da üçüncülük mücadelesi verecek. 18 Mayıs Pazartesi Karamürsel Belediyesi Halı Saha Tesislerinde saat 18.00’de Bankalar-100.Yıl takımı üçüncülük mücadelesinin ardından saat 19.00’da Emniyet 2 – PTT arasında geçecek olan şampiyonluk karşılaşması yapılacak. Karşılaşmaların sonunda başarılı takımlara kupaları törenle verilecek.

Emre Belözoğlu'na saldırı! Silahlar çekildi...

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı. Emre, saldırı anını hurriyet.com.tr'ye anlattı. spor toto süper lig'de dün akşam Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe, bugün bir şok daha yaşadı. Sarı lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, bir açılışa katılmak için Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne giderken, feribotta Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.