Seçmen Haberleri

Seçmen Haberleri

Ercan Reyhanlı, Gençlerle Buluştu

AK Parti Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Ercan Reyhanlı, yerel seçimler öncesi gençlerle bir araya geldi. Etkinlik, Kaytazdere'nin geleceğine yönelik plan ve projelerin genç seçmenlere aktarılması amacıyla düzenlendi.

Yeniden Refah Partisi Ali Osman Aydın dedi

Yeniden Refah Partisi'nden Karamürsel Belediye Başkan Adayı Olarak Ali Osman Aydın Açıklandı

Ahmet Çalık geleceğin Karamürsel'ini anlattı

Ahmet Çalık, Birol Öztürk'ün Canlı Yayın Konuğu Olarak Seçmenlerle Buluştu

2024 Seçmen listeleri asıldı! Kontrol etmek için hemen tıklayın!

2024 Seçim takvimiyle muhtarlık seçmen listeleri askı tarihi belli oldu. Peki, YSK seçmen kaydı nasıl sorgulanır, nerede oy kullanacağım? İşte, YSK Seçmen kaydı sorgulama ekranı 2024 ve konu hakkında detaylar...  

İlçe ilçe seçmen ve sandık sayısı

Karamürsel’de 2 bin 994 yeni seçmene rağmen sandık sayısı aynı kaldı. Karamürsel’de 142 sandıkta toplam 45 bin 969 seçmen oy kullanacak.

Kocaeli genelinde seçmen listeleri askıya çıkıyor

Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için geri sayım devam ediyor. Muhtarlar, seçim listelerini teslim almaya başladı. 20 Mart Pazartesi günü itibari ile Kocaeli genelinde mahalle muhtarlıklarında seçmen listeleri askıya çıktı

AKP, Kocaeli'de en az kaybı Karamürsel'de verdi! Peki diğer ilçeler?

AKP Kocaeli’de başarılı oldu mu? 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde alınan oy oranları, 24 Haziran’da ne kadar düştü? Hangi ilçede ne kadar düşüş yaşandı? Tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Karamürsel'de sandıkların hepsi açıldı, tüm sonuçlar

Karamürsel'de 24 Haziran seçim sonuçlarının çoğunluğu belirlendi. 42745 seçmenin bulunduğu Karamürsel'de sonuçlar.

Kemal Kılıçdaroğlu seçmene seslendi

Kılıçdaroğlu: Islak imzalı tutanakları alana kadar sandıkları terk etmeyin. "Yarın umarım güzel bir Türkiye'ye uyanmış olacağız"

Muharrem İnce bugün Kocaeli’de

Yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli’deki seçmenlere seslenecek olan Muharrem İnce bugün ilimize geliyor

Karamürsel'de seçmen kağıtları dağıtılmaya başladı

Karamürsel Hükümet Konağında seçmen kağıtları dağıtılmaya başladı.

Karamürsel'de ilk sayımı biten sandık sonucu

Türkiye'nin geleceği için bugün çok önemli bir oylama yapıldı. Karamürsel'de toplam 124 sandıkta 42114 seçmen oy kullandı.

İlçemizde saat 08:00 itibarı ile oy kullanılmaya başlandı

İlçemiz’de toplam 124 sandıkta 42114 seçmen oy kullanacak. Oy kullanma işleminin başladığı saat 08:00’den itibaren Karamürselli vatandaşlar okullara giderek oy kullanmaya başladı.

Nerede Oy Kullanacağım? YSK Seçmen Sorgulama Sistemi

YSK'nın seçmen sorgulama sisteminnden, nerede ve hangi sandıkta oy kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. 16 Nisan'da yapılacak referanduma sayılı günler kaldı.

YSK seçmen sorgulama! Nerede oy kullanacağım? Seçmen sorgulama

Seçmen listeleri askıya çıktı. Vatandaşlar bugün nerede oy kullanacaklarını öğrenebilecekler.Sizler de nerede oy kullanacağınızı merak ediyorsanız haberimizde.

İlçemizde saat 08:00 itibarı ile oy kullanılmaya başlandı

İlçemiz’de toplam 131 sandıkta 41239 seçmen oy kullanacak. Oy kullanma işleminin başladığı saat 08:00’den itibaren Karamürselli vatandaşlar okullara giderek oy kullanmaya başladı. Karamürsellilerin sabahın erken saatlerinde itibaren seçime ilgisi yoğun görünüyor.

Karamürsel'de seçmen sayısında 3 ayda büyük artış

Karamürsel’de 3 ay içinde 484 seçmen artışı oldu 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde 54 milyon 75 bin 851 seçmen, cezaevlerinde kurulacak 358 sandıkla 175 bin 6 sandıkta oy kullanacak. Karamürsel’de ise 39 sandık bölgesindeki 128 sandıkta 41 bin 239 kişi oy kullanacak.

Karamürsel Ak Parti Sözcüsünden Uğurluya Yanıt

Sayın fedai uğurlu Karamürsel'de CHP ilçe Başkanlığı yapmış biri olarak yaptığı açıklamayı hem manidar hemde düşünmeden düşünemeden verilmiş siyasi bir cevap olduğunu söylemeliyim.Her siyasi parti gibi AKP’nin seçim bildirgesini demokratik bir ortamda dağıtılmasına hiçbir sözüm yok, fakat bu bildirgelerin içerisine onurlu geçmişi olan Türk halkına hakaret eder gibi bir balon ve de kahve konulmasını hakaret olarak algılıyorum’ sanırım fedai bey balonu kendi için konduğu sandığı için hakaret olarak algılamış hatırlatmak isterim ki o çantada AK PARTİ seçim bildirgelerinin bulunduğunu ve çantaya balonların çocuklar için kahve ise hatırı olduğu içindir ki şunu da hatırlatmak isterim uğurlu beye İzmir'de CHP evlerin kapısını gönüllülerle çalarak. Gönüllüler Genel Merkez'in gönderdiği, üzerinde "Yaşanacak bir Türkiye" yazılı 5 bin adet tişörtü giyip, şapkaları takarak evlerin kapısını çalarak. Gönüllüler, özellikle CHP'ye oy vermeyen seçmene gidip 20 gramlık poşetler halinde Türk kahvesi ikram edecek ve "40 yıllık hatırımız kalsın, oyunuzu bize verin"dediği zaman sanırım CHP liler insanlara hakaret etmiş oldu uğurlu beyin demesine göre ve bunu eleştirmiyorsa sayın uğurlu bey Karamürsel'de dağıtılan poşetin ve kahvenin eleştirisini yapmamalıdır şahi kişiliğine genel olarak bilindiği gibi asabi ve karşısındaki insanı dinlemez tavrına uygun sivrilikte bu yorumu yaptığını düşünüyor ve son olarak şunu söylemek istiyorum bir kahvenin hesabı olmaz kırk yıllık hatırı olur fedai bey. AK PARTİ Karamürsel tantım medya başkanı. Mustafa Çelik

Nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz?

Nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz? Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçmen sorgulama sistemi erişime açıldı. 1 Kasım genel seçimlerinde nerede oy kullanacağınızı internet üzerinden öğrenebilirsiniz. NEREDE OY KULLANACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Mestut Çetinkaya Cevabını sosyal paylaşımdan verdi.

Karamürsel Belediye Başkanımız Bir Mektup Yazar seçmene; Der ki bu mektubunda; Siyonist güçlere ve onların uşaklarına hadlerini bildirelim Aramıza sokulmak istenen her türlü nifak tohumu söküp atalım, Tek Millet haline gelelim,

İsmail Yıldırım'a bir tepkide Karamürsel CHP Kadın Kolları başkanı Zuhal Öztorun'dan geldi;

İsmail Yıldırım'a bir tepkide Karamürsel CHP Kadın Kolları başkanı Zuhal Öztorun'dan geldi; 'Bana hangi sıfatla bu mektup gönderiliyor' Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın imzasıyla Karamürsel'de bulunan 41 bin 230 seçmene tek, tek tamamıyla siyasi mektupla ile bilindiği üzere Karamürsel Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı İsmail Aydın ve Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy'dan İsmail Yıldırım'a çok sert tepki gelmişti. Şimdide Karamürsel Cumhuriyetçi Hareket Partisi (CHP) Kadın Kolları başkanı Zuhal Öztorun'dan geldi. Öztorun, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım bu sorumsuzca ve de lüzumsuz harcamayla adıma gönderilen bu mektup bana hangi sıfatla gönderildi diyerek tepki gösterdi.

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde Karamürselimizde bir siyasi parti başkanının, Karamürsel Belediye Başkanımızca Karamürsel’de bulunan tüm seçmenlere gönderilen mektuplarla ilgili olarak yaptığı, kendi siyaset anlayışını yansıtan cümlelerin yer aldığı basın açıklamasını ibretle okumuş bulunmaktayız.

Karamürsel'de Seçmen Listeleri Askıya Çıktı

Koalisyon görüşmelerinin sonuçsuz kalmasının ardından alınan kararla 1 Kasım'da yapılması kararlaştırılan genel seçimlerde oy kullanacak olan vatandaşların seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıktı. Mahalle muhtarlıklarına gelen vatandaşlar seçmen listelerinde isimlerinin olup olmadığını kontrol ediyor.

YSK'nın taslak seçim takvimi hazır

Yaklaşık 59 milyon seçmen, 1 Kasım Pazar günü sandık başına gidecek. YSK'nın taslağında erken seçimle ilgili öngörülen tarihler şöyle... Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) siyasi partilerin görüşüne sunduğu taslak seçim takvimi açıklandı. Yaklaşık 59 milyon seçmen, 1 Kasım Pazar günü sandık başına gidecek. YSK'nın taslağında erken seçimle ilgili öngörülen tarihler şöyle:

CHP Kocaeli Milletvekilleri Karamürsel İlçe Teşkilatına Teşekkür Etti

CHP Kocaeli Milletvekilleri Karamürsel İlçe Teşkilatına Teşekkür Etti CHP’li Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet , Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile birlikte il başkanı Cihat Altunyuva ile birlikte Karamürsel İlçe başkanlığına gelerek ilçe teşkilatına ve üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundular CHP’li Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile birlikte Karamürsel İlçe başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulunarak, CHP’nin 45 gün sonra iktidar olacağını belirterek, “Yolsuzlukların hesabını sormadan AKP ile koalisyon yapmayız” dediler. CHP Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP il Başkanı Cihat Altunyuva, Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, CHP Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun, belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından ilgiyle karşılanan milletvekilleri, gündemde yer alan ve CHP tabanı tarafından hoş karşılanmayan CHP-AKP koalisyonunun mümkün olmayacağını açıkladılar. Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar açılış konuşmasını yaparak ‘Oylarımız artış içerisinde ve kalıcı oldu. Artık oylarımızı kilitliyoruz. Seçmenlerimiz sizlere şans vereceğiz diyor. Beklentim Karamürsel belediyesini almak ve Karamürsel haklıda bizlere destek vereceklerine inanıyorum dedi. Daha sonra Kocaeli CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, yorucu

Karamürsel'de Mahalle,mahalle seçim sonuçları

İlçemizde 2011 yerel seçimlerinde 16.478 bin oy alan AK Partiye bu kez 15.942 oy çıktı. Geçersiz oy sayısının fazlalığı ise gözlerden kaçmadı 40 bin 755 seçmenin yer aldığı ilçemizde , 34 bin 916 kişi sandığa gitti, 817 oy ise geçersiz sayıldı. AK Parti 15 bin 942 oy alırken, bir dönem Karamürsel’i ‘kale’ olarak gören Demokrat Parti sadece 93 oy alabildi. Bağımsız aday Kadir Yıldırımer’e ise sandıklardan sadece 2 oy çıktı. İLÇEMİZDE SANDIĞA GİDENLERİN SAYISI DÜŞTÜ İlçemizde sandığa gitmeyen seçmen sayısı ise 5 bin 839 oldu. Peki bu sandığa gitmeyenler yöneticilere neyin mesajını vermek istedi. Bu kadar büyük bir kitle neden oy kullanmadı.

Karamürsel'de oy verme işlemi sabah erken saatlerinde başladı.

Karamürsel’de oy verme işlemi sabah erken saatlerinde başladı. Karamürsel’de oy verme işlemi devam ederken oy vermeye giden vatandaşların ve sandıkların görevlilerin sakinliği gözlemlendi. 128 SANDIKTA Bugün saat 08’den itibaren milletvekili seçimine, Yurt içinde 53 milyon 765 bin 231, yurt dışında ise 2 milyon 867 bin 658 seçmen sandık başına giderken Karamürsel’de 40.755 kişi 128 sandıkta oy kullanmak için sabah erken saatlerden itibaren sandıklarına giderken vatandaşların ve sandık görevlilerin sakinliği gözlemlendi.

Karamürsel'de 10 ayda 563 kişi seçmen artış oldu

7 Haziran Pazar günü yapılacak milletvekili seçimine, Yurt içinde 53 milyon 765 bin 231, yurt dışında ise 2 milyon 867 bin 658 seçmen sandık başına gidecek. Türkiye, 25. dönem parlamentosunu belirlemek üzere 7 Haziran 2015 tarihinde sandık başına gidip oy kullanacak. Yurt içinde 53 milyon 765 bin 231, yurt dışında ise 2 milyon 867 bin 658 seçmen bulunuyor. Seçim tarihine kadar 18 yaşını dolduran yurt içinde 1 milyon 47 bin 192, yurt dışında 56 bin 66 yeni seçmen de oy kullanacak. Buna Göre Karamürsel’de 39 sandık bölgesinde 129 sandıkta 40.755 kişi oy kullanacak. 10 Ağustos 2014 yılında 12. Cumhurbaşkanlığı belirleme seçiminde Karamürsel’de 40.192 kişi oy kullanmış geçen bu süre içinde 563 seçmen artış göstererek 7 Haziranda yapılacak olan milletvekili seçiminde 40.755 kişi oy kullanacak.

MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ İlçemizi Ziyaret Etti

MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ 7 Haziran seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ağdağ önceki gün seçim çalışmaları kapsamında ilçemize konuk oldu. Karamürsel’de Cuma pazarını gezen Ağdağ’a İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selim Çakır ve İlçe SKM Başkanı Cait Soslu’da eşlik etti. Pazar esnafıyla görüşmelerde bulunan Ağdağ, pazarcının sorunlarını dinleyerek esnaftan dua ve destek istedi. Ardından ilçe binasında Karamürsel İlçe teşkilatı ve seçmen görevlileri ile toplantı yapan MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ, “7 Haziran’a kadar uyumayıp, MHP’yi iktidar yapacağım. 7 Haziran’dan sonrada verdiğimiz sözleri yerine getirmek için uyumayacağız ” şeklinde konuştu.

Karamürselde oy kullanacak seçmen sayısı açıklandı.

İl Seçim Kurulu, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde oy kullanacak seçmen sayısını açıkladı. Buna göre Kocaeli’de 1 milyon 220 bin 924 bin seçmen var. 2011’de yapılan seçimlerde ise bu rakam 1 milyon 94 bin 965 kişi idi. En fazla seçmen İzmit’te, en az seçmen ise Dilovası’nda bulunuyor.İlçemizde oy kullanacak kişi sayısı ise 40.731 kişi olarak belirtildi.