Şarkı Haberleri

Şarkı Haberleri

Hande Yener binlerce kişiyi doyasıya eğlendirdi

Hande Yener’den muhteşem konser Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında şarkıcı Hande Yener sahneye çıktı.  

Hatiç yeni albümü ile gündeme bomba gibi düştü

KARAMÜRSEL başta olmak üzere bölge genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen sanatçısı Hatiç, 'Hazırım ben aşkı' isimli şarkısının klibini tamamladı. Çekilen klib sosyal mecralar ve YouTube'de yayınlanması ile büyük bir beğeni topladı.

Haluk Levent, Karamürsel'de binlerce kişiyi coşturdu

Karamürsel’de, sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı ilk pazar gününde gerçekleştirilen Haluk Levent, sevilen şarkıları ile vatandaşları coşturdu.

Başkan Erdoğan'a yeni şarkı, A Tall Man

Yazar ve çevirmen Turgay Evren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yeni bir şarkı yazdı. "Erdoğan, A Tall Man" (Uzun Adam Erdoğan) isimli şarkı AK Parti'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Karamürsel’de muhteşem konser

Muhteşem konser. Karamürsel İleri Musiki Derneği, Ferhan Bal anısına İstanbul Şarkıları adlı unutulmaz bir konser verdi.

4 Temmuz Şenliklerinde Eğlence

4Temmuz Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşu kapsamında düzenlenecek şenlik kapsamında sahne alacak şarkıcılar.

Ozan Doğulu feat. Demet Akalın'dan Yazın Bombası: ''Kulüp''

Ozan Doğulu feat. Demet Akalın'ın, DGL & DMC etiketiyle yayınlanan "130 BPM Forte" albümünde yer alan "Kulüp" isimli şarkısı, video klibi yayınlandı.

İbrahim Erkal Hayatını Kaybetti

Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen şarkıcı İbrahim Erkal, hayatını kaybetti.

Son dakika haberi: Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal hayatını kaybetti

12 Nisan günü evinin otoparkında baygın halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede ciddi beyin kanaması olduğu tespit edilen şarkıcı İbrahim Erkal'dan acı haber geldi.

İsmail Yıldırım inşaat Mühendisleri 61.yılı kutlamasına katıldı

İlimizde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşlarının 61. yıl dönümünü protokol üyelerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapıldı. BÜTÜN PROTOKOL HAZIR BULUNDU İnşaat Mühendisleri Odası, bu akşam kuruluşunun 61. yıl dönümü sebebiyle The Ness Otel’de Haldız İnşaat’ın sponsorluğunda geleneksel balo gecesi düzenledi. Gecede aynı zamanda meslekte 40. Yılını ve 25. Yılını dolduran meslektaşlara plaket ve onur belgeleri takdim edildi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, Mühendisler Odası Başkanı Tolga Ok, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Mimarlar Odası Başkanı Arsal Arısal ve çok sayıda oda üyesi davetli katıldı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapılırken, gece sonunda ise şarkıcı Altay'ın sahne alacağı bildirildi.

Sarıkabadayı, Kocaeli Fuarında konser verecek

Son dönemin en çok dinlenilen ve sevilen pop müzik şarkıcısı ve söz yazarı Soner Sarıkabadayı, konser vermek üzere Kocaeli’de fuara geliyor. Kutsal Toprak ve Unuttun mu Beni gibi birçok albümle tanınan ve sevilen pop müzik şarkıcısı ve söz yazarı Soner Sarıkabadayı, konser vermek üzere Kocaeli Fuarı'na geliyor. Sarıkabadayı, Fuar Müdürlüğü’nün organizasyonu ile 22 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 21.00'de Fuar içi Güneş Sahnesinde sevenleriyle buluşmak için ilimizde olacak.

Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu Engelliler Haftasını Kutladı

Karamürsel Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelliler İlköğretim ve Ortaokulu’nun Engelliler Haftasında öğrencilerin düzenlediği birbirinden güzel etkinliklerle kutlandı. 10-16 Mayıs tarihleri arasındaki hafta “Engelliler Haftası” olması nedeniyle Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelliler İlköğretim ve Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Engelliler Haftası” etkinlikleri düzenlendi. Karamürsel Kültür Merkezinde düzenlenen program İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı ardından okul müdürü Kamuran Ögcem okul hakkında bilgi verirken Karamürsel kaymakamı Ahmet Narinoğlu yaptı konuşmada’ onların dünyasına girdiğinizde öğlesine büyük güzellikler görüyorsunuz ki anlatılamaz bu nedenle engelli annelerin ellerinden öpüyorum dedi. Konuşmaların ardından Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelli okulundaki öğrencilerin hazırladıkları Step, Şarkılar, Skeç, Halk Oyunları, Slayt gösterileri çok beğenilirken zaman, zaman duygulu anlar yaşayan konuklarda oldu. Program sonunda öğrencilerle birlikte konuklara çeşitli ikramlar sunularak etkinlik tamamlandı.

Yıldırım Minik Öğrencilerle Stres Attı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Özel Bonibon Kreş ve Gündüz Bakımevini ziyaret etti. Ziyaret sırasında minik öğrencilerle sohbet eden, öğrencilerin çaldıkları piyano ve söyledikleri şarkılara eşlik eden Başkan Yıldırım yaptığı konuşmada “Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın güzel ortamlarda kendilerini geliştirerek eğitim almaları bizleri memnun ediyor” dedi. Özel Bonibon Kreş ve Gündüz Bakımevi yetkilileri davetlerini kırmayarak ziyaretlerine gelen Yıldırım’a teşekkür ederek, okulları hakkında bilgi verdi.

Aşık Veysel'in ölümünün 42. yılı

Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu, ölümünün 42'inci yılında, Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyündeki mezarı başında anıldı. Sivas Valisi Alim Barut, CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, bazı protokol üyeleri ve Aşık Veysel'in oğlu Ahmet Şatıroğlu ile Cumhuriyet Üniversitesi Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ozanın mezarını ziyaret etti.