Şartları Haberleri

Şartları Haberleri

Karamürsel Belediyesi Personel Alımı Başvuru Şartları

Karamürsel Belediyesi, daimi olarak istihdam edilecek beden işçisi personel alımı için başvuruları almaya başlıyor. Başvuru şartları ve detaylar şu şekildedir:

Altınova İlçesinde İşçi Dairesinde Yangın: Facia Kıl Payı Atlatıldı!

Altınova, Yalova - 25 Ocak 2024 – Altınova ilçesinde, gurbete çalışmaya gelen işçilerin kaldığı dairede çıkan yangın, facia kıl payı atlatılarak kontrol altına alındı. Olay, işçilerin yaşadığı kötü koşulları bir kez daha gündeme getirdi.

Karamürsel'de vatandaş aylardır perişan

Karamürsel hükümet konağı fiziki şartları yetersiz olması nedeni ile yıkılacağı için içerisinde bulunan resmi dairelerin tamamı binadan ayrılmak zorunda kaldı.

Tahir Büyükakın yine memleketinde işleri takipte!

Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nda inceleme gerçekleştiren Başkan Büyükakın,  “Hava şartları bizim çalışmamıza engel olmazsa üç ay gibi bir sürede buradaki inşaat işlemini bitirmeyi hedefliyoruz” dedi. Başkan Büyükakın, ‘’Karamürsel battı çıktıda hedefimiz üç ay’’

500 bin tablet dağıtımı başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler?

500 bin ücretsiz tablet dağıtımı hakkında son dakika haberi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyreltilmiş uygulamalarla yüz yüze ve uzaktan sürdürülecek hibrit eğitim modelinde, öğrencilere destek olmak amacıyla 500 bin tabletin öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

Camilerin açılacağı tarihi açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte şartları uygun camilerden başlanarak camilerin ibadete açılacağını söyledi.

Kocaeli’de 360 bekçi alınacak!

Bir süredir başvuru süreci hakkında resmi mercilerden açıklamalar gelen bekçi alımı için Polis Akademisi Başkanlığı başvuru şartları konusunda bazı detaylar yayımlayacak.

Jandarma Genel Komutanlığı kaç kişi alacak? Hemen başvurun!

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi üzerinde yer alan başvuru sayfasında, yer alan duyuruyla beraber başvuru yapacak vatandaşlar heyecanla şartları araştırmaya başladı

Karamürsel'e 12 yeni derslik yapılıyor

Karamürsel genelinde ikinci dönem tüm okulların tekli öğretime geçileceğinden dolayı ilçe genelinde bulunan ve şartları müsait olmayan dört ayrı okul için toplam 12 derslik yapıldı.

En az lise mezunu memur alımı! Başvuru şartları neler?

Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) en az 60 puan alan lise mezunları için memur alımı yapılacak. Peki KPSS memur alımında şartlar neler olacak? Hangi kurumlar alım yapacak?

Karamürsel'de bütün yollar açık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Kocaeli genelinde soğuk kış şartlarında çalışmalarına ara vermeden devam etti. Ekipler bu kapsamda 24 saat boyunca nöbet tutuyor.

Kimse sokakta kalmayacak "Sizde Arayın" sokakta kimse kalmasın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sokakta yaşayan evsiz vatandaşların soğuk kış şartlarından olumsuz etkilenmemeleri için çalışma yapıyor.

Öğrencilere Üzücü Haber; YÖK KARARINI VERDİ

YÖK, kapatılan vakıf üniversitelerindeki öğrencilerin üniversiteye girmiş oldukları yıl aldıkları puanla yeniden tercih yapacaklarını açıkladı.

Ehliyette Yeni Dönem - Şartları ve İstenen Belgeler

Ehliyetini değiştirmek isteyenlerin nasıl başvuru yapacağı, yeni ehliyetler için gerekli olan belgeler açıklandı.

ARAÇ SAHİPLERİ BU HABERİ MUTLAKA OKUSUN CEZASI 519 LİRA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 2012'de yürürlüğe giren "Araçların Yüklenmesine İlişkin Ölçü ve Usuller ile Tartı ve Boyut Ölçüm Toleransları Hakkında Yönetmelik"e göre, kış şartlarına uygun olmayan, kar lastiği takılmamış araçların yola devam etmelerine izin verilmeyecek. Kurala uymayan araçların işletmecilerine 519 lira ceza uygulanacak.

Yelken Yarışlarında Karamürsel Yelken Kulübü farklılığını yine ortaya koydu;

Yarışlara, Bayramoğlu Yelken Kulübü, Çayırova Şişecam Yelken Spor Kulübü, Karamürsel Yelken Kulübü, Deniz Eğitim Komutanlığı - Deniz Gücü Yelken Takımı, İzmit Yelken Kulübü, Körfez Yarımca Yelken Kulübü sporcuları katıldı. İki gün süren yarışlarda yelkenciler zorlu hava şartlarında mücadele ederek, yarışları tamamladılar.

Karamürsel Emniyeti Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümünü buruk kutlandı

Polis Haftası kutlamaları nedeniyle Karamürsel Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtında düzenlenen törene İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, Yardımcısı Cenk Bozdağ, baş komiser, komiserler, polisler ve memurlar katıldı. Olumsuz hava şartlarına rağmen Karamürsel Hükümet Konağının önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyularak saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan tören daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında devam edildi. Makamında gazetecileri kabul eden Karamürsel Emniyet Müdürü Coşar Özler, halkın güvenini sağlamak, halkın huzur içinde yaşaması için ellerinden gelen bütün çabayı sarf ettiklerini belirterek, hizmetleri yerine getirirken de dayanışma ve adalet anlayışı içerisinde olduklarını söyledi. İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler’in makamına gelen Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Daire amirlerinin tebriklerini kabul etti.

"Evlenme ehliyeti belgesi" Alınmadan Evlenilmeyecek

Resmi gazetede yayınladı Bakanlar Kurulu, evlenmek için "evlenme ehliyeti belgesi" alma zorunluluğu getirdi. Resmi gazete’nin bugünkü sayısında yer alan Bakanlar Kurulu kararında, Evlendirme Yönetmeliğinin 2 nci maddesinin birinci fıkrasına, "Evlenme ehliyet belgesi: Kişinin evlenme anındaki milli hukukuna göre evlenme ehliyeti ve şartlarının yer aldığı ve evlenmeye sakınca bulunmadığını gösterir belgeyi" alınması gerektiğine ilişkin bent eklendi.