Sokaklar Haberleri

Sokaklar Haberleri

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

Karamürsel Ak Parti seçim sonuçlarını coşku ile kutladı

Karamürsel'de Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi üzerine halk kutlamalar için sokaklara döküldü.

İşte Karamürsel'in Aslanları yine sokaklarda

UltrAslan Karamürsel’in geleneksel hale getirdiği, Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar bu Ramazan’da da devam ediyor.

Karamürsel Jandarmadan BÜYÜK uyuşturucu operasyonu!

Karamürsel genelin de her geçengün artarak çoğalan kimyasal uyusturucular peynir, ekmek gibi sokaklarda satılırken, 15 kök uyuşturucu yakalayan jandarma ekipler büyük operasyonu basınla paylaştı.

Seçim bitti ama Ahmet Çalık hala sahalarda!

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerinde çok az bir fakla seçimi kaybeden Ahmet Çalık seçimin üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala sokaklarda, esnaf ve vatandaşın yanında.

Yavuz çifti, Karamürsel halkının gönlüne taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, hanım efendi her fırsat bulduğunda, Karamürsel genelinde vatandaşları ziyaret ediyor ve ilçe sokaklarında dolaşarak vatandaşları dinlemeleri ve dertleri ile dertlenmesi ilçe halkının büyük takdirini topluyor.

Karamürsel sokakları 2 bin ton asfalt ile yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Karamürsel sokakları 2 bin ton asfalt ile yenileniyor.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 26.04.2021 (Salı) günü 5 saat 30 dakika elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu. Elektrik kesintisi yaşanacak mahalle ve sokaklar ise

Yine hafta başında Karamürsel'de elektrik yok!

Yine haftanın ilk günü Karamürsel'de elektrik kesintisi yaşanacak.12 Nisan 2021 Tarihli 5 Saat 30 Dakika Sürecek Elektrik kesintisinin yaşanacağı cadde ve sokaklar şu şekilde.

Karamürsel'de bu mahallelerde oturanlar dikkat!

SEDAŞ Karamürsel'de aşağıda yazan mahalle ve sokaklarda Pazartesi elektrik kesintisinin uygulanacağını duyurdu. 

Karamürsel çok kalabalık!

Kademeli normalleşme ile birlikte şehirler Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak renklerine göre ayrıldı ve kısıtlamalar belirlendi. Yüksek riskli iller arasında bulunan Karamürsel’de de cumartesi günü yasağının kalkması ve mekanların açılmasıyla birlikte sokakların kalabalık olduğu görüldü.

KAMYONLARCA MOLOZ SOKAKLARA DÖKÜLDÜ!

Karamürsel’de yaşananlar bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Beton atıkları ve kamyonlarca moloz mahalle arasına döküldü.

Karamürsel geneli sigara içmenin yasaklandığı caddeler

Karamürsel'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bazı alanlarda sigara içilmesine yasak getirildi. 

Karamürsel'de bu pazar yine sokaklar ilçenin gençlerine kaldı

Karamürsel’de 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, 6 saatlik izinlerinde dışarıya çıkıp, bol,bol güneşli havanın tadını çıkarmaya başladı.

Sokağa çıkma yasağında mahalle, mahalle Karamürsel sokakları

Kısıtlamanın başlamasının ardından Karamürsel’in en işlek cadde ve sokakları ise boş kaldı.

Karamürsel'de Korkunç Cinayet

Karamürsel’de sokaklarda elektrikli engelli aracıyla kuruyemiş sattığı öğrenilen 50 yaşındaki Muktedir Çapur evinde ölü bulundu.

Salon Doldu, Vatandaşlar Sokaklara Sığmadı! Ahmet Çalık Proje ve Meclis Üyelerini Tanıttı

Millet İttifakı'nın Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık Proje ve Meclis Üyesi Adaylarını düzenlediği görkemli etkinlikle Karamürsel'lilere tanıttı.

Mobil Veteriner Aracı Hayvanseverlerin Emrinde PAYLAŞ !

Dişi bir kedi, her bir doğumda ortalama 4 - 6 yavru dünyaya getiriyor. Sokaklarda yaşayan kedilerin imdadına Büyükşehir'in mobil araçları koşuyor.

Karamürsel'de binlerce Ak Partili zaferi sokaklarda kutladı

Seçim sonuçlarının belli olması ile Karamürsel'de yaşayan binlerce Ak Partili zaferi kutlamak için akın, akın sokaklara indi.

Son Dakika. Adıyaman'da korkutan deprem ! Halk sokaklara döküldü !

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 03.34'te Adıyaman Şamşat ilçesinde bir deprem meydana geldi.

Karamürsel'de bu mahallelerde oturanlar dikkat!

SEDAŞ Karamürsel'de aşağıda yazan mahalle ve sokaklarda Pazar ve Pazartesi elektrik kesintisinin uygulanacağını duyurdu.

Anketler kötü çıkınca Yıldırım sokaklara indi!

Karamürsel'de 2 haftadır sabahları evinden işine yürüyerek giden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı gören esnaf ve vatandaşlar şaşkın.

Sokakta yaşayan kimsesiz şahıs silahla vuruldu!

Derince’de sokaklarda yaşayan ve kimsesiz olduğu öğrenilen şahıs, tartıştığı şahıs bacaklarından silahla vuruldu.

Çarşının göbeğinde 20 gündür elektrik yok!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi 1119 Sokakta yaşayan mahalle sakinleri 20 gündür sokaklarında eletrik olmadığını ve çok mağdur olduklarını dile getirerek sedaş yetkililerine seslendiler.

Kocaeli sokaklarında 1 tane bile bırakmayacağız

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, "Özellikle sokakta çalışan ve dilenen çocuklarla ilgili bir çalışma başlatıldı.

Karamürsel boyanmaya devam ediyor!

Karamürsel'de cadde ve sokakların tek tip boyanması sonrasında, bu seferde sahil şeridi tonlarca boya harcanarak kırmızıya boyanmaya başladı.

Karamürsel'de 15 Temmuz Yürüyüş ile başladı, nöbet ile devam etti

Karamürsel Atatürk Anıtı önünde toplanan grup, ellerinde Türk bayrakları eşliğinde Dereköy mahallesine kadar yürüdü.

Onlar için bu yaz boyunca bir kap su bulunduralım

Karamürsel'de ani bastıran sıcaklar sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanları da olumsuz etkilemeye başlarken, hayvanseverler onlar için bir kap su konulması çağrısı yaptı.

Sokak lambaları neden yanmıyor?

Karamürsel Ihlamur sokağında yaşayan vatandaşlar hangi kapıyı çaldılarsa olmadı. Karamürsel Ihlamur sokakta oturan vatandaşlar sokaklarının fotoğraflarını çekerek 5 aydır çalmadığımız kapı kalmadı

Sayın Valim Karamürsel'de uyuşturucu aldı başını gidiyor

Karamürsel'de sabah saatlerin'den bu yana sokaklarda uyuşturucu komasına giren küçük yaşta çocuklar halkı tedirgin ediyor.